2007-10-31 | 11:37:33

What about now.

Vad ska man skriva om idag då??
Jag har alltid en massa bra ideer när jag inte sitter framför dattan, men så fort jag kommer hit så försvinner allt. Det enda jag kommer ihåg att skriva om är Disse ;0)
Vi har tränat fot och kontakt. Det funkade jätte bra i morse. Jag har börjat träna lite och oftare. Så han inte hinner bli så uttråkad. Sen har matte alltid med sig något mumsigt när det gäller.

Jag klev upp tidigare än vanligt i morse. Klockan i taket stod på tio, så ja tyckte att det verkligen var dax att kliva upp nu. Men sen när jag varit uppe en stund och huserat lite, så innser jag att köksklockan är ju tio.....hm hur går de ihop ??!! Vi har glömt att ändra sovrumsklockan. Det vara bara skönt att få komma upp i tid, då hinner man gör alite vettiga saker innan jobbet. Jobbar till tio ikväll, ok med pengar men annars inte så himla kuligt. Robban han började tidigt i morse. Han är så duktig min sambo, han gik till jobbet för att de var så halkigt att cykla. Bilen verkade han inte ha en tanke på. Kanske har jag snackat liiiite för mkt miljö och gobal uppvärmning med stackarn. Tummen upp till dig love !!

Efter att ha pratat med en massa människor, Emmeli, Jossi, Cissi mfl mfl så har jag insett att jag måste göra något åt min situation gällande jobb och utbildning. Jag är less på att höra mig själv säga att jag är kvar på Coop, är less men vad ska man göra när man inte vet vad man vill bli. Nu måste det vara nog, annars kommer jag vakna upp om ytterligare fem år och inse att ingenting har hänt.
Vad hände med mig, jag som hade så stora framtidsplaner och drömmar ??!!
Hur mkt jag än skulle vilja skylla på sjukdomstiden så kan jag nog inte fortsätta med det. Det är bara att ta tag i allt igen. Men vem ska man prata med om jag tex vill plugga upp betyg, eller läsa in kurser ?? Kanske man kan ringa utvecklingscentrum typ....
Börjar där sen får vi se, kanske ska höra med Andros (felstavat) om han tar assistenter.....då måste ja ta mod till mig först. Djursjukvårdare låter det inte som något för mig, helst skulle jag vilja bli Etolog, men jobb här uppe verkar vara omöjligt att hitta. Hm mkt att fundera över.

Åhå nu fick jag ett mejl, så nu har jag något att skriva om. Man skulle lyfta fram någon som man beundrade och låta denna personen veta det, genom att skicka ett mejl där man skriver hur bra man tycker denna människan är.
Jag tänker inte mejla, jag tänker skriva det här på min blogg, då får fler människor veta hur bra hon är !!
Du, Li detta har inget med vad som hände i lördags att göra.

Min vän Maria Li fördetta kallad BU. Hon är en av de starkaste människorna som jag vet, vet inte ens om hon är medveten om det själv. I princip klar med sin utbildning, har hon uppfostrat en underbar son, och håller på att forma sin andra. Stora motgångar har hon haft i livet, men alltid fortsatt framåt. Hon kanske själv anser att hon varit svag oh inte orkat med, men hon har stått ut med mer saker än vad min själ skulle klara av. Hon är som en katt hon landar alltid på fötterna, och min Maria har oftat ett leende på läpparna. Jag beundrar denna människa och hoppas att jag någon gång kan bli hälften så bra som hon är !!
Sen har jag hört att han är en rackare på att suga....... *asg*
Älskar dig gumman och är STOLT över dig !!

Jo Bä jag är stolt över dig oxå för att du står ut med skolan varje dag, och Plinga för flytten.
Li du är ändå min hjälte idag !!

image36

Förmodligen Sveriges mest suddiga bild, en titta på leendet i mitten. Så snygg och hooooot !!
Längtar tills vi kna ta en tjejfest igen, då ska jag supa Li under bordet och sen ska jag tvnga henne att berätta hemlighete om hur hon orkar fortsätta hela tiden.

Hm nu blev det nästan en stalker blogg, huh så de kan gå.....jag är inte lesbisk, jag är bara kär i mina underbara vänner. Utan dem skulle jag inte vara jag.


Ska se om jag hittar en bild på frissan jag vill klippa.....brb.
image37

http://www.hilarie-burton.com/gallery/displayimage.php?album=374&pos=2

Lite halvkasst men men. Dock kommer ja inte ens bli i närheten så snygg som Hilarie.
Aja kanske sätter in fler bilder sen, nu ska jag göra nytta.

Puss !!

Kommentarer
Maria L skrev:

Hej och hå. Jag tror jag ska utse dig till ordförande i Maria Li´s fanclub. I så fall är ni hela 1 medlemmar *haha*
Kram på dig gumman och tack för de snälla orden!

2007-10-31 | 14:35:52
URL: http://mariasnervsammanbrott.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback