2009-07-16 | 21:26:29

En cafe´-människa.

Så nu har jag lite tid att lägga ner här.

Ridningen börjar vi med.
Åh det var så kul. Bara känslan av att lägga på en sadel igen, helt obeskrivlig.
Charmeur var en liten pärla. Jenny hon var ganska ofta i oblans. Men så fort jag rätade på mig, slapnade av så svarade han direkt. Så kul med en sådan häst som lär en samtidigt som man jobbar ihop. Han var lite pigg i traven och jag följde med alldeles för mkt i hans takt, men jag försökte verkligen rida lätt långsamt. Sen kom åskan och jag spände mig varje gång, det märkte han såklart.
Det var så kul, så kul. Men jag har en låååååång väg framför mig innan jag ens är i närheten av mitt gamla rid-jag. Både muskulärt och reflexmässigt.

T jag hjälper gärna till när än du behöver mig !!

När jag kom hem så åskade det ju rejält, så jag tordes inte slå på ngt som har med el att göra. Så jag tände lite ljus och somnade i soffan. Lite lagom mör i kroppen. =0)
Hann med en sväng på stan oxå, kom hem från Gina med en påse. Inte en så dyr påse, alltid ngt iallafall. ;0) Letade armband till lördagens fest,  men hittade inga som passade alls. Hm, och igen tid att leta senare egentligen.

Kusin ringde med månadens bästa förslag (även om ja tror Elin hade lite med saken att göra !!), en fika på Nodo (f.d. Roasters här i stan.) Vi satt där på uteserveringen och fördrev lite tid. Så himla trevligt och mysigt. Lite vardagslyx sådära. Det ska vi inte har gjort för sista gången !!
Jag är verkligen en cafe´ människa, jag gillar att bara sitta och surra över en god kopp T eller choklad. Speciellt på sommaren då luften är ljum och humöret är på topp.
Som sagt en mkt bra ide´ !!

Nu ska jag slöa lite framför TVn, fundera lite på min ridning idag. Vad jag kunde ha gjort annorlunda och så. Sen blir det att sova för jobbar från nio i morgon.

Puss och Kjam !!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback