2009-08-10 | 21:58:11

Att läsa recept.

Såklart när jag är i stallet så börjar det åska. Hehe men jag tror jag vet vad jag ska göra nu iallafall !! =0)
Jag behövde ju ett par ridskor, kollade runt på nätet. De går på runt 700 kr. När jag åkte för att köpa hundmat så tänkte jag att jag svänger in på Lantmanna/Granngården. Och där på rea finns det ett par 35:or, ord. pris 679:-, nu nersatta till 249:- !! Nice. De satt även väldigt bra. Jag tog dem direkt. När jag kom till kassan så kostade de bara 199:-.
Jag blev gode så nöjd kan jag erkänna !!

Som sagt jag var lite hängig idag så jag tog mig en ordentlig tupplur på em. det var skönt om än lite väl varmt. Åskan hänger i luften ännu.
Sen åkte jag ut till Munkis. Mamma, jag och pojkarna gick för att plocka lite hallon och smultron. Mamma och jag kollade lite på resor till Stockholm, de kanske går att ordna så vi åker SNART !! =0)

Jag fick ett litet bakil igen. Jag fattar inte vart allt detta kommer ifrån. Jag har börjat förstå hur man använder slickpotten, hur man hackar choklad på enklaste sättet. Jag tycker att det är skit kul !!
Mamma har alltid sagt att kan man läsa ett recept kan man baka. Jag har varit skeptisk, men jag tror kanske att de är sant nu.
I ugnen har jag för tillfället muffins med vit choklad och blåbär, låter gott va ??!!
Hoppas bara att de smakar lika gott som de låter.
Bäst att kolla till de små livet.

Återkommer om de är ätbara !!

Kjam !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback