2008-07-24 | 09:25:29

HM shopping.

Maria hörde av sig häromkvällen och skulle beställa från HM, självklart så kunde jag inte hålla mig, utan var ju tvungen att klicka hem några saker ja med !!

   
Jag älskar koftor, jag äslkar att krypa in i dem när det kyler på. Och jag tror att denna kan bli en fint kompliment till min "samling". Jag kan tom tänka  mig bara polon under för lite extra värme. Till just polon har jag sett en snygg kofta på VIla som jag är grymt sugen på, men jag har bestämt mig för att försöka spara så mkt av lönerna som kommer för att ha lite extra om det blir skola till hösten. Just till skolan hade jag tänkt använda väskan, om den passar.....storleken och passformen får avgöra. Allt kommer som sagt från HM som faktiskt hade en hel den fina höstplagg....

Till den första skulle jag bära en lite längre skjorta som sticker ut bäde här och där. ;0) Men till plagg ett och två måste man ha Marias kropp om det ska bli snyggt, så jag fick inse min begränsning. Sista tröjan har jag faktiskt en i mörk lila, så det kanske kommer beställas hem i ett senare skede om ekonomin tillåter.

Nä nu blev jag hungrig åsså.
Pöss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback