2009-06-23 | 21:16:27

Lite uppdatering kanske.

Hejsan bloggen !! Förlåt för min frånvaro.
Det har varit ganska mkt med jobb och allt. Sen fyllde jag ju år i lördags. Så det var mkt bak och att fixa i ordning saker. Jag tror det är därför som det inte är lika roligt att fylla år som vuxen, än som liten. Som liten satt man bara på rumpan och alla gäster fick fika och klarade sig själv.( att det egentligen var mamma som höll i alla trådar, det tänkte man inte alls på.) Nu vill man så gärna se till att alla har trevlig och får i sig fikat. Även om jag hade stor hjälp av mamma och pappa även i år, så känner jag mig megastressad hela tiden.

Jag fick en massa fina presenter, bland annat SEX DVD-boxar =0) Tänk om man hade haft semester redan nu !! Fick även en apporkastare som vi har provat idag. Lite pengar, två Thomas Sabo-berlocker. En sko och en väska, hur passande är inte det. ;0) Ett Thomas Sabo armband, glas, tallrikar till min servis. En ny parfym, en Miranda nalle, Wii ActiveFit, en bok hm tja de var några av sakerna.
Tack alla !!

Min lediga tid utöver jobbet har jag tillbringat med näsan i en bok. Jag får mina läsil och då kan ingenting stoppa mig. Jag har läst ut de två första böckerna i Twilight. Oförskämt bra !! Nu väntar jag på att trean och fyran ska dimpa ner i min brevlåda. Och i väntan på dem har jag börjat med ettan igen. Jag älskar att fly in i böckernas värld och bara låta några timmar försvinna !!

Hundarna har tyvärr inte fått sig så mkt träning, motion javisst. Men inte fått jobba så mkt med hjärnan och så. Idag tog vi dock och åkte ut på Heden för att testa apportkastaren. Hjälpas vad de flyger. Dock mkt bra för lilleman som får börja jobba på ltie längre avstånd ifrån mig. Han sprang som en tok. Nu skickade vi inte apporterna super långt, men de flyger ju ändå längre än när man kastar själv. Han reagerar inte alls på skotten, vilket jag tycker är superskönt. De sista gångerna börjad ehan nästan tjuva och en gång knallade han. Då fick han minsann sitta och jag gick och hämtade den, två gånger. Sista gången satt han helt stilla hela tiden. Det är så roligt att se hur kul han tycker att det är.Blev en dirigering oxå, och den tog han klockrent. Jag har blivit bättre på att läsa när han ser apporten och skicka direkt.
Nu blir det att ta upp träningen igen, jag hade insett hur mkt jag hade saknat den.

Nyss hemkommen från moster Vivi som fyllde år. Nu ska jag ta en T-kopp och krypa ner och läsa lite.

Kram på er !!

Kommentarer
Susanne skrev:

Apportkastare låter ju hur roligt som helst! Vet du ungefär vad en kostar? Borde ju eg ha en jag med eftersom tanken är att träna Fira-valpen så jag kan gå nybörjarklass och kanske även öppenklass med henne på spaniel eller retrieverjakt (Har ju fördelen att jag får välja vilken då IWS kan tävla i båda =) )



Kanske vi ses i Gällivare, jag jobbar i ringen som har domaren med det mest outtalbara namnet =P

2009-06-25 | 14:25:26
URL: http://www.ruska-iws.com
Susanne skrev:

Och ett grattis i efterskott ska du få också givetvis!

2009-06-25 | 14:39:40
URL: http://www.ruska-iws.com
Danijäl skrev:

Sex DVD-Boxar? Vilka snuskiga vänner du har ;)

2009-06-25 | 20:03:49
URL: http://enflugfiskares.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback