2009-01-29 | 16:49:31

Låååååång prommis.

Ojoj hann bli lite små sur när de inte gick att logga in på bloggen. Det gick över och här är jag nu. Sitter och dricker T i en av mina favoritmuggar, fick den i julklapp av en lite tomtenisse och den är verkligen perfekt. Skön att hålla i, skön att dricka ur och snygg såklart !! Jag är ju ganska så petig när det gäller muggar, mkt som ska stämma in.....men de kan vi ta en annan gång.
Vi var ute i skogen i en timma och tjugo minuter. Lovely !! Igår var vi ju ute i ca en och en halv. Skönt att hundarna får sitt. Jag hade då så trevlig så trodde nästan att klockan gick fel när jag såg vad den var. Se vad lite trevligt sällskap och en massa att prata om kan göra !! Disseman blev då såååå glad över att få träffa Hugin igen, det är ju hans favorit "svarting".

Nu har jag stoppat i mig lite mellanmat. Ska ju iväg på balansboll, de rek. att man inte äter så nära inpå. Dock var ja tvungen att få i mig ngt, för det börjar klockan sex, är en timma långt. Då hinner jag ju dö av hunger innan jag kommer mig hem för att göra middag. Missade ju lunchen eftersom jag sov lite länge åsså.
Just nu känner jag mig redo för soffan.....haha men ja ska kämpa för att inte lägga mig där. Då är det ju kört !!
Har faktiskt varit och pillat på musen lite nu, klickat hem två saker. Håller dem hemliga ett tag till, vill ju inte ge sambon magsår eller ngt liknande. ;0)

Nä nu måste jag göra ngt vettigt, annars har jag snart somnat !!

Kommentarer
T skrev:

Guess what, mitt h&m paket håller på att packas, iii! Kommer säkert inte nästa vecka, fast kanske, men förmodligen i början av vecka 7 iaf. längtar Få se om det funkar att få det till coopan, hehe



Kramis

2009-01-29 | 19:22:24
URL: http://theressorvag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback