2009-11-30 | 22:06:30

Tryffelråd tack.

Nu är blogg.se sådära segt igen, inte bra !!

Själv börjar jag vara ganska så klar för kvällen. Skrivit lite till på inlämningsuppgiften, referenslista, framsida och lite sånt. Gjort pepparkaksmusli, denna gången med pepparkakskrydda och inte kryddpeppar !!
Jag är ingen estetsik människa, det har jag insett efter alla dessa år. Det funkar för mig. Jag tycker om att pyssla ibland dock, med varierade resultat men men. Har faktiskt pysslat lite i köket ikväll, ni får se senare. Om jag törs visa mina verk dvs. ;0).
Sen har jag suttit med min kalender och planerat lite, jag som tyckte att jag hade så gott om tid, har fått inse att riktigt så är inte fallet. Jag måste spida på lite.

Någon som vet hur länge man kan ha hemmagjorda tryfflar i typ kylskåpet innan de blir "dåliga" ??
Tänkte om jag kan göra julens tryfflar redan nu i veckan, det skulle underlätta lite faktiskt. Men jag vill ju inte att de ska vara oätliga till jul. Sen rulltårta går väl bra att frysa in eller ??

Haha jag måste bara skratta. Diesel är helt omöjlig. Så fort man skalar en apelsin kommer han rusande !!
Han älskar verkligen dem, och han brukar gå och snegla på skålen där de ligger. Jag tror inte att jag har fått äta en hel apelsin själv ännu.






Nu ska jag göra mig klar för sängen. Bara det är är hel process. Tvätta bort ansiktet, smörja ansiktet. Borsta tändera, använda tandtråd. Smörja in sig och byta om. Voj, voj.

Hörrni, glöm inte att TÄVLA heller !!

Sussa sött !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback