2008-09-28 | 21:35:16

Robert-präst ??

Hujja jag är inte van att lära mig saker. Hjärnan känns som mos och hela kroppen är slut. Ska snart gå och ta ett bad.
Det märks att Maria numera är en elev, när hon skrev sina anteckningar gick det med en rasande fart, och hon visste precis vad hon skule välja ut av allt som sas.
Att Diesel har fått agera försöktobjekt är väl inte att ta i, stackarn börjar se gode så less ut. Jag tror jag har hittat några av hans svagheter, och någon styrka. Men jag tror ja behöver mitt bollplank (även kallad Maria.) för att få ut mera.

Bröllop, när man är på sånna så börjar man ju såklart tänka lite hur man skulle vilja ha sitt eget när den dagen kommer. Och visst var de lite så igår, men mest så planerades nog Bäs bröllop. Jag och hennes mamma har nästan allt klart redan, tårar och allt !! De kom oxå på (jag hade ingenting med saken att göra.) att det vore roligt om Robban kunde viga dem !! Har ni hört så galet. Men Maria och Jonas sa att de tyckte de vore roligt med en präst som är lite mera personlig och inte prata så mkt gojja. Så nu har Robban mejlat några mejl för att se om det över huvudtaget går att ordna. Voj voj säger jag bara, hur ska detta sluta.....ska jag bli prästhustru på äldre dagar eller ??!! :0)

Nä nu börjar mitt bad vara klart. Jag ska lägga mig ner och försöka smälta dagens intryck. Drömma mig bort där Disse är champion och jag är en handler av världsklass. Hehe.

Adjö !!



Bild från Maria och Niklas bröllop, eftersom jag inte har några från gårdagens ännu.


Hihi viktigt att ha kontroll på svansen !! Eller hur Maria. :0)


Handeling på HÖG nivå !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback