2009-11-26 | 06:13:51

Nyårsdrömmar.

Full rulle hela dagen igår. Klockan halv elva åkte jag ut till mamma med lite bakverk som jag hade gjort. Jag är nog mer lik min mamma än vad jag tror, baka så sent funkar bäst för mig. ;0).

Idag har vi rörlighetsträning på skolan, vad de nu kan vara. Går bara halvdag så det är skönt, får komma hem och göra läxan klar.
Ikväll tänds den stora popeln här i Piteå, ett stort vackert träd som i mina ögon är det finaste "julpyntet" vi har här. Stan håller öppet lite längre, och jag ska se om jag kan tvinga med min mamma ut.

I förrgår så hann jag springa lite på Lulestad innan lektionen började. Åh så mkt snyggt jag hittade !! Det är tur att Monki inte finns här i Piteå för då skulle jag inte ha råd att leva. Hittade en massa snygga linne, stcikade tröjor och en söt klänning där. Fick hela tiden gå och prata in mitt mantra "du åker till Stockholm om en vecka, du åker till Stockholm om en vecka" för att hindra mig själv från att shoppa lös.
På VILA hittade jag min nyårsoutfit, alltså om jag hade planerat att gå på fest. Tyvärr kommer jag nog jobba till minst halv sju eller liknande så det blir nog en lugn och fin nyårsafton för mig. Men om jag hade velat vara glamourig med lite Jenny-känsla så hade jag burit denna till ett par lackleggings !!








Bilderna är från www.nelly.com .

Nä dags att ta på sig ett ansikte då !!

Kjam !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback