2009-11-10 | 09:33:02

Ett år, en Eskil rikare.

Satt uppe ett tag igår. Hade en mysig liten golden retriver med mig hela tiden. Han bar fram en massa saker innan han nästan somnade i mattes knä.
Jag satt och tänkte på att det är snart ett år sedan Eskil kom till oss. Att tiden har gått så fort. Aldrig ångrat beslutet att ta honom, han är en fantastiskt individ och en myskille utan dess like. Jag har lärt mig massor under detta året och jag hoppas att han får vara min i många år till.
Sedan läste jag bloggen från i fjol denna tiden, för att få fram exakt datum när han flyttade hit. Jag läste och kände hur stressad jag var då. Jobbet hägrade, jag visste att det skulle bli massor före jul. Jag var stressad över att inte hinna med alla klappar, inte hinna pynta, inte hinna känna julkänslan.
För har man jobbat inom handeln så vet man hur stressigt, jobbigt, surrigt och energikrävande det är veckorna före jul. Man blir less på allt vad folk, mat och jul heter. Det har alltid varit den mest negativa sidan av jobbet. Att man alltid till alla mysiga högtider är totalt sönderstressad och less.
I år tror jag och hoppas på att den blir annorlunda. Visst ska jag jobba före jul, och annandagen. Men jag kommer hinna andas på ett helt annat sätt innan. Skolan är fullspäckad, men även om det är jobbigt att plugga så tar det inte lika mkt av min energi som det Coop gjorde. Jag kan ha ork till annat, även efter en hel dag i skolan.
Jag är även ledig i år på julafton och juldagen. Jag tror jag kommer hinna fira en bra jul. Ledig helgen då Lucia är, funderar om man ska ta sig till kyrkan och se på kröningen. Tyvärr jobbar jag skyltsöndagen men det får gå ändå.
Jag känner ett lugn som det var flera år sedan sist jag kände. Det ska bli roligt att fira jul, det ska bli roligt att få pyssla.
Jag är mera harmonisk nu än för ett år sedan. Om det har med skolan, självinsikt eller att jag vuxit som människa det senaste året, det vet jag faktiskt inte.
Det enda jag vet är att det är skönt att få känna såhära igen, det är skönt att vara sig själv igen.

Kjam !!



Kommentarer
Jennie skrev:

Söt hund! Golden retriever är himla fina.

2009-11-10 | 15:57:52
URL: http://unreal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback