2008-07-08 | 22:05:35

Nails not snails.

Nybadad och luktar som en ros.....eller faktiskt mer som en jordgubbe. ;0)

Maria har beställt tid till oss för att göra naglar på fredag, jag hoppas verkligen att hon hinner med oss båda. Jag älskade verkligen att de dära naglarna, jag kände mig automatiskt så mkt finare, tror tom att jag fick en bättre hållning. *fniss*
Och de skulle vara perfekt att få ha dem under semestern, inget Coop som ka förstöra dem. Och nu kanske jag kan underhålla dem när hon är där och man behöver inte tjorva till det för att få en tid. Hoppas hoppas.....insåg just att de är ju redan på nästa fredag, jihoooo. Bästa är att jag får lön på tisdag, jag hoppas den blir hyfsad iallafall, har ju legat på 30 timmar och uppåt de senaste fyra veckorna så. Men de ska räcka till mkt oxå.
Kom just att tänkta på att runt den 15 får man oxå veta om skolorna.....*gulp*
Skjuter på det några dagar till tror ja. ;0)

Gavin DeGraws nya är lagom trallvänlig såhära på kvällsvisten, funderar på en till kopp thé , lite tända ljus och en bok tills Robban kommer hem. Kanske klämmer in lite hundträning i form av ställande oxå. Just nu sover han. Lite smålustigt, i jan-mars så hade jag jätte svårt att hitta motivationen till att träna ngt vettigt förutom typ tja ingenting egentligen. Nu har jag svårt att hålla mig ifrån att träna honom. Vi har ju så mkt nytt att jobba med, jaktträningen, viltspår (som tyvärr blivit lite lidande.) lydnad åsså nu när vi fått börja cykla med honom. Jag tror lixom Maria på vila då och då.....men jag kan lixom inte alltid hålla mig....bara liiiiiiite. Men de är skönt att läsa träningsdagboken, för jag ser ju att vi kommer lite framåt iallafall. Hur som helst är det ruggit kul. Hoppas Maria o ja ska hinna med att åka till Iggejaur för en träningshelg. Sen kommer ju Ingelas lilla och honom ska vi lära alla hyss vi kan. ;0)

Nu plingade théet så jag ska krypa ner i soffan.....hm först måste jag nog blåsa håret.

Ajdöss !!

Ser ni dem, ser ni dem ??!! *asg*


Hm jag som trodde jag hade tagit en bild på dem, men ikket. Nåja ni får nöja er med denna. Moahhahahahahaaaaaa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback