2008-07-28 | 22:15:05

I´m broad, i´m broad....:0)

Följde med Robban idag när han skulle fixa träningskort oppa Kropen. De får träna helt gratis genom Swedbank.....*harkel* tänk på de ni Coopan. Det lustiga var att när vi stod där nere så fylldes jag med energi och kände mig helt plötsligt inte alls så otränad. Så jag ska minsann följa med ner i lokalen fler gånger....vem vet tillslut kanske jag har fått tillbaka mitt sexpack och starka ben, bara genom att andas äckel träningslokaldoft. Det vore verkligen ngt !!!!

I övrigt har det varit en gode så sweet dag. Vi har tävlat i vem som kan flest reklamjingar, druckit the´ och letat en röd (jag får inte köpa en rosa för min karl.)datta åt mig. Iof var vi iväg en sväng på rullisarna, med en galen hund som höll på att ge matte mkt ajaj, tagit en mysfika tillsammans och köpte genomskinligt nagellack. Tränat vovven lite åsså, går inte så super just nu men matte har ingen störra inspiration.

Jag får alltid den känslan av att sommaren är slut när PDOL varit. Även om värmen är kvar och jag har två veckor kvar på semestern. Lustigt men sant. Snart får jag vet om skolan åsså, får veta om jag slipper Coopan till hösten och måste nöta min stackars rumpa på en skolbänk istället. Det ligger förändring i luften och jag vet inte hur jag ska ställa mig till det.
Nä nu kallnar snart mitt the´ och vi ska tydligen se lite serier. Måste ringa och höra om mor och far har hunnit hem åsså.
Oppa återseende !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback