2009-12-15 | 11:51:35

Sugen på att träna hund.

Har precis avslutat min frukost och läst Golden Nytt som damp ner i brevlådan idag. Åh vad sugen jag blir på att träna hund igen !! Undrar om jag inte ska gå ut i em och köra några markeringar. Mina stackars hundar har ju blivit ganska så dåligt tränade de senaste månaderna. Det dåliga samvetet har varit min vän och jag hoppas att vårterminer bjuder in till lite mera "ledig" tid och inspiration.

Idag ska jag fixa min frilla, utväxten är hemsk och jag ser nästan flint ut. Sen ska jag plugga till morgondagen seminarium. Paketinslaningen ska jag börja med, pratade med mamma igår kväll och det verkar som om jag är klar med all inhandling. Nice, och lönen kommer idag. Så jag har klarat mig bra ändå. Ska redigera lite foton och skicka lite mejl, sen är det mesta klart. Inslagningen är nog mitt favoritmoment, om det går som jag vill dvs. Hehe jag kan bli rätt så hetsig när saker och ting tjorvar.

Det snöar här, och är ganska så lagomt kallt. Runt en sju åtta minus. Jag hoppas verkligen vi får en vit jul, det är lixom inte jul annars. Det är en av de bästa sakerna med att bo här uppe i norr, alla skiftande årstider. När det är vinter så är det kallt och vitt (för det mesta) inte grått och slask. Visst kunde sommaren få vara lite längre och kanske lite varmare, men jag trivs här, inte så mkt fästingar och skit.

Nä nu ska jag göra mig klar, mejla iväg lite viktiga saker och sen bege mig till Katta.



Kommentarer
Jess skrev:

Nu när du skrev om träna hund, blev jag själv lite sugen, vi var tvugna att placera om våran dalmentiner då han inte hantera barn så vidare.

Men jag är uppväxt med schäfer mmmmmm :)

suck... ska nog twista om armen på sambon haha



Ha det gott.

j

2009-12-15 | 17:57:41
URL: http://bonusfamily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback