2008-08-01 | 16:31:42

Samlare.

Jada jada jada.
Idag ha rjag inte gjort så många knop, hämtade ut mitt och Marias HM-paket, men de är typ allt. Jag har inte alls kännt mig nå kry idag, ont i halsen,nacken och i hela kroppen. Ingela sa att jag skulle VVV så det har jag gjort. Känns faktiskt lite bättre nu, och tur är väl det. För vi ska åkaut till Robbans stuga och sov i natt. Blir nog att ta med en klöv och lägga ett litet spår till tror jag.

Inget svar från skolan heller, är så himla läskigt. Jag har ju ingen aning vad som händer i höst. Kanske måste jag flytta till Skara, kanske ska jag börja pendla till Lule, kanske får jag min dröm uppfyld eller knaske blir jag kvar på Coopan. Jag tycker inte om att inte veta. *suck*

I morgon börjar Nolia. Jag tycker mkt om Nolia. Jag tycker om att gå runt bland alla saker, intressanta som värdelösa. Undra hur folk kan gå runt på en sak, för att sedan undra för jag inte kom på en annan. Provsmaka lite av varje, köpa ngt man egentligen inte behöver osv osv. Jag är en prylbög, en prylbög som inte kan slänga gamla prylar, när nya kommer. Så ni kanske kan ana hur vårat förråd/skåpar ser ut. Jag har tom kvar alla leksaker från de jag var liten, de ligger hemma hos mor och far och tar plats. :0) Jag är en samlare, och väl medveten om det !!

Igår/i natt anmälde jag Disse och mig till en lynadsklass kurs. Jag har ju varit så peppad för att gå den, men nu är jag mest nervös. De hade sånna krav att jag inte vet om jag törs gå den längre. Vi måste helt klart träna MERA !!

Nä nu ringer Robban svärmor och jag måste göra mig klar.
Pöss och ajö !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback