2009-08-14 | 17:37:50

Skolångest och HM-kläder.

Skolan såg läskig ut. Jag fick lite ont i magen att tänka på att redan nu på onsdag ska jag ta mig dit. Jag mot resten av vrälden. Maria börjar inte förrän om två veckor så henne kan jag inte gömma mig bakom.
Hur ska detta gå ??!!
Jag är inte bra på att träffa nu människor. Socialisera och vara trevlig. Tänk om alla i klassen tycker jag är ett stolpskott från landet.
Nä ursch, fy och huvva !!


Nu pratar vi inte mer om det, mitt sinne klarar det inte riktigt.
Paketet från HM är uthämtat och genomgått. Blir nog inte så mkt osm stannar. Vissa saker var förstora andra försmå. Vet inte om det är vetskapen att jag snart ska till Stockholm som gör att ingenting riktigt kändes som jag ville behålla det. Förutom en sak, en hoodtröja jag kolla på ett tag. En riktig karamell !!
I övrigt stannar ett tre-pack hipsters, en pennvässare och en par sånna dära sovglasögon typ. Ev. en grå kofta oxå. Den var inte riktigt som jag hade tänkt det, eller så passar modellen i den bättre. Funderar på att ev. byta till en röd. Vi får se hur det blir.
Lite tråkigt när man skickar tillbaka allt typ, men plånboken blir glad och det finns mera att shopap för i storstaden !!






Min karamell.


Stora affärer görs det minsann.


Såhära roligt tycker Diesel att det är när matte provar kläder. Eskil han däremot stod aldrig stilla så honom fick jag inte på bild. =0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback