2009-01-16 | 15:10:10

Hallå kommentera då !! :0)

Här uppe är det fortrfarande kallt. Ligger väl på en tjugotvå minus. Trots de måste monstrerna ut. De var hur söta som helst. Först ville inte Disse hälsa på mig ordentligt förrän jag släppt ut Eskil. Vi brukar stoppa honom i köket om vi ska vara borta längre stunder. Men de kan hela tiden se varandra osv. Disse stod vid grinden tills jag släppte ut Ekka, då hälsade de båda som om de aldrig sett mig. Väl ute på prommis gick det hyfsat, det tar sig sa mordbrännaren. Tränade lite på att en får gå fritt medans den andra ska gå sida. Efter alla behov var gjorda så gick vi in på innergården för att busa lite. Och hör och häpna, Eskil drogs med i leken och skuttade sida vid sida med Disse. Det varade dock bara några sekunder, men hej det har aldrig hänt förr !! Sen tvättade Eskil Disses nos lite. Galna var de då. Jag smög in lite träning i form av sitt stanna kvar, men ENORM retning. Båda klarade det galant !! Vi mös på en stund ute, trots kylan ville nog ingen utav oss gå in. Tillslut sa mina tår ifrån och nu sitter vi här. De borde vara lite trötta efter allt skuttande och springande. Hehe Ekke sover minsann.

Idag då, vad händer mera. Får se. R jobbar ett tag till och ja funderar på att antingen slöa här framför Grey´s eller göra ngt nyttigt. Får se.

Sen hallå av alla mina läsare så är det EN som skrivit en kommentar om frisyren !! Ni behöver ju inte alls skriva erat namn, skriv bara typ bu eller bä !!
Och du T får en guldstjärna i himlen !!

Pöss !!

Kommentarer
Ingela skrev:

Har skickat kommentarer men de har av någon anledning inte kommit med :(

2009-01-16 | 15:40:10
Ingela skrev:

Nu fungarade det minsann...

Jag säger bara - allt klär en skönhet.

Puss på sig!

2009-01-16 | 15:42:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback