2009-05-28 | 13:12:58

Alive.

Vi överlevde. Inne i själva skogen så blåste det inte alls så mkt.
Vi gick slingan som är 5 km. Härligt, härligt. Tänk om man sig ut och gå den avrje dag, så himlarns bra för själen.
Tjuvtränade lite. Kastade en minnesmarkering precis innan vi gick. Diesel tyckte matte var knäpp som inte lät honom hämta den direkt.
Jag körde lite stoppsignal, samt handtecken lite separat först. Funkade bra, han tvärväder sig mot mig när jag blåser stopp. Handtecknet körde jag de gånger han självmant vände sig och tittade på mig. Han gör ju så att han går en bit, stannar vänder sig om och kollar vart jag är. Detta utnyttjade jag. Sen tänkte jag, att jag provar sätta ihop dem. Tog de lixom i mitten av prommisen när han hade sprungit av sig det värsta.
OCH DET FUNKADE KLOCKRENT !!
Prövade två gånger och eftersom de båda funkade så gav jag mig dära. Jag vet att det inte sitter till hunda procent ännu, men det går ju framåt. =0)
Eskil och jag körde byteslekar och kontaktövningar. Han är så duktig när han kanaliserar energin han har rätt.
Fick även lust att prova med Disse hur mkt ordet "markera" har satt sig. Vi har ju jobbat med det några veckor nu. Först gjorde jag en vanlig markering, inget märkvärdig. Sen så provade jag när han var en bit framför mig på stigen. Så fort jag sa "markera" så spännde han blicken utåt !! YES, det har satt sig. Inte till hundra procent där heller men han reagerade på samma sätt varje gång jag sa det. Självklart kom det ju en markering.

Sen var det ju minnesmarkeringen. Han började direkt vi kom i området att vilja dra sig utåt där jag kastade den, och då vi ändå från ett helt annat håll. Jag satte honom lungt och stilla och skickade honom som ett linjetag. Dummysen låg nämligen ganska synligt rakt fram. Första gången så slarvade jag, skickade honom innan han hade fixerat blicken. Så jag tog tillbaka honom utan ngt mera och prövade igen. Nu kände jag nästan i hela hans kropp att han såg den, han gick rakt ut och hämtade. Duktig kille !!

Åh vad kul det är när saker och ting går framåt. Jag lär mig hela tiden nya saker, samt att inte fastna i alltför lätta saker.

NU blir det dusch och sen blir det att ta på sig ett ansikte innan jobbet.

Ha en bra dag !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback