2008-01-11 | 13:31:39

Blött och blötast.

Har just kommit tillbaka från en prommis med Wilson och Lena. Trevlig men alldeles för blött och halkigt för min smak.
Diesel ville så gärna busa, det värkte i hela hans kropp, det syntes. Men ikke sa nicke, här vara det bara prommis som gällde. Bra för båda hundarna då Wilson inte tycker om stor buffliga hundar = Sånna som min lilleman !!
Disse skötte sig ok. Han har ju så mkt spring i bena nuförtiden att han drog och hade sig rätt rejält hela tiden då vi var med Wilson. Men sekunden då de hade lämnat oss så gick han FOT hela vägen hem, utan att matte behövde vara skitakul. Träffade oxå några hundar, han gör inte så mkt mera än sätter sig och tittar. Försöker få honom att söka ögonkontakt med mig, men jag tror hans lilla outvecklade ;0) valphjärna kopplar bort ibland. Han kollar på mig när hunden har passerat, men vi jobbar på det och jag är nöjd att han inte sliter och drar eller skäller.
Dragandet i kopplet har jag lite svårare att komma på hur ja ska få bort, stanna eller byta håll har vi prövat till tusen. Men men hoppas att de är någon fas. Nyttigt att vara ute och gå med andra hundar, så det gör vi gärna mer av.
Tips på hur man får hunden att sluta dra är oxå välkomna. som sagt han har just börjat med det, så jag hopaps de är en fas.

Nu sover han efter att ha mumsat i sig ett grisöra. Matte ska se Grey´s. One Tree Hill är tillbaka tack och lov.
Tekoppen är klar och nu ska här mysas.

Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback