2008-10-02 | 23:04:56

Glad i själen.

Dagen är slut och så är även jag.
Blev en intensiv men mkt trevlig dag trots snor och feber.
Maria kom runt halv tre kanske, då gick vi ner på stan en sväng, lite rökrea och fika på Kvarters. M behövde lite mat så hon skulle orka till middagen. :0)
Vid fem åkte vi ut för att hämta Robban på jobbet och sen bar det ut i skogen, till spåren han hade lagt tidigare idag.
Diesel var som en studsboll men spårade riktigt rikigt bra. Blev lite stark och framåt ibland, och små galen när han tappar. Men jag är mkt mkt nöjd.....nu går de säkert dåligt på lördag bara för att han var så noggran idag. Hujja. Bästa spårningen någonsin tror ja dock.
Dexter han avr kissnödig men när han väl koncentrerar sig så är han hur bra som helst.
De fick busa av sig lite innan vi åkte in till stan och Coopan för att handla mat. Tacos blev det och vi åt den till Idol. Hur mysigt som helst hade vi, och Ingela och Hugin slöt åsså upp. Jag har verkligen haft en toppen dag, även om jag själv inte varit på topp. Trodde dock ja skulle skratta magen av mig när Maria dök ner under filten under "Lyxfällan" när Lucas berättade att han hade tre barn. Hur klockrent som helst !!
Nä nu ska jag krya ner i soffan och se Shark, eller kanske somna till Shark vilket som blir bra. Kanske blir det IKEA i morgon om jag är kry.....jag behöver ju lite förvaringar så. Hoppas !!
Tusen tack mina damer och min herre för en bra dag, en dag som jag bara trodde skulle gå till spillo. Jag kan verkligen skratta mig lycklig över de människor som finns i min närhet.
Puss och adjö !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback