2009-01-20 | 22:43:55

"Min" lappuggla.


Jag kunde inte för mitt liv förstå varför jag var så trött när jag låg i soffan och läste Solo och Sofis Mode . Men jag insåg ju just att jag klev upp fem i morse, ha rinte sovit någon middag, var ute på en lång prommis med hundarna. En timmas offroad i djupsnö (var väl inte helt planerat.) samt att jag har pysslat och donat här hemma lite också.
Nu är mina planer att lägga mig i soffan, se programmet om Victoria Silvstedts liv på 4:an och sedan försöka somna gott.  Hade tänkt kliva upp hyfsat tidigt i morgon för att hinna med en till offroad prommis. Måste erkänna att mina ben och stjärt värker en del.

Jo just ja !! Det coolaste med dagen var att jag fick se en livs levande (ok hade kanske inte varit så coolt om den hade varit död.) lappuggla.  Den satt bara några meter ifrån mig i ett träd. Den var helt fantastiskt vacker och helt obrydd om mig. Självklart hade jag den stora kameran hemma. Åkte och hämta det, men då var den borta. Grämer mig en del, för förstå vilken bild jag kanske hade kunnat få. Stor och mäktig kändes den. Den bara satt där, tittade på mig, tittade ut över skogen. Det var häftigt måste jag säga !! Det var ju nästan så att jag kunde ta på den....
Ringe M, som sa "ha alltid kameran i bilen !! "
En vis kvinna det dära !!

Nu börjar showen !!

Inte "min" uggla. En ändå en lappuggla. Otroliga djur.


Kommentarer
Sofia skrev:

Tackar så mycket! Nu är jag som sugen på att se om det kommer någon hemsida för eran del;D

2009-01-21 | 00:18:31
URL: http://livetmedmilton.cybersite.se/
T skrev:

Hohooo vad avis jag blir. Du och Daniel kan prata om lappugglor, för han har också fått se en... eller flera, hur det då var. Vackra är dom då hur som helst. Vilken upplevelse. Vart var ni?



Puss /Theres

2009-01-21 | 19:50:30
URL: http://theressorvag.blogg.se/
Lena skrev:

Jenny,

som ett litet tack för all din support (moralisk, ekonomisk, pr-mässig etc etc) så finns det något att hämta för dig på min blogg!



Kram,

Lena

2009-01-21 | 21:58:45
URL: http://www.tefrossa.blogspot.com
Anna skrev:

En tävling för dej kanske?? :)



http://mariasdagbok.blogspot.com/2009/01/nyhet-p-min-blogg.html

2009-01-22 | 00:03:10
URL: http://flitigalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback