2009-04-16 | 23:20:13

Hjärnspöken finns de ??

Nu ska jag snart mysa på med Australia, den fanns inte att hyra sist men nu !! En ny kopp T står på bordet och jag har datorn har med mig oxå. Hundarna sover, fick bli en lugnare dag för dem idag. De har varit lite loja, kanske lite träningsvärk minsann !! I morgon ska vi dock ut på en cykeltur.
Hade tänkt anmäla till Kalix nu ikväll, men sen blev jag så osäker.
Är det ens lönt att ställa den yngre ?? Kanske borde jag ringa till uppfödaren och be dem ärligt svara på om vi ska fortsätta eller om vi helt enkelt ska satsa på andra saker. Jag vill ju inte dra runt på en hund som ingen ser någon potential i. Jag tror nog jag skulle få ett ärligt svar, om jag verkligen bad om ett. Vill ju inte heller skämma ut deras uppfödning genom att visa upp en hund som inte ger en bra bild över deras avelsarbete.
Jag har inte bråttom att plocka Ckn, cert och sådant. Han får gärna mogna långsamt för mig. Jag har ingen stress. Men jag behöver lixom få veta att det är någon idé. Jag är ju lite partisk i frågan, för mig är han ju helt underbar, snyggast och bäst !!
Eller är det bara mina hjärnspöken som spelar mig ett spratt igen.
Vem lurar jag egentligen ??
Inte törs jag ringa dit, jag har ju telefonskräck !!

M is back in town. Var lite sugen på en vinkväll på lördag, men I har ju åkt till ödemarken istället. Vad är det med mina vänner och avlägsna platser ??

Nä nu ska jag glutta på filmen lite, kanske smyger in med ett inlägg eller två senare !!

Kommentarer
Maria skrev:

Hjärnspöken finns uppenbarligen

2009-04-17 | 10:03:02
URL: http://oppabergasa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback