2008-10-06 | 14:12:58

Prioritera mera !!

Robbans pappa ringde just och grattade på namnsdagen !! Han och mamma är de enda som kommit ihåg, så nu vet ja vem som ska få fina julklappar i år !! ;0)
Det blir inget IKEA på fredag heller, buhuuuu Thomas rinde och gav mig en extra tid och jag kunde inte säga nej. Visst är det bra med extra pengar, och Maria o ja åker nog upp närmare jul istället. Åh ja längtar faktiskt liiiiite till jul, ska nog redan idag börja skriva ner vad folk ska få eller iallafall lite ideer.

Pengar, pengar och åter pengar. Finns ganska mkt som vi både skulle vilja ha till läggan just nu. Men det gäller ju att prioritera lite. Dock ska jag faktiskt beställa OBH Nordicas vattenkokare i serien Chilli idag, köpte brödrosten på rea förra veckan och de är ju sååååå snygga. Tydligen ska de utgå ur sortimentet så det gäller att snabba sig lite. De är ju båda saker som man gärna kan låta stå framme eftersom de är så grymt snygga. :0)
En sak till vi länge funderat på är en stor canvas tavla på väggen i vardagsrummet. Det är väldigt tomt ovanför bänken vi har där. Har tom ett kort som jag tagit som skulle funka riktigt bra, men de är hos Maria på PS och ja har ingen brådska att få igen det, för som sagt vi har lite annat att köpa innan. Tavlan skulle gå på 1299 kr på Extrafilm, vilket inte alls är så farligt.....men som sagt, prioritera mera !! :0)

Nä nu känner jag att jag har suttit uppe lite för länge, ska inta soffläge en stund, kanske sova lite.
Vi höres !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback