2008-08-15 | 13:38:54

Skjut inte hunden.

Håhåjaja. Jag har varit helt slut idag. Spårandet och allt gående tog väl knäcken på mig eller ngt.
Idag fick jag även kliva upp tidigt eftersom svärmor kom på besök på morgonen, hon behövde någonstanns att vara för hon skulle till tandläkaren tio och fick skjuts in åtta. Självklart fick hon ju vara här !! Robban böjade nio men vi klarade oss bra tillsammans. Jag har ju lätt världens bästa svärmora så !!
Men sen när hon for var jag helt död, för trött för att somna. Såg lite OS, damgympan. Alltid tyckt de har varit intressant.
När jag tillslut somnade så sov jag hårt, vaknde tjugo i ett och här är jag nu.

Har just betsällt en bok, vi fick ju lön idag. Robban lär väl bli tokig, eller gapskratta. Men de var en tjej som skrev att hon hade över trettio hundböcker och hajn var abslolut den bästa. "Skjut inte hunden heter den." så vi får väl se hur bra den är.

Hihi klickade just hem en bok till, Nichole Richies, Sannigen om diamater. För 36 kr kan man väl läsa den och sen sälja den på loppis och den suger.
Lite shopping glaen idag känner ja. Fick ju ett presentkort på Kicks av Lotta och Erik. Funderar om ja ska gå ner och se om jag hittar någon mirakelkräm typ.

Ska berätta hur spårande gick igår lite senare, för nu kommer Rob hem på lunch ovh jag måste berätta vad jag har "fyndat."
Förresten har beslutat mig för att prova på grtisbio som alla andra. Vem vet om man nu får en presentkort så har de väl aldrig skadat. Pröva ni med ni får 50 poäng direkt !!
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=37772

Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback