2009-02-19 | 17:15:36

Tefrossa rules !!

Hemkommen efter en dag på jobbet. Ganska sliten känner jag mig. Första delen av dagen gick bra, och vi hade skita kul. Jag flörta en hel del med den nya mannen i mitt liv !! ;0) På em så blev jag trött och seg, lite jobbigt att sitta i kassan med alla ombyggnadtioner. Sen så ska jag ju tillbaka dit ikväll, känns lite småsegt när jag helst av allt skulle vilja sitta i soffan. Men jag ser ändå fram emot mötet, särskilt semlan. Hihi !!

Nåja när jag kommer hem möts jag av två glada pojkarn, alltid roligt att se deras miner. Tycker att de luktar gott men tänker inte så mkt på det förrän jag ser att det står ett paket på köksbordet.
MITT T HAR KOMMIT !!
River upp ett hörn, men hejdar mig. m skulle ha fotat först, så fram med kameran. Tar några bilder, sen åker det upp. Vilken ljuvlig syn. Självklart har gulle Lena skickat med några smakprover och en liten chokladbit.
Jag hade lite ångest för vilket T ja skulle börja med, tillslut blev det Idas Kaka. Bara doften när jag öppnade påsen gjorde mig helt lyrisk. Synd att de inte går att lägga ut dofter här på bloggen, få då hade ni fått lukta på ngt gott. Smakar lika gott som de luktar fkatiskt, blåbärskaka, men det är inte för sött. Helt i balans är smakerna och ja ska snart påbörja min andra kopp !!




Röda faran åka på direkt !!

Detta är vardagslyx för mig !!

Min nya ( säga vara superbraig.) T-sil. Funkar super till rött T.

Kärlek vid första ögonkastet !!

Stort tack till Tefrossa som fixade en supersnabb leverans, återigen har jag blivit imponerad och supernöjd !!


Nu ska jag gå och njuta en stund!!

Kommentarer
Lena skrev:

Hej Jenny!

Det är bara jag, T-Lena här. Tack för alla vackra ord!! Jag blir så glad att du är nöjd med det du beställt.



Här är det förkylt idag, man gör inte många knop alls, så jag är glad att jag fick iväg ditt paket igår.

Kram

2009-02-19 | 18:50:38
URL: http://www.tefrossa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback