2007-11-22 | 11:43:39

Sur.

Ja nu är jag sur på riktigt. Mariorna ni vet vad och vem det handlar om !!
Det visar sig att någon påstått att det är synd om Diesel, han vet inte vad han ska göra för att vi INTE ANVÄNDER OLIKA TONLÄGEN !!?? HELT OTROLIGT.
Hur många gånger har inte jag och Bä skämtat om att folk runtomkring måste tro att man är schitzo. Man har sin ljusaste röst, för att i nästa sekund ha sin mörkare.
Men nähä tydligen gör jag och Robban inte så...........förbannad. Visst kan folk få kristisera saker som man gör fel, men när man inte gör fel, så ska de enbart hålla käften.

Sen att jag inte i "skarpa" lägen kan använda min ljusa ljusa röst för att ge honom ett beröm, är för att min hund tar det som ett release och bli jätte glad och kan inte sitta stilla. Känner då att de är bättre att jag ger honom ett bra och något gott, så han vet att han gjort rätt, utan att han blir alldeles yr i mössan. Jag jobbar med det, men i skarpa lägen så kan man inte hålla på att tjafsa, det skulle bara göra honom förvirrad, först få ett bra och sen är det inte alls bra att bli glad.
Sen att jag inte skriker åt min hund, är för att han tar ett nej MKT MKT bra. Jag behöver inte höja min röst, kanske bara göra den lite dovare och så lyssnar han. Är inte det bra då??
Tydligen INTE, sen tror jag inte på att hålla på och neja och neja hela tiden. Och framförallt inte på att man ska hålla på och skrika åt hunden hela tiden heller.

MORR, jag är skit irri just nu !!

Bästa sättet att bli av med det är att gå en prommis med min underbara hund, som trotts värdelösa ägare är lydigare än någon annan hund här på kvarteret och lyckligare för den dela oxå. Hm undrar om han är född sån, måste ju vara det. För inte är det då våran förtjänst.

Så vad tycker ni som varit runt omkring oss, har vi bara en röst eller ??
Komme rinte kunna hålla käften om jag möter dem i hissen alltså.
Detta är inte likt mig, men när jag får oförtjänt kritik går jag i taket !! Jag säger inte alls att jag gör allt rätt, inte ens på långa vägar. Men jag har alltid ALLTID försökt vara tydlig med mitt kroppspråk, min röst, för att visa honom vad jag vill.

Ursch nu känner jag mig dåligt oxå.


KHNUI GVEJHGB UIE HGKSDNFUI GJH GFURE GKWJEHBFYUWEG FKHASYUF AWE GFUIWA !!

Så nu känns det lite bättre. Nu Munkis och skogen med lilleman.

Kommentarer
Dieselfan skrev:

Kan säga med att det enbart är din förtjänst att lilleman blvit så fin och lydig som han är. Du är så så duktig med honom och jag beundrar dig för det.

2007-11-23 | 10:41:41
Stina skrev:

avundsjuka människor gör och säger tyvärr så mycket dumt och elakt.. Det gäller bara att hålla huvudet högt och göra som du själv känner är bäst.. Han verkar ju faktiskt himla fin din lilla hund.. och utifrån din blogg så känns det ju då som att du verkligen gör ditt bästa för att han ska ha det 100%. Tummen upp för dig!

2007-11-23 | 15:48:06
URL: http://www.stormstina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback