2009-03-23 | 11:51:40

Årsmodell 2010.

Aj aj aj vad han plågade mig. Tandläkaren alltså inte nap. Men allt såg bra ut, i munnan alltså. Bara tandsten som skulle bort. Jag gapade så jag fick kramp i käken. Alla tänder kvar och inte ett hål !!
Hos nap. var de skönt som vanligt. Betydligt mindre "skräp" i nacken och mkt mjukare var jag också. Lite sned/vriden i bäckenet var jag, så han fixade lite där. Ska tillbaka på torsdag, jag längtar redan. Det gör sådära skönt ont.

Pojkarna har jag precis avrit ute med. De fick varsin kartong med godis i att jobba med. Diesel fattar ju galoppen direkt och där går det vilt till. Eskil var lite mera försikig, nyfiken men tog de ganska så lugnt. Triumfen var stor för dem båda när de lyckades mörda kartongen. Kört lite lydnad med Disse åsså, var sjukt längesedan nu. Fotgående funkade bättre än vad jag ahde trott, han tappar lite rumpa och lite blick ibland. Men jag vet ju att de är för att jag har varit för slö med allt. Sedan lite med dummy, Eskil hämtade in den så fint så fint. Diesel har verkligen börjat älska den. Roligt att se.

Nu ska jag ta det lugnt en stund, dricka lite T och se lite serier, börjar känna mig sådära trött som jag var i torsdags efter nap. Då sov jag i FYRA timmar utan problem. :0)

Vi höres snart !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback