2007-10-19 | 12:59:16

Adoption ??

Han är fortfarande halt, lite mindre tycker jag mig se. Men den finns ändå där. Svårt att avgöra om den är tydligare just när han kliver upp eller inte. Jag skulle vilja ha Maria boendes här under en liten tid, för jag vet att hon har samma vana att leta hälta hos hästar som jag har, om inte mer. Hon skulle nog oxå se de små förändringarna i hans gång, när alla andra säger att han inte haltar alls. Svårt det dära, hur många gånger han man inte funderat och varit osäker på om hästen rör sig rätt.
Jag kanske kan adoptera henne en stund.

Jobbat klart för i helgen har man oxå, skönt. I morgon blir det nog IKEA, köpa lite julsaker ;0) Sen blev jag bjuden på fest hos en arbetskamrat så man får se om man orkar med det.

Nu ska jag på stan med mamma. Skönt att komma ifrån läggan lite, det ligger en oro här, som ett stort grått moln över allt man gör. Lillkillen är då på gott humör, hade honom nyss i knät, upp o ner i den numera klassiska  mnbg  - där kom han in o skrev några rader i bloggen oxå :0) Ja vart var ja nu, jo i den klassiska Diesel positionen. Huvudet ner i mattes knä och bakbena rakt upp !!

Måste erkänna att jag tycker det är lite jobbigt, när man hör och läser om alla andras hundar som är friska som bär. Inga hältor eller dylikt, bara viltspår, agility och annat roligt. Finns ju så mkt som jag skulle vilja göra med min kille. Speciellt nu när det är höst och underbart vackert i skog och mark.
Jag gnäller jag vet, men jag är orolig för min kille.

Sen har jag tänkt ta tag i mitt liv, men jag skriver mer om det sen.

Adjö !!

Kommentarer
Kristine skrev:

Han blir nog frisk snart igen. Kram.

2007-10-19 | 18:45:32
Maria L skrev:

Hej gumman min!

Jag tror att Diesel kommer att bli bra snart, och min intuition ska man ha respekt för ;0) Sussi´s hundar brukar få turas om att ha koppelvila för de råkar alltid ut för något men de blir alltid bra igen och sen kan de springa, busa, och klanta sig igen. Finns här om du vill prata, det vet du!

Puss på lillrumpan!

2007-10-19 | 22:46:43
URL: http://mariasnervsammanbrott.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback