2008-01-30 | 16:59:08

Inte så mkt men alltid ngt.

Är klockan verkligen bara tio i fem ??!!
Har hunnit med litegrann även om jag hade tänkt hinna en massa med.
Morgonen började me att husse gick på kvartsamtal, sen skjutsade jag och DIsse honom till jobbet och for vidare till Munkis. Matte var laddad att träna, Disse var super tills själva träningen började. Hur mkt energi som helst, och när matte skulle ställa upp honom så gjorde han Diesel-byttor och var omöjlig. Lite lite vettigt kom ur den träningen men han såg då ut att ha kul iallafall ;0) Måste ju dock berätta att han kom på ALLA inkallningar, svåra som lätta (svåra menar jag när han sprang över till granen och skulle ner till deras hund.) YeYe !! Tränade lite på att sitta fast, men tankar på gårdagen. Först vart han lite panikslagen när han insåg att han satt fast igen. Men jag var snabbt framme och tillslut så satte han sig bara ner när han kände att de tog stopp, och väntade. Kommer inte våga lämna honom utanför nån affär ännu, men det är ett steg i rätt riktining.
Sen såg matte lite One Tree Hill och Diesel sov.
Sen lade sig matte och sov middag och Diesel sov.
Nyss var vi ute och tränade, gick bättre än i morse. Tränade att springa, lite inkallningar och stående. Började bita igen, men tillslut så !! Gjorde en platsliggning och jag stod en bra bit ifrån honom, då gick Pepsi förbi och även om jag såg hur gärna han ville så låg han kvar !! Massor med beröm och bus !!
Nu har jag städat ur diskamaskien och funderar om jag ska bege mig till Coop för att köpa ngt att äta, och självklart nå gott åt liten.

Träna med vovven är så himla kul, bara jag slutar stressa och tar det lugnare.

image87
Liten på valpkursen i höstas. TÅ TÖÖÖÖÖT !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback