2009-01-15 | 12:32:34

Hung up on some jeans.

Sitter här med min brunch som de tydligen blev. Klockan har gått alldeles för fort. Jag börjar jobba två. Hade tänkt plocka lite, träna lite voffs, se senaste OTH och smurfa webben. Nu kommer jag inte alls hinna med allt detta. Så jag väljer att göra två saker. Träna voffs satm senaste OTH. Det ha jag förtjänat efter att ha släpat en pulka full med hundmat genom halva stan.
Har faktiskt redan hunnit surfa runt en del. Många som bloggar om jeansen från Gina, de finns ju självklart inte i Pite och inte heller i Lule. Jag vill verkligen ha dem, så jag hoppas att R hinner springa en sväng på stan nu när han åker till Stockholm på tisdag. De hann ju bli slut på webshopen innan jag ens hann andas. Så nu sätter jag mitt hopp till min R, eller att någon köpt fel storlek (min storlek, fast ja vet ju knappt vad jag har.) och lägger ut dem på typ tradera till ett hyfsat pris.
Eller att någon där ut i cyberspace köper dem åt mig och skickar upp dem !!
Man kan ju alltid drömma, eller hur.

Kommentarer
Camilla skrev:

Vi har en egen träningsgrupp som har hyrt det nya ridhuset på holmen. Det finns några öppna platser om du och Maria vill vara med och träna. Vi träffas var annan torsdag fram till i april. Tror det kostar totalt ca 267:-/person.

2009-01-15 | 13:26:49
URL: http://camillan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback