2009-01-09 | 11:25:03

Vatten är bra har jag hört.

När jag kom in från prommisen så märkte jag att det avr ju endast två minus ute. Sen jag fick den nya jackan har jag nästan slutat att kolla tempen. Så jag bestämnde mig för att låta dörren vara uppe en stund, vädra lite och så får pojkarna vara ute och titta på lite folk. Eskil hade lite svårt att förstå att han fick vara ute utan mig, men han fattade snabbt.
Jag klädde på mig en massa för att inte frysa, och kände mig hyfsat nöjd att pojkarna kunde roa sig själv.
Döm av min förvåning när jag senare vänder mig och oxch båda ligger i biabädden och sover !! Här sitter man minsann och fryser i onödan. ;0)

Snart är det Coopan, jag ska härda ut idag. Ikväll är det tacosdagen och jag längtar redan. Sen viskas det om att Let´s Dance börjar om ikväll. Jag vet redan vem jag vill ska åka ut men det håller jag för mig själv.

Jo just ja, jag hade tänkt att jag skulle försöka börja dricka vatten. Jag avskyr verkligen vatten, men det är bra att ha vätska i kroppen. Så nu har min kamp börjat. Igår gick det väl hyfsat, köpte en Loka på jobbet och den var urdrucken mer än halva. Sen har jag druckit några vattenglas här hemma. Det går inte fort, men det går framåt !!

Ha en trevlig fredag !!


Våran utsikt. Mordors märke syns oxå. :0)

Kommentarer
Kristine skrev:

Avskyr vatten?! Vad dricker du då, mänska? ;)



Snygg frisyr du har förresten.

2009-01-09 | 13:48:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback