2009-05-08 | 21:00:53

Wannabe !!

Nu sitter jag uppkrupen i soffan och läser Hundsport,  jag gillar verkligen att bara få sitta ner och läsa en bra tidning. Varje nytt blad är en outforskad värld, man blir nästan lite pirrig i magen. =0)
HS var riktigt intressant denna gången. Det skrivs mkt om bland annat BBCs Pedigree Dogs Exposed, om den engelska hundaveln. Samt om Uppdrag gransknings program om Kaukasisk ovtjarka. Mkt intressant står det, och att det inte var renrasiga ovtjarker med i programmet visste jag inte.
Allt handlar ju alltid om att se myntet från två sidor, och försöka sålla lite. Jag förstår om man inte är så insatt i hundvärlden att man kan bli bestört, jag blev själv lite chockad över vissa saker som kom fram.
Dock måste man ju tänka på att allt är extremt vinklat, precis som alla försvarstal är vinklade åt andra hållet.

Sen står det mkt om alla hundstölder som tydligen förekommer här i Sverige, där blev ja verkligen förvånad. Jag har aldrig tyck om tanken att lämna min hund utanför en affär, men efter att ha läst om hur många hundar som blir stulna på det viset så kommer jag verkligen ALDRIG att göra det !!
Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om några av mina blev stulna. Och tänk alla de som används till att hetsa andra hundar med.
Tänk så många oroliga mattar och hussar det finns där ute. Mina ligger som tur är under bordet och gnager på ben just nu.

Så tänk på det alla hundägare, för det är inte bara i storstäder som det sker !! Det finns tydligen ligor som åker runt och stjäl hundar utanför affärer, i bilar och på gårdar. Och som sagt, detta sker i små byar oxå.

Nu har jag kommit till utställningsidorna, så nu ska jag glutta på snygga hundar och se och lära mig lite. Jag vill ju bli en sådan som kan se på en hund och direkt se dess fördelar samt nackdelar.
Man kan säga att jag är en liten wannabe !! =0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback