2007-09-28 | 10:35:35

Besviken.

Huvva besvikelse är verkligen en känsla som jag hatar. Nu är dte ingen jätte grej som har hänt, men ändå jag var peppad på att få äntligen fixa håret, åsså nähä.......det hade blivit en liten miss. En tjej som inte vet vad det handlar om, det är helt ok. Jag är inte det minsta sur eller arg, alla gör vi misstag.
Men jag ville ju så gärna......

Nåja jag ska få en ny tid och om jag inte hörde fel 10% rabatt.
Nu ska jag ta ut vovven och gå bort besvikelsen !!

Pöss !!

2007-09-27 | 21:54:57

Nyfiken i en strut.

Hohohoho om jag då inte var så nyiken hela tiden, men det är jag !! Stod nyss två cicilare här ute på gården och tittade mot Ica. Helt plötsligt tvärrusade de till bilen och körde fort iväg.
VARFÖR ??!!
:0)¨

I övrigt har vi varit på tjejkväll, köpte lite schampoo åsså fixade jag ögonbryna och jag kan då säga att jag aldrig kommer göra det själv igen. Vejm är det som gäller. Sen så jobbar ju fömodligen världens trevligaste Erika där oxå !! Ich bin supernöjd !!

Nu ska här mysas lite. Lillaman är trött efter dagens skogprommis och Munkisbesök.

Kram på er alla !!

2007-09-27 | 10:41:30

I´m back !!

Efter många påtryckningar (hm ok TRE stycken) så är det väl dax att uppdatera lite hära. Har inte haft tid eller lust faktiskt, men ja ska försöka bättre mig. Hm få se vad har hänt sen sist då.....jag har varit på mera kurser, Piteå har fått en ny Galleria (som när man sitter i den, tja då tror man att man har blivit beeemad till en annan tid.) Jag har spelat en massa spel, var tex hos stackarna i Rosvik till halv två en lördag. ;0) Sen så har vi ju varit på massa valpkurser, hur kul som helst. Lilleman är duktig och matte hon lär sig. Måste dock erkänna att jag är lite småkär i mina två kursledare !! Tänk om man hade en sån hemma i byrålådan, klockers !!
Igår var det appotering på schemat, först var jag helt övertygad om att min hund inte var en apporterande fågel hund, utan kanske en skiter-väl-i-det-hära fågelhund. Men sen fick vi låna en dummie och en riktig fågel, då blev det andra bullar vill jag lova !! Nu laddar vi för lördagens utställning här i Pite, återigen en inoff. Dock är det en off. i Boden den 27 okt som vi funderar på......bara man törs så. Vi får väl se :0)

Stcokholmia närmar sig med stormsteg och alla förberedelser är då bokade, nu gäller det bara att hålla i pengarna och inte bli sjuker så blir det nog en lyckad resa.

Tja vad mera ska man skriva, lite tom i bollen nu. Tar en prommis med killen så kanske jag har något roligare att skriva sen.

Kjam kjam !!

Sätter in lite bilder från valpkursen.


image15image16image17


2007-09-15 | 21:32:49

So many times befor.

OMG !!

*mums*

Saknades bara en liiiiten detalj, men men man kna väl inte få allt här i världen.


Nu soffa o mys.


2007-09-14 | 10:03:38

Okaj !!??


http://starlounge.msn.se/article.cfm?objectid=10409

Jag vet inte hur man får den att bli en länk (blondie) men jag tyckte bara att den var sorlig, lite oroväckande och ruggit rolig. Han har ju sant i lite av vad han säger, men tja.....hihi.

Nu kom Disse och skvallrade att brevibäraren har varit här. Jag ska göra mig klar och åka och hämta upp tjejerna, de blir en heldag i Lule !!

Kjamizar !!

2007-09-13 | 19:00:17

Värdekasst !!

Har fullkomligen slösat bort en hel dags hjärnaktivitet på att lyssna på babbel. Vi lärde oss nada idag *suck*

Precis varit ut med vovven en sväng. Åh vad jag längtar tills man kan ta lååååångprommisar med honom, och då menar jag vara ute i minst en timma eller två. Nu måste man ju vara så försiktigt med motionen för alla leder och allt annat som kan gå sönder i en hund typ. Men jag kan knappt bärga mig till den dan vi går ut med Lena o Wilson och bara njuter !!

Ikväll blir det tacos till middag, försöker vara liiiite halvnyttig så gott det går. Jag får ett helt annat AT när jag rör på mig och äter "riktig" mat. Så skönt att orka med sig själv och omgivningen ;0)

Ibland kan man undra hur folk orkar, och hur de tänker. Tror de att man bryr sig, alltså allvarligt ??!! Tja jag tycker iof mest att det är kul och vi får oss alla ett gott skratt :0)

Nu till köket !!


2007-09-12 | 21:35:26

Kungar i hockeyrinken.

Första kursdagen avklarad, de är ganska skönt. Nu har man träffat alla (ingne avr särsklit skräckinjagande) spännningarna släppt lite. Killen skötte sig bra, även om han blev lite less ibland och började gräva och äta grus. Nästa gång blir det korv det lovar jag !! Dexter var dock kung och jag "råkade" höra när de båda kursledarna sa "de där två goldenvalparna är verkligen duktiga" så den karamellen ska jag suga på en låååång stund.
Kursledarna var bra, framförallt gillade jag Linda för hon fick en rejält peppad inför vad de innebär att äga en retriver. Kul, kul och åter kul.
Diesel ligger utslagen på rumsmattan och jag sitter och glor på Top Model.
Kurs i morgon igen, och på fredag är det Lulä med min homies !! Som av en händelse kommer lönen in på fredag tooooo.......lovely. Men ja ska försöka spara till Stockholmia, kanske bara köpa nån liiiiiten sak.

Hare gött alla !!


2007-09-12 | 11:53:22

Våga hoppa.

Glest mellan inläggen nu, men så mkt annat att göra och sen är inte energin riktigt på topp.

Några mysiga skogsprommisar med min favvopojkar har jag dock hunnit med, samt att träffa maria o Dex en snabbis igår och träna lite inför vad som skall ske ikväll.
Ute o åt hos mor och far igår, Robbes pappa kom oxå förbi och vi planerade lite inför nästa sommar.

Idag började vi morgonen med en prommis, skönt att solen sken och skönt att få röra på sig lite. Ett skönt bad och lite mat och nu sitter man här o slöar lite innan jobbet.
Jobbet ja, hur ska jag få mitt tunga arsle därifrån ?? Jag har insett att som 25-årigt butiksbiträde (framförallt från matbutik) så är man inte så spännande för resten av arbetslivet. Jag har två saker som jag mer än gärna skulle jobba med, men båda verkar vara helt omöjliga att få till här uppe. Visst ja kunde säga upp mig från Coop för at tpå allvar börja om på ny kula. Men ja kan inte göra så mot min sambo, vi har ju läggan, bilen och självklart Disse att tänka på. Och utan lön hur ska jag då kunna shoppa ?? ;0) It´s bitter sweet.
Känns som om ja är den enda som står stilla.
Li har två underbara barn, OCH hon är i princip klar med sin utbildning......helt otrolig människa, har ju inte ens fyllt 25.....men snart ;0)
har påbörjat sin utb. och även om hon hatar varje dag av den (nästan iallafall) så GÖR hon iallafall någonting vettigt. Samt att hon har sitt drömhus där jag snart ska få ha min häst !! :0)
Johanna hm henne måste vi hitt apå ett smeknamn åt, aja hon är KLAR med sin utbildning, hon gör något hon verkligen är ämnad för, ska snart ha en liten och de har precis köpt hus. Shit Johanna de är ju snart dax för er.....spännande, tror nog på en flicka :0)
Plingan tog steget flyttade till ume o lever studentliv......jag beundrar dig massor !!

Jag har iallafall världens mysigaste lägga (ingen längtan efter hus ännu), de bästa vännerna, en underbar liten vovven som förgyller min vardag och såklart den bästa sambon som finns. Så på det privata planet är jag mer än nöjd. :0)
*suck* aja ingen ide´att sitta här och gnälla, bara ta tag i det typ NU, kanske borde ringa lite samtal och kolla vissa saker......

Nu till helt andra saker......jag har hittat minst tre tattisar som jag vill göra, men jag lovar jag ska ta de lugnt på den fronten. Vet vilken ja ska göra först, eller kanske ska säga vilka, de andra får ligga och mogna lite till tror jag. Jag återkommer när jag varit till Peppe för lite peppning (hahahahaaaaaaaa jag är så rolig att tar livet av mig själv.)

Nä nu ska här målas naglar och fixa håret, jag ska vara sååååå tjejig. Återkommer sen hur det har gått på valpkursen och hur det går med operation "ta sig från Coopan".

Puss o Kjam.

2007-09-09 | 20:41:50

Snabbis.

Alla mina försök att få min omgivning att bli mer miljömedvetna, har varit förgäves.
Såg idag en reklam, med Thomas DiLeva !! Ve, vill nu sopsorters, vem vill nu spara energi?? Svaret blir ju INGEN, för ingen atr honom på allvar och jag tror mkt få vill vara som honom.
Säger bara.......Typiskt !!

Hm känner att ja borde sammanfatta helgen och persfesten lite, men engentligen har jag inte tid. så jag säger såhära, persfestn var trevlig men dock lite slow. Utställningen gick jätte bra, HP och 2:a bästa hanne. Han skötte sig exemplariskt !! Martin S var super HET !!

Dagen idag har varit super mysig.

Så tja de får bli allt för denna gången, återkommer.

En liten tanke bara, oavsett om man gillar Brittan eller inte så måste man vara avis över den kropp hon visar upp på MTV ikväll.  Hur FN har hon lyckats få den ??!!

2007-09-09 | 14:32:03

Björn ??

Snälla snälla snälla kan någon säga mig vem Björn (polisen som gick vidare i Idol) är. Har han jobbat här i stan, eller vem är han. jag vet att jag träffat människan.....kanske var de på fest eller.....jag håller på att bli TOKIG !!
Ungefär samma sak som ifjol då jag kände igen Marcus....han spelade på en av våra persfester.

Men jag behöver hjälp.....vem är Björn ??!!


HJÄLP !!

2007-09-05 | 21:28:48

Idol 2007.

Alltid lika roligt, alltid lika underhållande och jag är alltid lika förvånad hur lite självinsikt folk har. tack och lov att man själv har liiiite iallafall. Jag vet att min sång är bäst i badet (med vattnet på) och i bilen (med radion på högsta volym och alla fönster stängda) :0)
Ska dock bli MKT intressant i nästa program, för då är de i Skellefteå !! Ska bli kul att se vilka norrlänningar som är kändiskåta ;0)

Suttit hela dagen på kongress, intressantare än vad jag trodde återigen.

Oj nu kommer love hem......måste bara berätta att disse o jag tog en prommis genom stan tidigare idag. Han var hur duktig som helst !! Han charmade tom min chef, så nu kanske de blir lite bonusar till moi.....(not)
Aja nu ska jag återgå till att vara trevlig.

Persfest i morgon, många laddade, många drickande.......lovely !!


Kanske Maria, kanske om jag törs......

Puss !!

2007-09-04 | 21:04:53

Fullt ös.

Idag har det varit fullt ös hela dan. Jobbade frånsex till tolv. Fick sällskap till jobbet av en söt hund och en söt husse :0) riktigt roligt på Coopan, tack vare Lena och Erika.
Väl hemma väntade jag på två telesamtal. Drog på stan med tjejorna. Riktigt roligt faktiskt att gå alla fyra.....och de kanske blir en Luletripp nästa vecka oxå. Löv you my shopping friends !!

Broder D har varit här mest hela dagen, och de har busat, busat och åter busat. Vi hann dock med lite lydnads träning, skönt att ha någon form av störning så man kan träna ordentligt. Maria Bä blev kvar här en stund och vi pratade en hel del ;0) Hade en långt samtal igår oxå på telen, emn vi hade en massa att ta igen ;0)

Nyss var det IDOL och nu är det House.
Tack min flickor för en bra dag !!

Bilder hade jag tänkt lägga upp lite senare, men nu ska jag krypa ner i soffan igen.

Hejrå !!

2007-09-03 | 13:06:19

Minihunden.

Var en sväng till badhusparken med monstret. Där träffade vi en rottweiler til på 4 mån, det var en av de minsta hundarna jag sett. Är de verkligen SÅ små ?? Hon avr ju mindre än vad Diesel var när vi tog honom !! de busade, eller snarare Disse busade hon sprang iväg och pep. Syntes att han inte var van att den andra hunden är vekare, för han brukar ju alltid vara den som är lugnare när man träffar andra. Han förstod inte riktigt hur man skulle få henne att leka, han lade sig, sprang iväg som om han inte brydde sig, tja han försökte säkert alla knep i hundboken, men ikket. Stackarn han var helt förtvivlad.
Körde den lilla lydnad vi har börjat med (längtar till alla tips vi ska få på valpiskursen) han svarade lite halvhjärtat först, ville mest springa runt o nosa. Det märks att han har blivit äldre och mer intresserad av  omvärlden, mer jobb för matte ;0) Men han tar iallafall min Nej riktigt bra, skönt.....än så länge.
Han fick ju träffa Bruno igår, skönt att få träffa en brun hund som han inte är rädd för. så jag tror vi kom över den tröskeln iallafall.
Nu är han helt slut och vilar vid dörren.....ifall matte skulle få för sig att gå ut, då ska hon minsann inte missa honom !!

Malaria, angående veckan så är jag ledig idag, jobbar till tolv i morgon, kurs ons och tors. Fredag jobbar jag kväll än så länge, men kanske ska försöka byta. Och JA vill gärna träna med er !!

Nu ska jag gå och pussa på min vove och min väska. *asg*

2007-09-03 | 12:13:41

Älskade svärmor del 2.

Jag har nog världens bästa svärmor, och inte bara för det som ja ska berätta om nu. Hon har så många bra sidor, givmild, omtänksam, ärlig ja massor.
Men just idag hyllar jag henne lite extra, hon har nämligen skickat mig en ÄKTA "I´m not a plastic bag ", Jag som önskat mig en sån hur länge som helst. Det hela började med att vi satt i Böle och jag såg en bild på nån kändis som bar en sån. Jag förklarade min kärlek till väskan åt Rob och då säger Christina "en sån har jag i garderoben i Stockholm"
VA ??!!
Jag minns ju att hon var i London för flera herrans månader sedan, det var forum om hur läkemedelsbranschen skulle kunna tänka mer miljövänligt, eller ngt såndan. Det visade sig att de hade delat ut sånna väskor till alla där. Christina hade väl inte mera tänkt på väskan utan stoppat den i sin garderob i Stockholm. Men nu är den MINMINMIN !! Mohahahahahahhahahaaaaaaaaa !!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket 

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nu ska vi tydligen ut o kissa, men jag lovar jag återkommer sen om min älskade väska.....hehe eller inte ;0)


2007-09-02 | 21:47:27

Valpkurs !!

Fick äntligen det samtal som vi så länge väntat på.
den 12 september börjar vi valpkurs med SSRK !!
Nu det tränas för fulla muggar. Det bästa var ju att Maria o Dex oxå ska med. Synd bara att avslutningen är samma helg som vi är i Stockholm men men.....man får vara glad för det lilla.

Cold Case nu !!



2007-09-02 | 17:51:19

Fotogenisk.

Så var arbetshelgen slut. Skönt, men den har faktiskt gått hyfsat snabbt.
Igår var vi och hälsade på stans snyggaste bebis, och hans familj såklart ;0) Vi hade inte alls tänkt stanna så länge, Robban började tidigt idag. Men det var så grymt trevligt, och Robban och Niklas uppförde sig någolunda så blev vi där sent iallafall ;0) Men vem kan tacka nej till film, fika, chips och underbara människor ?? Jag hittade tom ett super gott the i Rosvik, vem hade kunnat ana det.....
Stackars Edwin och Alex fick vara obejkt för vårat fotande, tänkte visa några här nedanför sen.Har även en bild där Maria uttrycker sina känslor för kameran, men den törs jag inte publicera för då kanske jag blir avstängd :0)
Hur som helst kom Rob och jag fram till att vi måste åka dit oftare, ska verkligen försöka skärpa oss. Fast vi vet ju alla hur kassa vi är att hälsa på......sorry !!

Dock kan de bli lite farligt att umgås med lilltrollet för mkt, Robban fick en blick som sa mer än tusen ord. HJÄLP !! Bä jag tror jag har fått en Jonas på halsen.......bebisar......

Vi har inte hunnit med så mkt mera i helgen. Fredagkvällen spenderade vi i Böle, bjöds på en underbar Kantarellsoppa (Christina tyckte det var dax att alla åt Jenny-mat för en gångs skull.) :0)
Idag hade vi tänkt åka o spåra med broder D men de verkar som om vi får ge efter för vädergudarna....*suck*

Veckan kommer fyllas med lite jobb, två dagar på kurs, personalfest och en massa massa träning inför utsällningen  i helgen. Jag har legat lite på latsidan och måste ta tag i det nu. Han är både större, tyngre, starkare och lite kaxigare nu så det blir spännande att se hur han beter sig i helgen.
Min "lilla" kille är inne i en spökperiod nu oxå, allt och alla är läskiga. Djuraffärer är han just nu livrädd för, vi behövde bara passera strax utanför dörren till Akvariekällaren så kastade han sig ut i gatan. När jag tog fram honom till bron så pep och gnällade han och kröp som en orm på backen. Men jag har fått höra att jag bara ska ignorera och fortsätta som vanligt. Så det gör jag väl då :0)
Lördagen består även av MARTIN !!  Hihihiiiiiiiiiiiiii.

Nä nu är det nog dax för en prommis i duggregnet.

Puss i ljumsken på er alla !!

Just ja, Disse har härmed fått en ny favoritleksak. Det ska med överallt, sovas med, åka hissen med, ätas med nästan. Så tack Maria !! :0)


Jo, jag och Robert, vi känner oss hedrade det ska ni veta !!  (jag rider med på hans bananskal ;0) )


image11


image12

image13

Förlåt Maria om jag visar din Bebbe för hela världen, men han är ju sååååå SÖT !!
Slutligen en bild på min bebis, som inte alls är så lite längre.....

image14


Adjö, adjö !!

2007-09-01 | 13:29:09

INCONSOLABLE !!

Chocken och lyckan var total i morse, runt åtta snåret tror jag det var.

"Inconsolable"

"I close the door........"

16 år igen och totalt lycklig. :0)


UNDERBART !! Precis vad jag behövde !!


*nanannanannanaaaaa*

RSS 2.0