2009-05-11 | 21:23:22

Fyspass.

Just nu är jag så trött att jag knappt orkar sitta framför datorn.

Att lägga spåret gick ok, jag vet egentligen inte hur långt det blev men det innehåller en del svårigheter iallafall. Bla. en återgång och några luriga vinklar.

Markeringsträningen gick bättre än väntat. Han var fullt koncentrerad på nedslaget och hade full fart rätt ut. Han gjord een fin liten båge på vägen in, men de sket jag i. Han var så glad och pigg på att jobba att jag bara tror han ville ta ett litet ärevarv åt sidan. En markering blev svårare än väntat, den flög i sidled och hamnade ganska dåligt till. Han hade dock full koll och gick rakt på den. Körde endast tre gånger och gav mig sedan, fast de kliade i fingrarna att fortsätta när det gick så bra.
Sen körde vi lite lydnad i skogen och han var supertaggad. Klockren fot och kontakt. Gjorde även en inkallning som slutade med ett godissök.
Blir att fortsätta med att befästa ordet och sedan utöka svårigheten.
Eskil fick oxå jobba. Vi försökte ha så roligt så med dummyn, gick ok han bär ju den utan problem och så, men har inte riktigt jakten i sig.....ännu.
Sen så gav hundarna sig själv ett fyspass då de självmant sprang upp och ner i ett sandtag. Helgalna var det och riktigt lyckliga såg de ut. =0)

Jag har sovit några timmar nu på em och ska faktiskt lägga mig nu igen. Energin är det sisådär med.
Nu är det anmält till Vännäs, får väl se om vi far båda dagarna, en dag eller ingen. Beror ju lite på boende och så.

Nä nu lockar sängen.
Kram !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback