2008-08-13 | 11:14:11

Procenter.

Min gybe var så underbart duktig att han steg upp en timma tidigare än vad han hade behövt, och tog hunden på en låååång prommis. Så Diesel är fortfarande lagom trött (förutom när han skulle få upp mig.) och jag kan sitta här och smurfa en stund med gott samvete.

Insåg att jag måste rensa i min the´himmel, det ramlade nämligen ner ett x antal påsar i huvudet på min nu när ja skulle göra mig en kopp. Idag föll valet på solnedgång, ett mkt mumsigt thé som smakar sommar och bara ben. :0)

Börjar inte förrän tre idag, så jag hade tänkt hinna med ett lydadspass med el doggos innan. Dock är jag lite för slö ännu, men snart.

Glömnde ju berätta att jag fick en födelsedags present igår av Lotta och Erik, ett presentkort på Kicks.....inte illa. Jag behöver verkligen köpa en ny dagkräm som stramar åt mitt lösa skinn lite.
Sen fick vi även en förlovningspresent i form av en snurrbar bricka med söta skålar till. Tusen tack !!
Ska om ja ids fota sen.
 Jag har ju inte ens fotat alla saker jag fick när jag fyllde år ännu, dålig stil Jenny.

Ska slänga iväg ett sms till Vickan och höra om hon har någon tid över innan hon åker, men måste ladda mobben som dött under natten.
Oj vad ja svammlar, har väl egentligen inte så mkt att säga just nu. Så ja ska väl avlsuta inna de bir alltför mkt dravell.
Adjöss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback