2009-01-27 | 20:41:40

Kavajens vara eller ikke vara !!

Nu är Teet här så jag kan blogga lite mera. Fixade kortet på Korpen idag, så nu T väntar vi bara på dina kläder sen så kör vi !! De hade visst någon kampanj så jag fick en T-shirt, en sportbag, en vattenflaska (en till.)  och lite andra småsaker. Har jag sagt att jag gillar att få saker ??!! :0)

Sen sprang vi på Gina, och vad tror ni inte finns där. JEANSEN !! Jag provade ju självklart ett par och nu ligger de här hemma. Hittade även kavajen som jag skrev om igår, provade den och köpte den. har dock inte bestämt mig för om ja ska ha den eller inte. Dock hittade jag just en bild på hur ja skulle vilja se ut när jag har den !!
HÄR på Frida Fahrmans blogg. Så vill jag oxå bära den. Måste fundera på om det är en sak jag klarar av eller inte. Det är axelvaddar i den, supermodernt men inte för en som har breda axlar som moi. Kanske går de att ta ur ??!!
Hur som haver så nu har jag lite dåligt samvete för att jag har gnällt på Gina här i stan, men till mitt försvar så sa de faktiskt att de inte skulle ta in byxan alls !! Så är det någon fler som vill fynda, så skynda !! De hade en del storlekar kvar faktiskt.
Är grymt sugen på ett par chinos därifrån åsså, men kan inte bestämma mig för vilken färg.
Tips ??!!



Kommentarer
Camilla skrev:

Jag kan inte komma med några mode-tips, du har ju sett min "dagens outfit"!! Så jag kan inte hjälpa dig med val av färg. Dock kanske jag kan ge dig några tips vid hundträning, det är mer "my field of expertise". Vi säger så va? Kram

2009-01-28 | 18:30:33
URL: http://camillan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback