2009-07-16 | 11:08:50

Tre arbetsdagar.

Tre arbetsdagar kvar !!
Och så är jag ledig idag. Sweet.

Himlen är grå och tung men det gör inte så mkt för mig iallafall.

Igår så hittade jag många bra ställen att dra spår åt Diesel. Många backar uppåt och torrt, torrt underlag. Nu ska grabben minsann få jobba !! =0)
De sprang och härjade i skogen rätt vilt, trots värmen. Jag använde mig av pipan några gånger. Blåste in och hade lagt ut ett godissök. Eskil har uppfattat vad närsökssignalen innebär så nu måste Diesel jobba lite hårdare. Sedan så provade jag lite stopp oxå, och tillslut lade jag ihop det. La utt ett godissök, backade bak en bit. Visslade in Diesel och stoppade honom vid godiset, blåste närsök och allt funkade !! Första gången som jag satt ihop det så och stoppen funkade bra !! Jag blev så glad att jag stod och hoppade på stället en stund. ;0)
Eskil drar ju sina lover, men han har ändå börjat lära sig att i denna flocken så håller inte matte koll på hundrarna, det är deras uppgift att hålla koll på mig. En gång stack han dock förlång och det var en mkt orolig vovve som hittade oss. Höll sig nära sen.

Jag jobbade ju hela kvällen sen. Gick ganska smärtfritt, förutom att jag var själv på mejeriet typ sen kvart över tre. Så hur det såg ut när vi stängde törs jag inte ens fantisera om. Då hade jag suttit i kassan i två timmar.
Pojkarna hade tydligen fått sig ett dopp under gårdagen och var ganska så slut på kvällen. De ligger förresten vid mina fötter just nu och ser lagom slöa ut.

Vad som händer idag är att jag har inte ärenden. Ska även messa Theres, om det inte regnar så ska jag få rida hennes prins idag !! =0) Som jag har gruvat hela natten.
Behöver ner på stan och inhandla en del småsaker, Fia bjuder på kalas i helgen och man vill ju vara fin så.

Sen kan jag berätta att jag har kollat mitt antagningsbesked. Stod inte som 800:de reserv iallafall, 90 någonting. Har dock kommit in på mina andra val, och jag måste säga att Hälsovägledare i Luleå känns ganska så lockande.
För hade jag verkligen velat bli DSV, så hade jag nog kämpat mer för att läsa in något ämne som fört mig närmare 20,0. Kanske är det bäst att ha djuren som ett intresse och inte som jobb. Jag vet inte men just nu känns det riktigt bra med Luleå. Jag får behålla mina arbetshelger, då kanske jag inte behöver låna första året heller.  Visst har jag varit lite sugen på att flytta söderut för en stund. Komma bort lite och bo närmare lite mera shopping, hehe.
Men som sagt vi får se.

Nä nu ska jag läsa PT och sedan göra mig klar för dagen.
Vi höres !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback