2007-11-04 | 21:41:17

Winterland.

Jag har alltid trott mig vara en "sommarmänniska" Jag börjar tro att jag har haft fel.
Jag myser som mest när det är vitt ute, man får klä sig varmt och mysa med en kopp te.
På sommaren har man så lite kläder, men på vintern kan man gömma allt i stora varma kläder, och alla tycker bara att det ser härligt ut. Inga måste att man måste vara ute för att bli brun, man kan gott unna sig en heldag inne med tända ljus.
Missförstå mig rätt, jag gillar sommaren oxå, tycker faktiskt alla årstider har sin charm. Därför vill jag bo där jag bor, för här ser man skillnaden (än så länge.)

Jag skulle vilja ha en fototapet i vårat vardagsrum, med en kvist som de hänger lite snö på, svart vit. En iskall känsla med lugn. Undrar om den finns någonstanns ??

Våran lillkille fullkomligen älskar det vita som ligger på marken. Man kan äta det, rulla i det, den kan bli bollar som man kan jaga, man kan få den på nosen och då måste man fnysa. ja man kan göra hur många roliga saker med den som helst.
Vi har haft en heldag med familjen idag. Disse får ju numera vara lös, men ja vill ha honom på mjuka underlag ett tag till, så vi åkte till Munkisskogen. Åh vilken lycklig kille. Jag blev oxå väldigt stolt, hipps vipps stod den en annan hund ungefär 2 meter från oss, jag behövde bara kalla på killen så kom han utan att ens fundera !!!!!! Köttbullar blev belöningen och vi fick gotta oss i att han var duktig......man vet aldrig när de kan vända ;0)
Sen var vi o busade lite med morfar, det var sååååå kul. Undrar vem som hade roligast, Diesel eller min pappa. :0)

Vi hann med soffmys med te och Ugly Betty. Sen har jag tagit hem Grey´s till i morgon då Robban jobbar. Då ska jag ha min egen lilla stund.
Harmoni.
Jag kan känna snuttar av denna känslan nu, mer tillfreds än på länge.

Middag hemma hos mor och far. Sköt att få vara "barn" för en stund. Ventilera lite av mina tankar, även om alla tycker jag är knäpp. Var tvungna att åka alldeles för tidigt, för ja börjar sex i morgon. *suck*.
Såhära nära min mamma har jag nog inte varit på flera år, inte sen mr Johanssons tid (bläääääää.)
Jag gillar det.

Nu ska jag umgås en stund innan John Blund förhoppningsvis kommer på besök.
Tända massor med ljus ska jag oxå !!!!!!

Avslutar med lite winterland.


Så hära ser våran värld ut just nu.
image61

Tycker det var så fint när man ser flingorna falla.
image62

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback