2009-12-31 | 19:06:38

Lyxa till det lite på nyår !!

Bara för att jag ligger här halvt döende ska ni inte tro att jag går miste om en bra nyårsafton.
Nej nej, ni behöver inte vara oroliga. Jag har allt jag behöver.

Partystassen är på !!



Matchas snyggt med ett par chica fotbehållare.



Sen vad det gäller maten så har jag både varmrätt och efterrätt.


Sen har jag faktiskt varit lite olydig och druckit skumpa mest hela dagen, orkade inte vänta till tolvslaget, lyxlivet ni vet !!




Jag tror minsann att nyårsafton 2009, kommer bli bästa nyåret på hela 2009 !!


2009-12-31 | 15:08:13

Gott Nytt Year.

Jenny har med en liten halsning fran soffan. Jag har lyckats bli ordentligt sjuk, 39,4 i feber ar nog rekord for mig. Vill bara passa pa att onska alla ett GOTT NYTT YEAR !! Nu ska jag krypa ner under min apfilt och se E!! True hollywood story med Mc Dreamy. He is kind of hot, just like jag ar for tillfallet. Kram pa er alla.

2009-12-30 | 15:06:35

Ursäkta mig.

I Stockholm är det svinkallt, minus åtta men det känns som minus trettio minst. Vi ska snart bege oss till Arlanda och jag gruvar en hel del då min näsa är full och febern håller ett greppom min arma barm typ. Så mitt tålamod är inte det bästa så jag ber medresenärerom ursäkt redan nu.

2009-12-29 | 22:27:53

Da ä täpp i dnäsan.

Jag är förkyld som bara den. Jag har klarat mig hela hösten, trots snuva och grissjuka bland nära och kära. Men en vecka på Coop och feber och snorandet är ett faktum. Inte för att verka gnällig men att vara borta och vara sjuk är inte det roligaste jag vet. Blir att spela lite Yatzy och äta en muffins innan sängen iallafall. Kram.

2009-12-29 | 11:05:08

Dag två.

Ny dag här i huvudstaden. Storkyrkan står faktiskt först på listan, min kära far vill gärna se den. Sen lunchbuffen på Huten och ikväll bio för att se Göta Kanal tre. Däremellan ska vi vÄl hinna strosa runt lite, kanske ta en fika och bara umgås och ha det bra. Hoppas även ni får en bra tisdag såhär i slutet på året. KRAM !!

2009-12-28 | 22:43:04

Myskväll med skvaller.

Sitter i lägenheten efter en god middag. Har hunnit med lite småsaker som att fika på NK köpa lite T där med. Mamma har vi grattat och som sagt sitter vi i lägenheten nu och myser med lite tända ljus. Det finns ingen TV här och det är ganska skönt att bara få sitta med en kopp T och läsa en skvallertidning. Morgondagen är ganska så oplanerad. Någon som vet några mysiga cafeer här i Stockholm?? Tips motages gärna !! Nu ska jag återgår jag nog till myset. Kram på er !!

2009-12-28 | 12:52:32

Buss istället för tåg.

Framme i huvudstaden, sitter på en buss påväg in till stan. Jag blev nedröstad om att ta Arlanda Express in, tycker det är så himla smidigt och det går ju mkt fortare än bussen samt att det är miljövänligare. Sen så åker jag ju lika billigt tåget som bussen, studentrabatt ni vet. Nåja vi sitter nu på bussen ungefär en timma försenade men det berättar jag mer om sen. Nu ska jag sova lite. Kjam!!

2009-12-28 | 07:54:32

Julklapp nummer två.

Jaha nu ska man tydligen ut och resa minsann. Det blir nog jätte trevlig skulle jag tro.
För att jag ska åka bort idag, fick hundarna åka på SPA i några dagar. Snacka om att det var tomt i lägenheten igår kväll. Ingen som är runt bena på en, ingen som kan städa upp när man smular ner, ingen som försöker sova i sängen, kallt var det då ingen var här och flåsade. Ingen som ville bli kliad eller kramad, funderade seriöst gå ner och fråga grannen om jag fick låna henne ouppfostrade lilla monster ett tag.

Ska visa er ytterligare en julklapp som jag fick av tomten, den ska få dokumentera denna resan.


En ny fin digitalkamera. Min förra har tyvärr gjort sitt.

Nä nu ska jag bege mig. Sköt om er !!


2009-12-27 | 20:52:20

Jag tävlar.

"Jag tävlar hos Carolina om ett ”Nyårspaket” från Tefrossa

2009-12-27 | 08:05:00

Julafton 2009 del 1.

Inte så mkt vettigt att komma med idag, förutom att jag är ganska så trött. Somnande alldeles för sent igår.
Hur som haver, tänkte bjuda på lite bilder från min härliga julafton. Den var lugn och skön, så lugn att vi alla somnande under Kalle Anka. Jag vet, det är nästan straffbart, men det var härligt ändå. Visst så saknades Rasmus lite, det är alltid härligt att se julen genom ett barns ögon. Jag är dock nöjd med min jul, den blev precis som jag ville ha den.


Det var ett kallt och härligt vinterlandskap vi fick se när pappa hämtade hem mig.


Mor och fars gata.


Det har kommit så mkt snö att huset ser ut som en litet pepparkakshus med kristyr på.



Julgranen.



Dukat och klart. Nu är det bara att sätta sig och äta.


Mammas fina julporslin.



Nä nu måste jag göra mig kalr för jobbet. Ni får se fler bilder senare. Hoppas ni alla får en skön söndag !!
Kjam !!


2009-12-26 | 21:49:11

Blackberry to ME !!

Jag ska ju ta kort på alla fina klappar jag fick, men jag har helt enkelt inte idats det ännu.
En sak ska ni dock få se. Jag blev så glad att jag tappade hakan när jag öppnade detta paketet. Om ni visste hur länge jag har försökt fixa mig en sådan, för det är inte det lättaste när man bor i kalla norrland.
I paktet låg en BLACKBERRY till MIG, bara MIG !!

Jag har länge behövt en ny telefon, men velat ha en som inte så många har. Jag gillar att vara lite "annorlunda" än andra, ha något som inte så många andra har.Varför tror ni att jag är ägare till goldens och en Volvo kombi....mohahahhaa.

Hur som haver jag och Black Beauty håller just nu på att lära känna varandra. Det går faktiskt ganska så bra. För att den inte ska vara låst till Telenor så måste man typ vad jag fattade köpa in den från England, så alla menyr och liknande är på engelska. Nyttigt men det tar lite längre tid. Sen om jag SMS någon och ni undrar vad som har hänt med prickarna över mina Å, Ä och Ö.....så tja de finns helt enkelt inte.

Nu ska jag återgå till soffan och titta på Junior-VM.
Jo just ja, under Black så skymtar ni filten jag fick av mamma i julklapp. Hon hade sett aporna på den och tänkt på mig.....hm hur jag nu ska tolka det !!


2009-12-26 | 06:32:13

Annandagen.

Hallå i stugorna, hoppas ni alla har haft en riktigt bra jul. För det har jag minsann. Har insett att jag måse vara världens snällaste flicka, med tanke på hur mkt jag fick i julklapp. Ska visa er senare, men nu måste jag i -18 graders kyla bege mig till jobbet.
Taggad ??
Inte det minsta !!




Såhära känner jag mest för att göra just nu.

2009-12-24 | 20:08:52

God Jul.

Jag vill bara passa på att önska alla mina läsare
en riktigt GOD JUL !!



2009-12-24 | 12:13:12

Alla hundvänner där ute.

Detta inlägget riktar sig främst till alla hundägare där ute.
Hur i hela friden lyckas ni ta så fina bilder till era julkort ??!!

Såhära blev vårat försök. Dåligt ljus och allt möjligt var emot mig.



Diesel gav upp tillslut.





Jag lyckas så bra, Eskil ser iallafall vit och ren ut !!





Diesel spelar tuff.





Söt-Eskil.


Som sagt, inget kort som jag kunde skicka runt till er alla !! Men jag vill passa på att önaska alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR !!
Och samtidigt tacka alla för erat stöd, peppning och alla goda råd jag fått under detta året.

Stora kramar till er alla, från oss alla !!


2009-12-24 | 12:00:45

Julen på Aronsgatan.

Lite julbilder tagna under julförberedelserna här på Aronsgatan.

































2009-12-24 | 08:37:32

Julafton.

Julaftonsmorgon.
Minsann känns den inte lite magisk !!
=0).



2009-12-23 | 14:49:00

Off to work.

Nu off to work och önska alla en God Jul.
Jag känner mig ganska så tillfreds just nu.
=0).

Ha en skön uppesittarkväll !!

2009-12-23 | 10:50:39

Bokmal.

Vet ni vad jag saknar ??
Att läsa en bok, sen jag började skolan har det inte funnits tid till detta, och när tiden funnits så har jag fått så dåligt samvete för att jag inte suttit med skolböckerna istället.
Men jag tänkte att på juldagen ska jag läsa, i massor.
Jag längtar.




2009-12-23 | 08:55:10

Dan före dopparedan.

Idag är det minsann dan före dopparedan.
Jag börjar inte förrän klockan tre, men hade tänkt slå in de sista julklapparna, handla julmaten med mamma och mysa lite framför granen.
Första ska jag börja morgonen med en kopp varm choklad, för ute virvlar snön fortfarande, den har hållit på i snart två dygn. Hundarna är lyckligast i världen och vill bara vara ute och skutta (för de skuttar verkligen).

Jag är ledig i morgon på självaste tomtedagen, och på juldagen. Skönt då hinner man landa och "leka" med klapparna man fått. Skit jag borde ha önskat mig en barbie eller liknande så jag verkligen hade haft ngt att leka med på juldagen. För hm jag tror inte jag har önskar mig några lekbara julklappar.

Har du ??





2009-12-22 | 20:44:46

Dan före dan.

Dan före dan före doppare dan !!
Och jag har inte mkt tid till att sitta här. Det ska jobbas, det ska slås in klappar. Man ska hinna andas och allt det dära.
Återkommer när jag känner att jag har tid.
Kjam !!

2009-12-21 | 09:42:16

Allvaret.

Nu börjar allvaret. Julvecka på Coop. Jippie, eller hur det nu var.
Utanför mitt fönster är det SNÖSTORM, så det kan bli intressant idag.

Kjam !!

2009-12-18 | 23:01:25

Håll koll på era hundar tack !!

Ute på sista kisspromenaden. Cm ifrån att vi blev påhoppade av en schäfer. Turligt nog hade jag redan innan placerat mig mellan den andra hunden och mina. Hade jag inte gjort det hade den suttit i  Eskil, jag brukar ha honom på min vänstra sida och Diesel på den högra när jag inte har dem på samma. Nu var den cm ifrån mig istället. Mina pojkar skötte sig utmärkt, visst svansarna blev lite höga men det hade min också varit om jag hade någon. Schäferägaren sa ingenting när hans hund flög mot oss och började skälla, tur att han höll fast i kopplet iallafall. Jag tog ett steg emot den för att markera för mina att jag hade allt under koll, men hujja vilka vita vassa tänder den hade.
Jag blir så irriterad när folk inte kan hantera sina hundar. Iallafall i sånna situationer. Jag har väl inte alltid 100 % koll på mina, men när det väl gäller då är det kontroll som gäller.
Pojkarna verkade då inte så särskilt brydda efteråt, skönt är väl det. Men det irriterar mig att de senaste gångerna vi har mött hundar har de hängt i kopplet och skällt mot oss. Gången före var det en tibbe. Och visst den är liten och kan väl inte göra så stor skada, men det är otrevligt och är det så svårt att placera sig själv mellan sin hund och den mötande, att kanske om man har rullkoppel, trycka fast det, och till sist vara beredd och inte stå där som ett mähä.

Nu ska jag gå och sova, om jag kan, för jag är gode så irriterad !!

2009-12-18 | 21:13:33

Julmusiken är utbytt.

Jag har slagit in lite klappar och vanliga paket. Har några i min närhet som är dumma nog att fylla år denna månaden. Städat undan lite, tänt lite ljus. Nu känner jag mig hyfsat lugn i själen.
Bytte dock ut julmusiken mot Melissa Horn, hon har ju släppt ett till album. Ibland är det lite läskigt att lyssna på musik och få den känslan av att någon varit och rotat i texter man själv skrivit.
Funderar om jag kanske ska krypa ner i soffan och se filmen som jag hyrde. Eller om jag kanske ska dammsuga och vara lie duktig.

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut o jag är inte rädd
Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset
Men de kan titta nu jag är beredd

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig??
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
 försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut??

Jag minns så väl hur hon blev presenterad
Men de var jag som lät henne komma in
Jag har försökt att ge dig hela skulden
Fast jag innerst inne vet att den är min
Vi står på gatan bryter meningar i mörkret
Utanför stadens finaste hotell
Dina händer ja de ber mig sova över
Som ett sätt att säga ”tack för ikväll”

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig??
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
 försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut??

Jag vissa stunder kan det kännas ensam
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då
O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu¨
Och mina finns snart inte längre kvar

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig??
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
 försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut??

2009-12-18 | 18:46:10

Ops I did it again.

Hunnit med staden med mamma, handla, göra en morotskaka som inte ser ut som den ska samt tryffelmuffins. Sen har jag precis varit ute med hundarna. Jag var tvungen att träna lite igen. Jag måste verkligen hålla hårt i mig själv så jag inte kör slut på dem direkt. Men det är ju så roligt !!
Diesel fick göra stopp med dirigering till höger och vänster, han gick som klockan !! Samt lite närsök och det fattade han direkt.
Eskil körde lite svårare enkel markeringar och som han laddade, och som han sprang ut för att hämta. Söta lilla galenpannan min. Han funkade klockrent han med.
Så nu sitter jag här med ett fånigt leende på läpparna och funderar om jag ska gå ner och hyra mig en liten film.

Vad gör ni en kväll som denna då??

2009-12-18 | 11:16:53

SVCH bortfall.

Jag ser att Diesel inte heter SVCH på SKKs hemsida. Är det ngt jag måste göra för att hans titel skall komma fram ??
Ni som vet får gärna upplysa mig lite.

2009-12-18 | 11:04:05

Hundträning.

Måste bara få berätta, var just ute och tränade lite med hundarna. Hur kul som helst. I princip allt vi tränade på i somras satt, tom vissa saker satt bättre. Med Diesel körde jag först en vanlig enkel markering, nemas problemas. Han kanske var lite väl taggad, hehe men jag tänker inte klaga. Sen körde jag stoppsignal när han var ute och lullade för sig själv, vänder upp och sätter sig och tittar mot mig direkt !! Yey.
Lite höger och vänster dirigeringar, inga problem alls, han har full koll så fort jag sätter upp handen. Några linjetag, som han gick rakt ut på. Och en minnesmarkering, där var han lite het och ville tjuva några gånger.
Han var så glad och allert hela tiden, när jag gav dem "hopp och lek" kom han hela tiden fram till mig och ville mera, gick klockren fot och så. Söta duktiga lilla hund.
Eskil och jag körde markeringar. Han gick rakt ut och hämtade in. Höll fast tills jag bad honom släppa !! Kastde apporten längre än vi provat på förr och det var inga problem. Sen när han hade kommit in med den så var han så glad så glad, Studsade och ville igen !! Det var tom så att jag fick passa honom på Diesels jobb, för han var påväg nägra gånger att hämta in dem också.
Jag blir så glad att se honom jobba så bra, jag visste väl att han kunde och vi har lixom hittat varandra i jobbet nu. Det tog bara ett år, hehe.

Så nu har jag två vovvar som ligger här hemma och sover. Jag tror de är lika nöjda som jag, över att ha fått arbeta.
Suget är tillbaka, och ingen är gladare än jag !!


Diesel ifjol våras.


Eskil hämtar "ninen."


Eskil stoltast i stan.


2009-12-18 | 10:04:28

Blida !!

Blida ute !!
Bara -13 grader idag, bara att ta fram bikinin !!



Nu ska jag och Diesel träna stoppsignal och dirigeringar !!

2009-12-18 | 09:47:17

Konsum märket.

Dogeared som finns hos www.kyssjohanna.se är en stor favorit hos mig. Jag tycker deras smycken har fina budskap och är enkla, men väldigt vackra.
Och nu har de ju kommit med ett "konsum"-märke, det måste ju vara något slag tecken eller hur ??!! Haha.

Tingeling från Disney Couture är ju helt underbar hon med !!




Du gör väl noteringar tomten ??!!

2009-12-18 | 08:48:50

Bagels och fransmän.

Vi var som fransmän, vi satt och åt i över tre timmar. Så blir det lätt när man har trevlig sällskap. Vi hann med att prata om allt typ, från hur man ska fira julen till om Cimon med C i Paradise Hotel har gjort ngt med sina läppar. Jag var lite off i den disskutionen, eftersom jag inte ser serien, men de andra var på. Hehe.

Idag hade jag tänkt försöka kidnappa mamma för en ltien stadstur. Sen ska jag baka morotskaka, tryffelmuffins, christmas cupcakes och kanske någon fler sort. Får se hur peppad jag är på att baka.
Sen hade jag kankse tänkt skriva mina rapporter så att det blir bortgjort också.
Men nu, frukost......bagels med vallmofrön, så gott. Så USA för mig, eller hur Bella !!

Kjam !!



2009-12-17 | 18:56:12

Dinner time.

Nu blir det god mat och trevlig sällskap.
Ha en trevlig kväll alla !!



2009-12-17 | 16:27:59

Kylan och jag.

Jag måste erkänna att jag gillar kylan, lite iallafall. När det är såhära kallt är världen så frisk, det är lätt att andas, ljuset är klart och träden gnistrar. Jag tar hellre denna kyla, än regn, rusk och blåst. Fuktig kyla är bland det värsta som finns. Ni förstår vad jag menar med fuktig kyla hopaps jag.
När jag körde hem idag så gick solen ned (!!) och himlen sprkade av färger mot de vita gnistrande träden.
Jag har haft tjocka stumpbyxor och shorts hela dagen, och inte frysit särskilt mkt. När det är såhära kallt så är det nästan lite isolerat ute. Och jag menar, jag borde veta vad jag pratar om eftersom jag i princip alltid fryser. -20 verkar vara min melodi helt enkelt.
Hundarna bryr sig inte alls, utan är lika glada som alltid.


Ifol när vi åkte hem från Iggejaur efter nyår, var det lite kallt !!

2009-12-17 | 14:56:53

Tummen upp.

Hemma. Nu är det jullov. Gick bra idag med, denna gången tackvare Charlotte. Jag har verkligen haft rba folk med mig.
Nu ska jag ned på stan och fixa det sista.
-20 grader and I´m wearing shorts !!


2009-12-17 | 06:33:36

Tjugo minus.

Inte sovit bra i natt. Vaknat och kollat klockan varje timme typ. Om jag var rädd att försova mig eller ngt. Inte vet jag. Så jag hopaps jag kommer kunna ögonen öppna när jag ska köra bil, men med bra musik brukar det funka.

Hoppas få lite svar från olika företag och liknande idag. Så ni får hålla tummarna för mig, ok ??!!

Ska ta en sväng i Lule innan jag åker hem idag, se om det är ngt evttig som jag behöver, hehe. Sen blir det hem, slå in en massa klappar och försöka mig på Leilas Rocky Road. Sen middag med kusin och Elin på Valdinos. Nice !!

Kolla just upp tempen, minus 20 är det minsann ute. Vintern har kommit.
Nu har Diesel vaknat och är kramsjuk. Eskil sover fortfarande.

Kjam !!

2009-12-16 | 22:26:15

I natt jag drömde.

I natt hade jag en dröm. Att allt var som förr. Jag kom över med en Ben and Jerry´s och vi pratade ikapp. För det är så mycket som jag skulle behöva säga dig, så mycket som du missat.
Jag vet att du tog ett beslut, men det betyder inte att det inte gör ont ibland.

Så mycket att berätta för dig.

2009-12-16 | 21:59:52

Higher.

Detta är bra, riktigt bra.
Jag är nyfiken på plattan som släpps på lördag.

http://open.spotify.com/user/j_tigger/playlist/74xnwbsi8XWfFFkwdXW57E

Eriks pipa gör nästan att man önskar att man fick vara 16 år igen och sådära galet kär i en artist !!


2009-12-16 | 20:35:02

Blazer.

Denna var jag och tafsade på inne på Vila igår. Jag tyckte den var riktigt snygg och man kan ju använda den lite hur man vill. Dock blev det inget köp, men jag är sugen.

Power Blazer SEK 499, Vila - NELLY.COM

2009-12-16 | 20:06:02

Bra dragning.

Ex. gick bra, mest tackvare att Therese var grym på att dra lott, tack tack !!
Bara morgondagen kvar och sedan är det "jullov". Ska försöka göra bort så mkt uppgifter som möjligt tidigt, typ kanske på söndag. Sen blir det att jobba för hela slanten.

Ikväll blir det ganska så lugnt. Softa lite, kanske skriva lite på uppgiften från idag.
I morgon är det trerätters på Valdino som gäller, mmmm längtar efter deras grymma vitlöksbröd.

Nu hade jag tänkt läsa lite bloggar !!


2009-12-16 | 11:14:49

En dagens utklädnad.

Positivt svar från ytterligare en sak som jag har på G. Känns bra. Jag är i fas med det mesta just nu, det mesta inte allt !!

This is me today.











Nu ska jag bege mig till skolan.
Ha en bra dag !!

2009-12-16 | 09:05:48

Vem får lämna Aladdinasken ??

Nu är det avgjort !!
Alltså vilken pralin som får lämna Aladdins chokladask nästa år.
*trumvirvel*

Det blev........ÄGGLIKÖREN !!

Jag gråter då inga floder, är ganska nöjd över att det blev den.




2009-12-16 | 09:02:27

Dan före dopparedan, typ.

God morgon alla glad.
Om en vecka är det dan före dan. Tiden bara springer iväg.
Jag började slå in klapparna igår.

 


Eskil skulle såklart vara mitt i allt. =0).


Nu på morgonen har jag skrivit klart alla julkort, för ni vet väl att det är sista dagen idag om man vill vara säker på att de kommer fram i tid !!
Strax före tolv ska jag sätta mig på bussen och åka till skolan för slutex. på fysisk aktivitet.
Tänk två dagar kvar, sen har jag gått EN termin, helt sjuk jhu !!

Nu ska jag gå och gör alite varm choklad.

Kjam !!

 

 

 


2009-12-15 | 16:30:24

Pälsen är ren och fin.

Sådär ja, då var pälsen skinande och ny fixad. Skönt.
Har suttit på Waynes ett tag med min Chai för att plugga lite. Nu blir det storhandling.


2009-12-15 | 11:51:35

Sugen på att träna hund.

Har precis avslutat min frukost och läst Golden Nytt som damp ner i brevlådan idag. Åh vad sugen jag blir på att träna hund igen !! Undrar om jag inte ska gå ut i em och köra några markeringar. Mina stackars hundar har ju blivit ganska så dåligt tränade de senaste månaderna. Det dåliga samvetet har varit min vän och jag hoppas att vårterminer bjuder in till lite mera "ledig" tid och inspiration.

Idag ska jag fixa min frilla, utväxten är hemsk och jag ser nästan flint ut. Sen ska jag plugga till morgondagen seminarium. Paketinslaningen ska jag börja med, pratade med mamma igår kväll och det verkar som om jag är klar med all inhandling. Nice, och lönen kommer idag. Så jag har klarat mig bra ändå. Ska redigera lite foton och skicka lite mejl, sen är det mesta klart. Inslagningen är nog mitt favoritmoment, om det går som jag vill dvs. Hehe jag kan bli rätt så hetsig när saker och ting tjorvar.

Det snöar här, och är ganska så lagomt kallt. Runt en sju åtta minus. Jag hoppas verkligen vi får en vit jul, det är lixom inte jul annars. Det är en av de bästa sakerna med att bo här uppe i norr, alla skiftande årstider. När det är vinter så är det kallt och vitt (för det mesta) inte grått och slask. Visst kunde sommaren få vara lite längre och kanske lite varmare, men jag trivs här, inte så mkt fästingar och skit.

Nä nu ska jag göra mig klar, mejla iväg lite viktiga saker och sen bege mig till Katta.



2009-12-14 | 16:32:07

Flimmer.

Idag har jag avrit ganska slö på em. Sett typ tre avsnitt av Grey´s och sen plockat lite här hemma. Nu ska jag snart åka iväg på hemliga saker, och sen blir det nog inte så många knop ikväll heller. Eller ska man idas ta sig till Korpen, det lät faktiskt lite jobbigt.
Såg Hangover i lördags, den var riktigt bra. Då fick man iallafall köpa What happens in Vegas, för bara 29 kr. Så det kanske blir att se den ikväll. Hm det tål att funderas på !!

 


2009-12-14 | 11:50:38

Jullov.

Phu !! Jag hade egentligen tre ställen som jag behövde "vara" på klockan tio. Det löste sig dock och allt hann jag med.
Jag hade tänkt gå ner på Waynes och plugga en stund, men jag tror jag väntar lite med det. Kanske är dags för en tupplur, jag var ju trots allt uppe vid sju i morse. Dock känns det lite som om detta är mitt jullov, även om jag har två stora seminarium denna veckan. Men jag börjar inte jobba förrän om en vecka, dvs nästa måndag så det känns iallafall som om detta är mitt jullov. OCh då vill jag hinna ta vara på det lite.

Denna klänningen hittade jag på www.bubbleroom.se riktigt snygg enligt mig. Kanske ngt att ha på sig juldagen ??


2009-12-14 | 09:25:41

Vinnarna !!

Vinnare av muffinspaketet blev Pigge (som snällt skulle ge det till sin sambo.) och vinnare av tröstpriset blev Sött och Sånt.

Grattis säger jag till er, och tack till alla er andra som var med och tävlade !!
Efter jul ska jag försöka komma på en bra tävling igen.


2009-12-14 | 08:22:01

Måndagmorgon.

Uppe tidigt igen. Jag tycker det är så härligt att ta med sig täcket från sängen och lägga mig i soffan och se nyhetsmorgon. Alltid bra att bli uppdaterad över vad som händer där ute utanför Aronsgatans väggar.

Igår hade jag ju tänkt baka lussekissar, men jag hade ingen lust alls. Och är det ngt som jag har lärt mig de senaste åren så är det att man ska INTE baka när humöret inte är inställt på det. Jag tog istället en dag att fixa lite julklappar, mysa på och se lite sport. Får se om jag ids idag eller inte.

Nu ska jag ta mig en kopp varm choklad med grädde. Fick två "chokladkulor" av mamma sist hon var i Stockholm, värmer bara mjölk och stoppar i en sådan, så nu ska det provas !!




Såhära mysigt började min morgon igår, men luciatåg på TVn och hela kittet !!














2009-12-13 | 20:35:36

Hello ??

Hur är det möjligt att man är så mätt att man vill spy, och trots detta är man sjukt sugen på godis ??

2009-12-13 | 12:15:26

Grubblerier.

När jag ser andra som är kreativa och följer sina drömmar, så undrar jag varför inte jag också skulle våga ??!!
Har funderat en stund, pratat lite med han jag bor ihop med. Surfat runt. Det vore mkt roligt, jag hoppas verkligen att det skulle gå att ordna.....om man börjar i en liten skala.

*grubblar*




2009-12-13 | 10:27:46

Lucia.

Tredje advent och Lucia !!
Började morgonen med att vakna tjugo i sju av mig själv, klev upp och kolla på Lucia på TV. Tända ljus, limpmackor och varm choklad. Kan man få en bättre start på morgonen ??
Kröp ner i sängen igen och nu ligger jag i soffan och ser på skidåkning. Hur mysigt som helst.
Hade tänkt börja med lussekissebaket. Men jag brukar inte baka "vanliga" för att jag tycker att de är ganska så tråkiga. För mig blir det i långpanna och ev. lusseprinsar. Får se hur mkt jag orkar. Hade tänkt försöka baka Ernst kanelhjärtan också. Igår gjorde jag en pepparkakscheesecake som jag hade tänkt åka ut och bjuda på i Munkis.

Såg att mitt inlägg om vem som vann muffinspaketet försvunnit, detta ska jag ordna under dagen.
Ha en underbar Lucia !!


2009-12-12 | 19:09:19

Frånvaro.

Ursäkta min frånvaror idag, men jag försöker ta det lite piano. Lixom göra det jag vill idag, inga måsten.
Har avrit nere på stan, handlat lite julkalppar. Kommit hem, tagit en tupplur i soffan. En riktigt dag då jag kan släppa allt och bara vara.




Morgonen började med saffransskorpor, mjölk och mys. Om jag får säga det själv så var skorporna helt sjukt goda !!

2009-12-12 | 09:03:14

Jag äldre ??

Nje jag är inte imponerad av julkalendern. Det kan väl inte bara vara det att jag har blivit äldre. För visst har de blivit sämre med åren ??


2009-12-12 | 08:34:44

Morgonstund och tävling.

Vad gör tomten vaken denna tiden ??
Det kanske man kan undra. Hon hade tänkt se julkalenderna för första gången i år, sen hade hon tänkt se Erik på nyhetsmorgon på TV4. Och sen hade hon tänkt att dagen skulle börja !!

På tal om kalendrar så kan man vinna en personlig en här hos Lily. Jag diggar dem, man kan göra så mkt roligt med dem.
Linda har även bloggvärldens bästa julkalender, varje dag lottar hon ut ett nytt grymt pris. Så kolla in hennes blogg, ni kommer inte bli besvikna !!



Nu ska jag hoppa i soffan med ett glas mjölk och lite saffransskorpor och se julkalendern.....nice.

2009-12-11 | 21:36:14

Tajt Idol-final !!

Oooooo det är tajt i Idol-finalen.
Tyckte väl att Erik gjorde sista låter lite bättre kanske, men hejna kan gå hur som helst !!


   


Flickor, flickor, det är bara att ni dyker upp på fika när ni vill !!

2009-12-11 | 17:46:20

Dagens bak i bilder.

Färdig med baket för idag. Allt gick att äta, eller ja fudgen har jag ju inte hunnit prova eftersom den ska stå i frysen över natten. Skorporna spred en helt fantastisk doft i hela köket, och även om de inte blev så fina så blev de super smarriga. Receptet kommer från Leilas Piece of Cake.



Innan jag hade skurit dem i bitar.











Fudgen är från ett recept av Nigella.






Jag lade till lite hackade vit choklad, det stod inte i receptet. Men jag ÄLSKAR vit choklad.


Nu står den i frysen och "gottar" till sig.

Sen bakade jag mina egna muffins som jag komponerat ihop. De innehåller både hackad vit choklad och mörk och lite mjölkchoklad. *mums*
















Nu ska jag byta om och bege mig till kyrkan för att se årets lucia krönas. Måste bara avsluta med en litenn bild på Eskil. Så fort jag håller på i köket så lämnar han inte min sida. Om det är mitt sällskap han vill åt eller godbitarna som kanske ramlar ner, låter vi vara osagt !! Men idag blev det lite väl många bak och han somnade mitt på golvet mellan spisen och kylskåpet, inget utav dem gick att öppna. *ler*.


 


2009-12-11 | 14:30:39

Doftar svindyrt !!

Det doftar svindyr saffran i mitt kök !!
Jag bakar minsann saffransskorpor, de är just nu i ugnen. Och tja inte ser de ut som Leilas, men jag hoppas att de smakar lika bra iallafall. Det är ju det som räknas.
Tror det blir att baka lite muffins och fudge också.
Återkommer med bilder och smakresultat !!

Kjam !!

2009-12-11 | 09:35:39

11 december.

11 december och bara 13 dagar kvar till jul. (visst har jag räknat rätt då)
Jag är helt ledig hela helgen, inga måsten eller uppdrag. Ska bli såååå skönt. Ska lussebaka, slå in julklappar, pyssla på lite här hemma. Hoppas att kunna känna lugnet lite.

Dagen idag är dock lite mera händelsefull.
Idol-final ikväll, jag är lite kluven om jag hejar på Kalle eller Erik. Jag har ju varit lite småkär i Erik hela hösten, jag tycker lixom att han har DET. Men Kalle har verkligne vuxit på mig, och skulle han bara klippa sig så skulle jag nog kunna digga honom.....haha.
Innan det ska jag gå till kyrkan och se Luciakröningen, Charlotte hade varit där ifjol och hon sa att det var hur mysigt som helst. Dock brukar det vara sjukt mkt folk där, så man måste gå dit i tid. Hoppas iallafall att det blir riktigt mysigt.
Hade tänkt hinna baka saffrans-skorpor och kanske muffins idag också. Sen har jag en del hemliga uppdrag jag måste utföra, kan inte skriva vad här eftersom många nyfikna läser. Men en sak hoppas jag lite extra på, att det ska gå att ordna och att det ska bli bra. Håll tummarna för mig ok ??!!

Håhå såg att en butik redan öppnat så jag ska kasta på mig lite kläder och bege mig ut i världen. Igår satt jag ju i princip bara framför datorn hela dagen, kände mig som en eremit typ.

Ha en underbar fredag alla !!



Har ni sett så liten och söt sak jag ägde för två år sedan !!


2009-12-10 | 20:07:21

Fynd.

Denna söta lilla skål ramlade jag över på Lagerhaus igår. Det var riktig kärlek vid första ögonkasten och priset på ynka 49 :- gjorde ju inte valet att inhandla den svårare. Under julen kommer den vara fylld med tryfflar och annat gott.









2009-12-10 | 16:50:38

Paus med Obama.

Phu KLAR !!
Så skönt så, pressen gjorde att jag tog mig i kragen. Så nu är allt klart, men hur rba det blev vet jag inte.

Jag tog mig dock en paus någonstans i mitten för att se Obama få Nobelpriset. De höll massor med fina tal, och jag kom på mig själv att sitta där med gåshud och glansiga ögon.....hm en röd vecka på väg kanske ??!!


 


Diesel var oxå nyfiken på Nobelfesten.


Men han blev less när de började hålla långa tal.



Och somnade i mattes reklam som hon höll på att läsa. Det är inte alltid lätt att vara hundägare ska ni veta !!


2009-12-10 | 11:19:59

Jimmy Choo till salu !!

Jag fick hem pajettlinnet från H&M Jimmy Choos kollektion igår. Men de passade inte alls på mig. Så nu har jag både ett i storlek 34 och 36 här hemma om någon är intresserad. Annars skickas de tillbaka imorgon. Priserna är  detsamma som på H&M, sen så tillkommer ju frakten, men de är inte alls så stora så jag tror man kan skicka dem som brev.
Intresserad ??
Mejla mig på [email protected]

 



Sen så har jag även det utsålda armbandet här hemma. Samma där, samma pris som på hemsidan men det skickas tillbaka i morgon om ingen är intresserad !!


2009-12-10 | 10:59:17

Presentkort och nyheter hos Tefrossa !!

Hm tja alltså, jag hann med att lägga en order från Tefrossa först (du sa att jag fick !! ) Jag blev så väldigt nyfiken på Greenbos, aldrig hört talas om, så självklart måste det ju provas !! Men när man beställer därifrån går det ju itne att beställa bara en sak, så några andra saker följde med. Ops !!
Sen såg jag att hon har börjat med presentkort, helt genialsikt om du frågar mig !! Om man inte vet vad man ska ska köpa åt en teälskare kan det väl inte bli mer rätt i mina ögon. Eftersom det finns ju både T, förvarningar och annat hos Tefrossa.

Nä nu ska jag sätta mig ned, hopaps att det inte tar så lång tid, för jag har en del andra saker som måste fixas idag. Har iallafall köpt mig själv en belöning, som jag inte får röra förrän rapportern är klar och skickad. Jag drivs sååååå av exogena saker att det är sjukt.


Närmare än såhära kommer man inte en Starbucks Chai hemma.

 
Nu kör jag hårt ett tag så synes vi senare, vinnaren är dragen så den ska jag publicera också !!

 


Redo för hårt plugg !! Och nej gylfen är inte öppen, den är trasig, men jag tänkte lufta lite när jag ändå bara är hemma. Moahhahaha !!


2009-12-10 | 10:11:21

Rapport.

Nu är det rapportskrivning för hela slanten.
Har föbjudit mig själv från alla bloggsidor tills jag är klar.
DÅ KÖR VI !!

2009-12-09 | 16:27:37

Inte riktigt med.

Vet inte vad det är med mig just nu, men kroppen känns inte på topp. Jag har varit trött hela dagen och där ett tag gjorde magen sånt uppror att jag trodde porslinstanten skulle bli min bästa vän för dagen. Detta är dock lite mera stabilt nu.
Dock MÅSTE jag skriva på min rapport, den ska in i morgon. Men eftersom jag är ledig i morgon känns det som om jag kan skjuta upp det lite till, inte bra alltså !!

Sprang runt lite i Lule idag, hittade tyvärr inte alls vad jag hade tänkt mig. Kom hem med lite annat istället, bra Jenny !!
Dock inga kläder, jag var sugen på en hel del, vågade inte ens in på Monki, men jag höll mig i skinnet. En söt skål och lite Chaisyrup fick dock följa med hem, visare lite senare.
Buketten här i stan har medlemskväll och en massa rabatter, tänkte hänga med mamma dit och kolla om de säljer ut nå Yankee Candels, det vore nice !!
Blev iallafall klar med Lis julklapp idag. Nu grubblar jag mest på mammas 60-års present. Svårt det dära !!

Numera så kan jag tydligen vara instruktör på gym och hjälpa folk styrketräna. Hm, tja eller så inte. Men jag kan iallafall styrketräna mig själv !! BITCH-2010, eller hur Jessica och Therese ??
Nä nu ska jag svida om ifall mamma ringer !!

Kjam !!


2009-12-09 | 07:09:52

Bussen blev bilen.

Ursch va djag är trött idag. Längtar efter att sätta mig i bussen och sova en stund, men se jag ska ju köra till Lule idag. Det ska nog gå bra, hög musik och lite småkallt i bilen så.
Sista styrketräningspasset på Helex, lite tråkigt det har varit roligt och framförallt gjort ont !!

Vi hörs när jag kommer hem.
Kjam !!

2009-12-08 | 21:58:08

D-vitamin.

Fy vad jag är oinspirerad över plugget. Men jag har suttit en stund iallafall, och varit hyfsat duktig. Så nu tänker jag ge mig för ikväll.
Eftersom jag inte fått kabeln till mammas kamera ännu kan jag inte visa Stockholmsäventyret. Jag kan dock visa i princip det enda som jag köpte när vi var där, ja som inte var ätbart dvs.


Grymt braiga produkter. Ett läppglans och ett kind....hm smorsel ??!! Iallafall båda är genomskinliga, men när du sätter dem på läpparna och kinderna så ger dem dig en personlig färg. Kinderna blir rosiga och läpparna sött rosa. Och som sagt, alla får olika resultat eftersom de på ngt ändras när de kommer på dig. MAGI !!

Sen har jag varit duktig och köpt vitaminer. Vi i Sverige får ju typ inte brist på några vitaminer alls. Väääääldigt ovanligt. En vitamin man kan tänka lite på är dock D-vitamin. Det får vi genom att solen skiner på oss och våran kropp omvandlar solstrålarna till vitamin D. Men här uppe i norr så kan man behöva fylla på lagrena under vinter. Det vi får i oss under sommaren räcker i ungefär tre månader. Och jag som då inte är någon soldyrkare kan behöva lite extra. Men som sagt det är i princip den enda vitamin man kan få brist på här i Sverige, om man inte har någon sjukdom dvs. Sverige är bra ibland !!





Nu ska jag ta mig en kopp att detta nedan och sedan krypa i säng. Blir att köra till Lule i morgon då jag ska göra stan och Storheden efteråt, köpa in de sista klapparna hade jag tänkt.

Kjam och sov gott !!


2009-12-08 | 20:20:54

Trötter.

Gode trött, tre timmar tränade sätter sina spår. Sen har jag sprungit på stan en sväng, och sedan gjort Coopan osäkert. Som sagt inte nå pluggade alls. Men jag hade tänkt sätta mig en stund nu faktiskt.

Mina hundar har btw varit helt galna idag. Så fort jag har tagit ut dem på promenad så har de varit så glada att de nästan krupit ur pälsen. Två knasbollar, de är var de är !!

Jag längtar till helgen. Lucia och lugnet. Ska iof baka men annars har jag inte planer alls, det var ett tag sedan jag kunde ta helgen som den kom och bara vara. Hoppas det är lite skidor och sånt på TV, det påminner alltid mig om när jag och pappa satt i Munkis och såg tillsammans.

Nä skola var det visst !!

2009-12-08 | 12:05:22

Snyltare.

Det gick bra på skolan. Läraren älskade typ Charlottes pass, så det kändes bra. Det var ju vårat pass men Charlotte var hjärnan bakom alltihopa, så jag seglar på hennes segervåg !! Magen är lite död då det blev två Core-pass efter varandra. Men lite träningsvärk är alltid skönt.

Sitter och väntar på bussen. Ska hem, handla lite julklappar och sedan storhandla. Sen måste jag verkligen ta tag i uppgift, fast jag är super omotiverad. Får komma på ngt bra att belöna mig själv med, så jag får en liten sporre.

Höres !!

2009-12-08 | 06:07:46

Varde ljus.

Hm jag tror att lampan fungerade lite faktiskt. Jag vaknade av mig själv innan klockan och kände mig inte alls som en klubbad säl. Fast det kan ju ha varit en engångsföreteelse, måste prova igen imorgon !!

Idag ska jag och Charlotte hålla vårat pass på skolan. Ni vet uppgiften som jag inte alls tycker om. Ska bli skönt att göra bort den, men lite jobbigt för vi kommer träna i över två timmar idag. Två Corepass var det minsann oxå, så jag kommer ha en sexpack innan dagen är slut, de ni !!

Sen vill jag påminna er om att TÄVLINGEN om muffinspaketet snart är slut, så ta chansen och gå in och skriv en kommentar. Vad har du att förlora lixom ?? Den rosa slickepotten är hur söt som helst, iallafall i mina ögon.



2009-12-07 | 22:18:19

Grattis till moster.

Det gick väl sådär med min handling, en andra del är köpt men sen när jag skulle köpa den tredje så träffade jag alldeles för mkt trevligt folk på Coop att jag helt glömnde bort det. Nåja det hinns nog med.
På tal om presenter, min moster fyller år idag, men vi grattade henne igår. Och som alla som läser min blogg vet, är jag numera fattig student (jag tjatar om det jämt och ständigt.) men det är ganska så bra för fantasin måste jag säga !!
Jag tog några av mina egentillverkade tryfflar, köpte en fin burk, lite fint papper. Och vips hade jag en present !!

 



Ingen missade väl att det var andra advent igår hoppas jag. På söndag är det redan tredje advent och lucia kommer med ljus i sitt hår.
Nu ska jag gå och ställa min lilla lampa på fågelsång kvart över fem.
Sov gott !!




2009-12-07 | 17:25:01

Lotterivinst som leder till nyponros.

Hemkommen från skolan och jag borde verkligen sätta mig och plugga. Men jag har ingen ork eller lust till det. Mkt roligare att läsa bloggar och fundera ut julklappar jhu !!

På tal om ork, var ju på julfest med jobbet i lördags och är det något Coops julfester är kända för, så är det för sina bra lotteripriser. Jag brukar dock aldrig vinna de fina priserna utan bara billigt plastskräp typ. Men i år slog jag till på stort, en Wake-Up Light. Det roliga var att precis när Thomas berättade vad nästa vinst var så hann jag säga att en sådan har jag velat ha ett bra tag nu. Och jag vann !! Jag blev så glad att ja jublade rakt ut, haha.



Så nu kommer jag vakna upp varje morgon, fräsch som en nyponros och på ett strålande humör. Jag kan knappt vänta tills klockan ringer kvart över fem i morgon.....*host*
Att den sen ligger i en prisklass i runt 1000 kr och uppåt, gör bara ännu mera för humöret.

Vet ni vad, nu ska jag bege mig ut och fixa klart Lis julklapp. Den påbörjades i Stockholm, och ska avslutas här i Pite. Alltid bra att skjuta på skolan lite till.

Kjam !!

 


2009-12-07 | 11:15:48

Kalas och stressig helg.

Det har verkligen varit fullt ös hela helgen. Efter skolan igår blev det kalas hos en moster och när vi kom hem därifrån så dog jag i soffan innan jag kröp i säng.
Vi hade ju egentligen två kalas igår. Eskil fyllde år medans jag var i Stockholm, så han firades med tårta och present igår. Och självklart med vacker sång !!






Vesslan släppte han sen inte på hela kvällen.

Har en massa bilder från Stockholm också, men på mammas kamera och den sladden har jag inte här. Så de får ni se senare. Nu måste jag göra mig klar, Charlotte hämtar mig om en timma för därd mot Lule. Idag ska vi gå igenom hur man ska äta när man tränar, hoppas på en vettig lektion, det har varit lite si och så med dem på sista tiden tycker jag.
Nu är det näst sista veckan i skolan innan jul, shit alltså vart har tiden tagit vägen ?? Jag har snart gått en hel termin, bara tre kvar då. Har dock en stor uppgift som ska in senare i veckan, så inte har man tid att slöa till sig inte. Sen blir det storhandling i morgon, till helgen ska det bakas lussebullar och pepparkakor. Lucisakröningen på fredag ska jag försöka hinna se, dock är det ju även Idol-final, så vi får se. Hinna på bio med Li skulle inte sitta helt fel heller. Tyvärr har veckan bara sju dagar och varje dag är bara 24 timmar lång.

Nä föna håret var det !!
Kjam !!

 


2009-12-06 | 07:57:21

Bra och dåligt.

Jobbigt med att komma hem : 132 inlägg att läsa ikapp. (hjälp vad ni har varit produktiva.)
Roligt med att komma hem : Ha 132 inlägg att läsa.

NU ska jag åka till skolan, japp ni läste rätt. Ska man bli Hälsovägedare måste man minsann gå i söndagsskola !!


2009-12-05 | 16:33:32

Borta.

Hm jag skrev ett inlägg på plats i hovet igår men det verkar vara spårlöst försvunnet, typiskt !!
Hemma iallafall. Trött, glad och trött.
Ska göra mig klar för julfest med Coopan, så jag återkommer senare !!

Kram !!

2009-12-04 | 09:16:46

Fredag i huvudstaden.

Vi kom fram igår. Dock sent, sent eftersom vi missade både Arlanda Expressen och pendeln med typ två minuter, och fick vänta på nästa som kom en kvart, respektive en 40 minuter senare. Jag var trött, sur och grining. Men nu är det bättre, med lite frukost i magen känner jag mig redo för dagen.

Jag har inte så stora planher, Zara i Sturegallerian är ett måste, samt NKs Tbutik. Annars är det väl lunchbuffén på Pizza Hut och konserten som hägrar. Blir att strosa runt, se om man hittar nå små julklappar eller ngt annat smått och gott. Åker tyvärr hem tidigt i morgon, så det blir en intensiv vistelse, men det blir nog bra ändå !!

Ha en bra fredag !!

2009-12-03 | 13:59:04

Måååååånga timmar kvar.

Jaha nu är typ skolan nästan slut och jag blir inte upphämtad förrän klockan fem typ. Yey !!
Undrar vad man kan göra på en skola i tre timmar.....

Haha hur anonym kan få min julgranspolla som är ett nagellack till en dildo är lite facinerande, men vi har väl alla olika fantasi. =0).

*suck* Nu blev jag less. Undrar vem jag ska trakassera på mobilen en stund.

2009-12-03 | 06:30:42

Snart dags.

Snart dags att bege sig till skolan. Väskan är i princip packad, abara tandborsten och dylikt som ska ned.
Heldag i skolan innan, kan bli tungt med det ska nog gå. Är ganska så skoltrött just nu, men det beror nog på att julen närmar sig.

Nä jag måste göra mig klar, föhoppningsvis hinner jag skriva lite på skolan samt läsa era bloggar.
Sköt om er !!

2009-12-02 | 22:07:50

Effektiv.

Jag har hunnit med att skriva på den andra uppgiften, baka tre sorters tryfflar, åka ut till Munkis och säga hej. Dammsugit, diskat, duschat, packat och sett lite Nigella. Phu jag börjar bli lite trött känner jag. Bra, för då kanske jag kan sova lite i natt iallafall.

Jag har gjrt saffranstryffel, vit tryffel med lime samt kaksmulstryffel. Jag tror de blev helt ok iallafall. Första gången jag vågar prova på det så, alla är vi barn i början. Bilder och annat skit får ni se sen. Jag ska krypa ner i soffan en stund och sen ska jag besöka John Blund. Måste dock vara uppe ett tag till eftersom det känns som om jag har glömt ngt.

Kjam !!




En av kakburkarna som skall fyllas med godsaker innan jul.

2009-12-02 | 16:08:27

Japp.

En uppgift i princip klar.
En sort tryfflar klara.
Två tryffelsorter kvar att rulla.
En uppgift kvar att skriva.


2009-12-02 | 13:38:36

Ett kännt coverband har släppt ny skiva.

Ett av världens mest framgångsrika coverband har släppt nu platta.
Vem pratar jag om ??
Westlife såklart !! För visst har de en del egna låtar, men de flesta låtar som de gjort sig kända med är faktiskt covers. Where we are heter nya albumet, och se första låten är en......COVER !! =0).



Ska lyssna igenom den samtidigt som jag gör lite tryfflar.


2009-12-02 | 06:02:24

Sonia Rykiels.

Lite surt, Sonia Rykiels kollektion släpps nu på lördag. Vi åker hem från Stockholm tidigt på lördagsmorgonen. Typiskt, jag har gärna kollat in kollektionen på plats. Jaja det är väl ganska typsikt som vanligt.
Dock så verkar H&M ha fått in en hel del kläder och skor från Jimmy Choo kollektionen igen, så är ni sugna kolla in innan allt försvinner igen !!




Dessa läppglans tyckte jag var riktigt söta, ett kap oxå endast 29.50 :- hos H&M såklart !!

2009-12-02 | 05:47:23

Ny julgranspolla.

Onsdag redan. Andra december oxå, betyder ny lucka att öppna !!

Måste bara få visa vad jag har fått av mamma. Jag brukar få en julgranspolla (pummla, kula ja vad ni vill.) av min kära mamma varje år. I år fick jag en på nåder, jag var tvungen att julpynta.
Jag tror det tog emot för henne, men i år fick jag denna fina !!


Glittrig och alldeles rosa.

Jag är ganska traditionell av mig när det gäller min gran. Rött och guld, men jag blandar gärna in några små speciella saker. Det göra lixom granen lite mera spännande. Så denna kommer bli perfekt. Nu vill jag bara plocka upp granen också, så allt är klart. Men det får bli nästa helg, har inte tid innan.

Dags att göra sig klar för skolan och läsa era bloggar.
Kjam !!

 


2009-12-01 | 21:35:55

Årets kalendrar hos mig.

Jag läste att Egoina blivit utan kalender i år. Själv har jag två julkalendrar i år. Jag får alltid en chokladkalender av mamma, så även i år. Sen har jag köpt en för att stödja en klasskamrat som spelar handboll.




Men ser ni vad jag ser ??!! Lucka nummer ett är fortfarande oäppnad på chokladkalendern......inte så länge till !!


Har ni några adventskalendrar kära vänner ??!!

2009-12-01 | 18:21:33

Skola.

Suttit med skolan sedan jag kom hem. Det går långsamt frammåt. Gjort en vecka för en person i Dietist, nu är det bara den andra kvar.
Fick byta tid så jag går förmiddag i morgon istället, det blir bra det. Kanske hinner jag den andra människan då. Så man kan ställa alla frågor man behöver på torsdag.

Nu ska ja på toa och sen kanske jag ska göra tryfflar, eller plugga lite till. Vi får se !!

2009-12-01 | 05:59:50

1 december.

Hey glömnde ju helt bort, det är ju första december idag. Hur otroligt det än kan låta.
24 dagar kvar till julafton !!

Det betyder 3 dagar kvar till en inlämning, 10 dagar till en annan, 15 dagar till ex.

Äsch 24 dagar kvar till julafton !!



2009-12-01 | 05:54:25

En vit lång dag.

I natt har vädret varit på min sida och hela världen, alltså min värld är full av vit härlig snö.

Idag är det föreläsning heeeeela dagen. Egentligen förstår jag inte hur de tror att man ska orka sitta och lyssna i 7 timmar, och tro att man lär sig något.

Nu ska jag lyssna på lite julmusik och sminka mig.
Hoppas ni får en bra tisdag !!
Kjam !!

RSS 2.0