2007-10-29 | 12:41:11

It´s P.

Min stora love håller just nu på att försöka få ledigt den fjortonde december, så vi kan åka till Stora Stockholm. Jag har alltid varit nyfiken på hur det är där, och tänkte men hallå varför inte för en gångs skull göra slag i saken och åka. Gratis boende har vi, rymms fler om nån vlll hänga på ;0) Sen det dära med att flyga ner kan ju vara nog så läskigt, men man får väl bita ihop eller dö antar jag. Skulle vara så underbart kul, sen att Robban tycker utsällningar är skita kul han med, är helt underbart. Jag drog verkligen en vinst lott med denna där !! :0)

Den lilla loven han ligger ute på balkongen och tittar på folk och fä. Var nyss nere och kissade och passade på att små träna lite. Han var duktigt, lite problem med att hålla kontakt med mig, marken är såååå himla mkt mera intressant. Så jag prövade med att vara lite mer hm, sprallig, mer intressant och då gick de lite bättre. Jag skulle hemskt gärna vilja ha lite tips från alla som läser, hur man håller sig intressant osv, övningar o lite dylikt. Ni får vara anonyma !! :0)

Snart jobbet igen, spal igen, varmt och skönt !!
Igår var en ganska så hektiskt dag, jobb och massor med folk hela tiden, stress och stress. Direkt till Böle för mat och vara trevlig. Sen munkis för glass och lite TV. Hem till soffan lite mera Tv och sen sängen. Jag hade en grym huvudvärk och kunde inte komma på varför. Tills jag insåg att jag inte ätit något på hela dan. Te hade jag druckit, thst´s it. Konstigt nog hade jag inte varit hungrig, som sagt bara ont i huvudet. Tur att Chrisina hade mat åt oss när vi komme.

Hittar fortfarande inga resultat från lördagen. *mutter*

Jag har köpt en penna i form av en tomten som kan boxas till Alex, Lis äldsta. Men jag borde nog ha köpt en till min egen sambo toooo för snart har han nog lekt sönder Alex present ;0)
Nu kom min vovve och talade om att det var dax att titta på lite djurprogram oppa tvn. Han ÄLSKAR att se på animal planet mfl. Fast kommer det en tiger eller en elefant, då morras det lite åss vill man gärna krypa iväg. Haha han är så söt och det är svårt att hålla sig för skratt. Vet inte om det är bra för hundar att se på tv, kanske är som med barn, de blir dumma och får fyrkantiga ögon. Men det skiter jag i, det är så mysigt att sitta med honom i knät, hm jag kommer nog inte bli en sån bra mamma......om jag nu ens vill bli mamma. Huvva hemska tanke.

Jag har även funderat ett bra tag nu på att klippa mig kort (jaja jag vet ja var nyss hos frissan två gånger men ändå) jag ligger lite efter pagen var ju modern ifjol. Men då kändes det bara blah att klippa sig kort då alla verkligen alla gjorde det. Fundera lite på något i stil med Peyton i OTH Har försökt hitta en bild för att via, men det går tydligen inte alls för sig. Ska leta vidare efter jobbet.

Tills dess, take care !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback