2009-10-31 | 17:39:43

Vinet är på kylning.

Hemma från IKEA. Fick med mig en hel del ljus hem, så nu ska Jenny mysa mest hela vintern !!
En trevlig tripp var det, förutom att IKEA i Happis aldrig har ng vettig vegetarisk mat. De annonserar om härliga soppor hit och mättande pajer dit, men när man kommer till varuhuset har de typ apsta med ingenting eller ingenting med pasta.
Nåja, jag har börjat ladda för kvällen. Vinet är på kylning, dippen är färdig och godiset framställt. Ska bara svida om, sitter här med en kopp LusseT och hade tönkt läsa era bloggar först. 48 inlägg har ni fått ihop. =0).

Kram på er alla !!




Jag ser lite ut som E.T. minsann !!

2009-10-31 | 07:24:32

IKEA-tripp.

I natt har jag sovit hur gott som helst. Såklart jag var tvungen upp tidigt då.
Det blir en liten spontan IKEA-tripp idag minsann, inte för att sämma dem, det gör jag om det blir ärrbildning. ;0). Ska mest handla ljus, för jag är inne i en ordentlig ljusperiod, tänder hur många som helst varje dag. Så jag behöver fler, och gärna sånna med doft !!

Ikväll kommer lilla Li hit, och ivi ska äntligen ta oss ut tillsammans. Jag tror vi har planerat denna kvällen sen stenåldern, hihi. Jag jobbar i morgon, men det ska nog gå bra ändå.

Dags att hoppa i kläderna och åka iväg och hämta mamma.
Ha en underbar lördag alla !!
Kjam !!

2009-10-30 | 19:58:19

Happy Halloween.

Jag är inte så mkt för Halloween, inte här hemma i Sverige iallafall. Att vara i USA under Halloween var dock en upplevelse. Folk går ju verkligen in för det för 100 %. Här i Sverige så har vi liksom ingen koll, ingen vet när barnen ska ut och tigga godis, vissa går båda kvällarna. Om man ska på party denna helgen så klär inte ens hälften ut sig. Sen kan jag tycka att våran Alla Helgona är mkt mysigare.
Så inget pynt för min del, dock köpte jag med mig en lite krabat hem idag. Passar perfekt eftersom jag behöver paprika till tacosen. ;0).



2009-10-30 | 17:20:33

AJ !!

Passa er för gröna IKEA-burkar.
Tror minsann jag ska stämma Ingvard, jag har hört att han har en del pengar.


2009-10-30 | 14:49:25

Gubbshorts.

Har inte visat mina senaste "fynd". Ändå är det snart två veckor sedan jag köpte dem.
Ett apr snygga shorts från Gina, som jag tänkte matcha i vinter med lite tjockare strumpbyxor och kanske ett par tunga kängor, som mina Dr. Martens.
Sen ett spetslinne från HM Divided, perfekt unde koftor, kavajer osv.


Dåliga bilder. De är gråa, tänk er lite gubbyxamaterial.



Vet ni vad ??
Jag har just gjort mig en kopp Lussebulle-T.
*mums*.
Känner mig lite busig, eftersom det inte ens är november ännu. Sugen på att lyssna på julmusik är jag oxå, men jag håller mig.....än så länge !!

Kjam !!


2009-10-30 | 13:48:19

Jag är en aktiv varelse.

Jag som trodde jag skulle somna ovaggat igår, halv två kom jag mig i säng. Satt uppe och såg Brothers and Sisters, allt för att inte tänka på allt jag kunnat göra annorlunda på tentan. Men så sov jag även till tjugo över tio. När jag vaknad ekände jag att jag inte avr ensamen i sängen, båda hundarna låg där och sov. Till saker hör att de får inte vara i sängen. Jag låsades att jag inte var vaken ännu och låg och lyssnade till deras andetag och kände deras värme genom täcket. Mysigt sätt att vakna på, sen var jag ju tvungen att vara kärring köra ner dem. =0).

Jag är en person som älskar att ha mkt att göra, gärna i princip samtidigt. Så länge jag kan minnas har jag avrit sån. Jag hade ridlektion, gitarrlektion och scouterna på samma dag ibland när jag var yngre, fotbollsträning och handbollsträning. Mina dagar avr alltid fyllda med ngt. Jag är ingen som mår bra av att inte ha någonting för mig. Att sitta rakt upp och ner är bland det värsta jag vet. Jag åker gärna ut till någon stuga eller liknande och myser, men jag vill gärna ha en promenad eller annan uppgift under dagen. Jag fungerar så helt enkelt, och jag mår bäst när jag får vara aktiv. Nu pratar jag inte om att jag måste ha fullt upp varje dag, inte träna varje dag, men varje dag måste lixom ha en uppgift. Jag har även lättare att slappna av och ta det lugnt när tillfälle verkligen ges, om jag fått vara igång innan. Jag får energi av att vara aktiv. Som nu när jag har börjat skolan, då har jag den på dagen, kommer hem ut med hundarna, laga mat, pyssla här hemma, kanske träning, kanske åka och hälsa på någon. Dagarna flyter på och jag behöver inte ha tråkigt. Sånt gillar jag !!
Idag är en lugn dag. Hade några ärrenden att göra på stan, men de är klara, sen ska jag pyssla lite här hemma oxå. Har köpt hem en bunt tidningar, ska se lite serier som jag missat och må riktigt riktigt gott.
Livet i balans, det är det bästa livet !!




2009-10-29 | 20:13:53

Konsten att bara "vara".

Sprang på Lule stad en sväng efter tentan. Hade läst i någon tidning om doftljus från Lagerhaus som doftade knäck. Jag hittade dem och två fick följa med hem. Sen så köpte jag mig två nya sorters T hem, det tyckte jag att jag hade förtjänat efter den långa tentan. Engla skrev att hon hade köpt Drömhem och trädgård fom julmagasin. Så när jag var nere på Coop kollade jag efter den, och den fanns.
Nu ska jag krypa ner i soffan med en kopp T, läsa lite och låta doften från mina nya ljus sprida sig. Andas in och slappna av.


Söt burk var det oxå minsann.


Älskar namnet på Teet.


Hur gott lät inte detta. Och det innehåller mjölkchokladflakes, det blir spännande.



Nu ska jag bara "vara".


2009-10-29 | 18:46:34

Pepparkaksglass !!

Titta vad jag hittade när jag var nere på Coopan för att köpa mjölk till min palt.
Pepparkaksglass !!
Det kan ju bara var gott.


Gammeldags Gräddglass-pepparkaksdröm. Det kan ju inte slå fel.

Sen har vintern äntligne kommit till Piteå oxå !!


2009-10-29 | 16:11:46

Öööööööö.

Efter fem timmar, sjutton sidor och en tenta som inte alls kändes bra, och way för lite T i systemet. känns det som om min hjärnkapacitet är ungefär lika stor som hos en amöba.
Nu soffan och T.

2009-10-29 | 07:35:48

Dagen T.

This is it.
Eller vad man nu ska säga. Huvva.
Största tentan på hela utbildningen sägs det vara, och den läggs först. Jasi jasi. Allt jag vet är att det är sex frågor och de sa att de flesta sitter i alla fem timmarna.
Skrivkramp ??
Nu ska jag göra mig klar, tentamagen med alla fjärilar är nog med hela dagen.
Nervös.

Kjam !!


2009-10-28 | 21:20:44

Gråhårig.

Nu är det nära. Ska försöka ta mig i säng, annars kommer jag plugga mig gråhårig ikväll.
Nervös ??
Mkt !!

2009-10-28 | 17:34:12

Tick, tack.

Hihi, fick lite spunk när jag insåg att jag inte hade någon klocka till i morgon. Måste ju ha ngt så jag kan hålla koll på tiden, så en uppgift inte tar för mkt tid och liknande. Ner på stan och fyndade en klocka på Ur och Penn för hela 75 kr !!
Haha, den håller kanske inte ens genom hela tentan som är på fem timmar. =0).



Tick, tack !!


2009-10-28 | 13:49:38

Överkokt.

Hujja hur ska jag klara detta. Jag får lixom inte ihop alla delar. Nervsystemet, endokrina, matspjälkningen, cirkulations-och ventilationssystemet. Hjärnan är mos, överkokt och förvirrad.
Phu, jag tror jag tar en prommis med hundarna för att andas lite.


2009-10-28 | 10:49:20

Sista chansen nu.

Hello.
Varit uppe ett tag, ätit frukost, läst tidningen osv. Åt så mkt frukost att jag nu har magknip. Kan även vara tentamagen som gör sig påmind.
Sovit som en kratta i natt.
Somnade på soffan igår, jag var verkligen trött. Sömnen för mig har funkat skitbra sedan semestern typ, och sedan jag köpte min sovglasögon, melakoniet som reagerar kanske ??!! ;0). Men igår, somnade ju som sagt var på soffan, när jag vaknade så släpade jag mig i säng. Rullade runt en stund innan jag somnade, och sedan började jag drömma.
Jag drömnde om allt jag har läst de senaste dagarna, men min hjärna kopplade ihop allt fel. Och innerst inne så visste jag att detta stämde ju inte, en varför skrev jag då så. Ja ni fattar typ.

Nu är det sista dagen innan tentan och det är verkligen bara att köra hårt. Ska även göra en lista på vad jag måste göra resten av dagen, annars kommer jag glömma allt. Tentasnacks ska inhandlas, sudd och pennor så jag verkligen har allt tills i morgon.

Nä dags att ta tag i verkligheten !!
Kjam !!

2009-10-27 | 15:08:54

Here we go again.

O yes. Nu är alla kapitel lästa och alla instuderingsfrågor till dess avklarade. Sitter allt ?? skulle ikke tro det.
Så därför kör jag igång med lite rep. nu. Vi början igen med det centrala nervsystemet, CNS.....nästan som de som betalar mig en liiiiten summa pengar varje månad. =0).
Ändå skönt att jag hunnit igenom allt, nu kan jag rep. både idag och hela dagen i morgon. Och sen på torsdagkväll kan jag ta igen allt jag fått sätta åt sidan den senaste veckan.
Tvätt och sånt kanske ni tänker.
Nej för skrutt, alla tidningar som kommit, alla avsnitt av mina serier jag inte hunnit se och liknande.
Det gäller ju att prioritera !!
;0).


Sötpojkarna i solen.

2009-10-27 | 11:20:09

Morgon eller kvällsmänniska.

Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Kliva upp ur en varm säng tidigt är inte min melodi.
Ändå har jag de senaste dagarna upptcäkt att jag är som mest effektiv på morgonen och fm.
Hur kan detta komma sig ??
Kanske slutar jag som pappa, kliver upp och väcker tuppen runt fem varje morgon.
Huvva, hemska tanke !!
Mamma hon är helt tvärtom, hon kan vara uppe till ett, två på nätterna. Då är hon som mest effektiv. Minns innan kalas, jular osv så kunde jag alltid höra mamma i köket om jag vaknade på natten. Det var mysigt, hemtrevligt att veta att hon fanns där.

Hur är ni, morgon eller kvällsmänniska ??

2009-10-27 | 09:13:20

Inrutat liv.

God morgon i stugorna !!
Jag trodde minsann att klockan var strax före tio när jag steg upp. Men så visar det sig att klockan i sovrummet har jag inte ändrat, så jag vann lixom en hel timma idag.
Känns som om man lever ett väldigt inrutat liv just nu. Kliva upp, äta frukost, rasta hundarna gång två, sätta sig ner och plugga, rasta hundarna, plugga, äta middag, plugga, sitta i soffan en stund, sova.
Så har de senaste dagarna sett ut för mig. På fredag, då ska jag varaslö, slapp och likgiltig typ. =0).

Lika bra att ta tag i dagen, kanske kolla först vad alla ni har haft för er.
Kjam !!



Jag tror jag börjar morgonen med en kopp av detta !!


2009-10-26 | 22:28:35

Babbel.

Phu, det gick väldigt trögt idag. Men tillslut hann jag med ett kapitel extra iallafall. Bara musklerna kvar, sen blir det att börja om och repetera. So kul, so lovely. ;0).
Inte gjort så mkt annat idag faktiskt. Själklart varit ut med hundarna, och sedan storhandlat. På ICA faktiskt, fick 5% där och allt som blir billigare är bra. Men fy vilken tjorvig butik det är. Ta tex. bönor. Jag tycker att alla bönor borde vara på samma ställe, alltså vita bönor i sås, bondbönor osv osv. Nope de vita bönorna i sås var på ett helt annat ställe. Och dåligt skyltat är det minsann. Nåja jag fick med mig allt jag skulle, och lite till som vanligt. ;0).
Men tacka vet jag Coopan eller MAXI i luleå.

Känner att jag inte är riktigt redo för sängen nu, så jag ska nog se lite Greek. Har btw köpt årets första julklapp. Jag vet att det är super tidigt, men jag har fyra som fyller år innan jul och en precis efter. Så det gäller att tänka till och sprida ut utgifterna lite.
Sen så har världens bästa Rasmus namnsdag, skcikade ett mess men min kusin kanske har glömt att säga ngt till sin son. Han brukar vara bra på sånt. ;0).

Nä nu kom jag på en sak som jag måste göra, SNARAST !!
På återseende !!

2009-10-26 | 13:46:39

Hä gå trögt.

Hä gå så trögt idag.
Hjärnan vill inte vara med. Inte heller kroppen. Jag är rastlös och trött.
Inte lätt att vara liten. =0).


2009-10-26 | 10:31:39

Laddad.

Efter en lång och härlig promenad med pojkarna, lite god epparkaksmüsli i magen och första T-koppen på G, så känner jag mig redo för ännu en dag av studernade.
Eller vem försöker jag lura, det är jag inte alls, jag är så less boken just nu. Haha men det är ju bara att bita ihop.

Ha en bra måndag !!
Kjam !!

2009-10-25 | 22:41:11

Nalta konstig.

Mamma tycker jag ska färga tillbaka håret igen. Tydligen så påminner jag henne om någon hon känner "som är nalta konstig där upp". Speciellt på bilden där jag vill ha snö.
Haha vem vet det kanske är mitt rätta jag som kommer ut. Kanske har det legat en liten galning latent och väntat. =0).  För jag känner mig mer hemma i mörkt hår faktiskt. Hehe.

Nu ska jag sova minsann !!

2009-10-25 | 21:03:54

Soffan eller plugg ??

Jag ska pynta som bara den i år. Lite pepp från mig själv, och mamma så känner jag mig laddad för julen. Haha kanske lite tidigt.
Och vem vet, kanske stiger räntorna så mkt att de inte har råd att bo kvar......man kan ju alltid hoppas !! Mohahahhahaha !!

Så nu ska jag börja spåna på lite julklappar. =0).

Och till den anonyme lille kommentatorn, om jag vill leva mitt liv bakåt så får jag det.
Så är det. =0).


Nu tror jag att jag ska läsa lite mera skola, eller så slöa i soffan. Vilket alternativ tror ni vinner ??!! *ler*.

2009-10-25 | 16:31:08

Jag vill, jag vill inte.

Jag hade inte tänkt julpynta alls i år, inte julbaka. Självklart köpa lite klappar men inte mera än så.
Jag hade planerat dena julen i mitt hus som aldrig blev mitt.
Nu när katalogerna börjar skicka ut sina julkataloger, Rusta i Luleå har redan plockat fram det mesta av julsakerna, så river det upp allt igen.
Jag vill så gärna pynta, baka så det luktar jul i hela huset. Jag vill så gärna välja ut en gran, pynta den. Hänga upp julstrumpor, lyssna på julmusik.
Jag vill åka till IKEA och handla ljus med juldoft och ljusslingor att hänga upp.
Jag vill så att det gör ont. Men inte här, inte i denna lägenheten, inte på detta viset.
Jag älskar julen, men nu är den bara en påminnelse om allt som gör så ont.

Hm om jag lobotomerar den delen av hjärnan som styr känslorna kanske. Tror jag har en korkskruv hemma !!

2009-10-25 | 12:59:31

Att gå vidare.

Då går vi vidare till hjärtat, lungorna och tillbehör.


2009-10-25 | 09:35:31

Sköna söndag.

God morgon.
Söndag redan, dagarna bara flyger fram. Jag har själv varit uppe ett tag, dock lite förvirrande när vissa klockor är omställda medans andra inte är det.
I morse när jag klev upp tände jag ljus i hela lägenheten, satte mig ned i lugn och ro och åt frukost. Liten stund att andas innan pluggande. Så skönt så.
Ska försöka läsa i princip hela dagen idag. Så jag ikväll får belöna mig själv med att se senaste Grey´s, Greek och Gossip. Bra med mål och belöningar, jag är verkligen en exogen människa !!

Nä nu ska jag läsa era bloggar och sedan djupdyka in i våran tunntarm, alltså inte bokstavligen, eller tja jag ska ju läsa bokstäver om den....äsch skit i det !!
Ha en skön söndag !!


För det tänker då Diesel ha !!

2009-10-24 | 21:21:22

New in Town.

Har läst om levern och gallan. Tunntarmen får vänta tills i morgon. Känner att ingenting jag läser fastnar och då är det verkligen ingen ide´ för mig att sitta.
Det får bli en film istället.


En lättsmält en skulle jag tro. I PT stod det att den gav julkänslor. Ni vet väl att det idag är exakt TVÅ månader kvar till julafton ??!!

Kjam !!

2009-10-24 | 19:29:57

Eskil till OS.

Kan lova att det är två trötta monster som jag har här hemma. De har varit ute hela dagen med moffa och busat. Eskil har också hoppas över altanräcket hemma i Munkis. Han blev så glad när han såg mamma att han jämfota hoppade lite över en meter. Knasvovve där. ;0).

Jag har faktiskt pluggat en del, och det känns som lite har fastnat faktiskt. Men jag har en hel del kvar, det vet jag.
Hann dock med en stadstur med mamma på hennes "timmar". Vi strosade runt på stan och sedan hamnade vi på Ekbergs, det är lixom mitt och mammas café det. Jag och mamma har verkligen kommit varandra så himla nära. Visst retar vi gallfeber på varandra ibland (senast typ förra veckan.) men det är ju som det ska vara. Jag har verkligen världens bästa mamma. Och pappa för den delen oxå. Måste köpa honom ngt litet fint för att han tog monsterna idag.

Kvällens planer består av att läsa om levern och gallan. Dricka Chai och kanske ta mig en dopp i badkaret.
Vad har ni för planer ??

 
 Tentaplugg.


2009-10-24 | 10:56:58

Plugg it is.

I morse när jag vaknade så hade jag känslan av att det hade snöat ute. Genom fönstret såg världen kallt och vit ut. Tyvärr var det ingen snö när jag kollade ner på backen. Men igår fick jag mig ändå ett snöfall och snö som låg så att det knarrade under skorna.
Det och det faktum som alla som hänger med i bloggvärlden vet, att Starbucks kommer till Arlanda !!  I LÖV Starbucks !! Det var där jag drack min första Chai Latte, och ni kan fråga Bella det blev en del Chai i USA.  Den nyheten gjorde att de senaste dagarna i princip försvann ur mitt huvud.
Så himlans nice. Jag tror jag ska ta in på Arlanda hotell och bo där en helg, och bara leva på allt som Starbucks erbjuder.
Någon som är på ??

Idag bjuder dagen på plugg. Jag har inte alls gjort det jag ska i veckan. Kanske max 8 timmar plugg, många i min klass är nog upp i 35 timmars plugg redan. Men idag har jag skickat hundarna på "dagis" och ska sitta en hel del. Diesel han apporterar som bara den när jag sitter vi köksbordet och läser. Har lagt undan dummysarna för han klättrade i princip på väggarna för att få ner dem. Nu hämtar han div. andra saker istället den söta lilla hunden. Men idag är de och har roligt så jag kan koncentrera mig på mitt.

Till böckerna !!


Lite snö hade inte suttit helt fel.

 


2009-10-18 | 18:45:18

Jag vill städa.

Satt och tänkte att i morgon blir det storstädning. Hela lägenheten ska skina.
Sen så undrade jag varför denna lust att städa plötsligt infunnit sig.
Nu vet jag.
I morgon börjar råpluggande till anatomi-tentan.
Yeay !!
:0/.


2009-10-18 | 13:58:25

I väntan på.

I väntan på att limpan ska svalna, dricker jag lite Roobios Earl Grey Cream, i min nya (fyfy.) mugg från Indiska.




I natt när jag kom hem och skulle göra mig nattmackor, så skar jag mig. Buhu.

2009-10-18 | 13:02:09

Farmors filmjölkslimpa.

Har farmos filmjölkslimpa i ugnen nu. Jag älskade att komma hem till farmor när hon hade gjort den, skar tjocka skivor och åt med mkt smör och ost. Precis som jag ska göra sen. Min farmor hon har bakat mkt gott i sina dagar, det mesta från egna recpet, eller egentligen har hon bakat från minnet. Problemet är att det är inte så mkt av min kära farmor kvar. Hon hör dåligt, ser dåligt och minns väldigt dåligt. Så att fråga henne om recept är i princip ingen idé, ibland minns hon inte ens att hon har bakat sakerna innan.
Just filmjölkslimpan är en stor favorit, jag kan drömma mig tillbaka till det lilla köket och glasen som man drack ur (har faktiskt fått två st av henne.)
I våras blev jag sugen på att göra limpan så jag bad pappa fråga henne, självklart så kom hon inte ihåg allt så det blev faster Lena som skrv ned receptet, jag såg direkt när jag fick det i handen, att detta var inte rätt. Det är nämligen så att jag fick det av farmor för många, många år sedan då hon fortfarande var min farmor. Det trodde jag dock var borta för alltid.
Så ni kan tänka er hur glad jag blev när jag i en pärm tidigare i veckan hittade orginal receptet !! Jag grinade nästan så glad blev jag !!
=0)

Nu står limpan i ugnen, jag har just ringt och pratat med farmor. Hon blev så glad att höra mig att jag tror hon blev lite rörd.
Jag ska sen sätta mig ned, skära tjocka skivor men mkt smör och ost. Dricka Oboy ur glasen jag fått av henne och bara minnas allt roligt vi gjort ihop.


2009-10-18 | 12:06:46

God söndag.

God morgon alla glada. Jag har faktiskt varit uppe ett tag men surfat runt lite och läst vem vinnarna blev i årets BlogAwards.
Igår var det mkt, mkt trevlig. Nästa gång är det min tur att vara värdinna, om ungefär tre månader, var det så vi sa tjejer ??!! =0).
Nu sitter jag här och funderar om jag ska orka baka lite frukostbröd att njuta av.

Jag blev så besviken när jag vaknade, hade precis drömt att det hade snöat MASSOR så det låg flera dm snö på min balkong och det var så vackert. Att sen jag och Maria stod och hade soppkök för alla svältande i Afrik här i mitt kök, hm det kändes väl inte lika logiiskt det inte. ;0).
Bilder kommer det lite av, Maria tog en del och jag tog några.

Vi synes !!

2009-10-17 | 20:59:15

Skönt häng.

Bästa vännerna !!
I lika this night ##


2009-10-17 | 12:06:30

Check !!

Det blev inte vin, det blidde ngt annat som jag hoppas är gott.
Känner mig gode så laddad för kvällen faktiskt, piggare än tidigare i veckan. Hade tänkt försöka hinna gå på ett extra insatt pilatespass nu kvart i två, sedan hem, göra sig ren, se lite handboll och sedan skjutsar pappa mig ut till Maria.
Försöker tänka om det är ngt osm jag glöm, som jag behöver till kvällen, men jag tror allt är klart.
Kläder-check !!
Skor-check !!
Klädtejp-check !!
Smycken-check !!
Drickbart-check !!

När jag avr på systemet så var jag omsinkad, lite härjad och med mössan långt neddragen, haha kände mig som en av alkisarna. Hon i kassan tittade lite konstig på mig. ;0).

Nu en lite kopp T.

2009-10-17 | 11:08:51

Vin it is.

Tacl för alla bra drinktips.....host, harkel.
Får väl helt enkelt bli vin igen.
Nu måste jag ila !!

2009-10-17 | 00:29:38

Jaha.

Kan inte sova.


2009-10-16 | 20:50:28

Drink-tips sökes.

Jag vet att man kanske inte borde skriva om alkohol på bloggar. Men jag har inte flera hundra tusen ungdomar som läser min varje dag, så jag ser inte mig själv som en förebild.

Så nu behöver jag lite hjälp !! Det är ju fest i morgon hos Maria och vi är sugna på att dricka goda drinkar. Dock har vi ingen aning om vad som är gott.....hm förmånga vinflaskor i våra dagar tror jag.
Nu vill jag be er om hjälp, tipsa oss om några goda drinkar. Det är bara ett kvar, de ska vara FRÄSCHA annars blir Maria galen. ;0).

Släpp lös alla era vildaste fantasier......eller iallafall berätta om era favorit drinkar så skulle jag bli en glad flicka !!


Dessa såg ju goda ut !!


NU IDOL !!

2009-10-16 | 18:36:49

Rösta på mig.

Hemma igen efter en trevlig dag. Mkt att berätta, men vi tar det sen. För döm av min förvåning när jag fick se att jag är en av tio finalister på Vero Modas vårtävling. Det hade jag aldrig trott, jag blev så förvånad att jag satte T i halsen, så nu har jag hostat en bra stund innan jag kunde skriva inlägget.

Jag vet att det är att tigga, men snäääääälla gå in och rösta på min outfit.
Rösta HÄR.
Tack !!

2009-10-16 | 11:27:52

Fredag och Maria-shopping.

Känner mig fortfarande riktigt sliten i kroppen. Men jag vägrar blir sjuk, så det så !!
Ska snart sätta mig i bilen och möta upp Maria i Lule för lite shopping. Borde kanske skriva en lista på det jag ska handla, annars har jag glömt allt när jag väl är där.

Ute regnar det och är allmänt grått.
Kanske skulle man orka sminka sig nu då??



Hm jag tror skarven i spegeln gjord engt med mitt ansikte. ;0).

Ha en bra fredag alla !!


2009-10-15 | 19:48:55

Trötter.

Kroppen känns inte på topp. Seg och rastlös på samma gång.
Detta till trots har jag lagat lite paj, så nu blir det att mumsa i sig denna och lägga sig i soffan.

 

 


2009-10-15 | 16:40:29

This is us.

Jag har lyssnat in mig på BSBs nya skiva, This is us,  nu i snart en vecka.
Vad tycker jag då ??
Hm tja känner inte riktigt igen mina pojkar. Skivan är inte dålig men det känns ändå inte som "hemma", om ni fattar vad jag menar.
Saknar en ballad att få vara sådära riktigt olycklig kär till, en låt som gör att man får ont i själen samtidigt som den lindrar. Det finns ingen Drowning, Incomplete, I´ll never break your heart, I Need You Tonight, Crawling back to you mfl.
Och jag saknar det.
Shattered är väl den som kommer närmast.
Så jag tänker fortsätta lyssna in mig ett tag till, men jag saknar mina gamla pojkar det måste jag faktiskt erkänna.


2009-10-15 | 15:19:06

Dagens detalj.

Dagens detalj:


Sammetsleggings.

 


2009-10-14 | 20:40:23

Det luktar snö.

Jag tror snön kommer snart.
Det kändes så i luften när jag var ute.


2009-10-14 | 20:15:53

Grymt god korvstroganoff.

Efter en härlig, lite kylig promenad med hundarna har jag lärt mig att jag gör en kick ass god korvstroganoff (helt enligt mig själv.) =0).
Nu ska jag och tillväxthormonerna sätta mig i soffan och våndas till fotbollen.

Kjam !!


2009-10-14 | 18:13:47

Ny frilla.

Hemma från frissan. Nöjd som alltid när jag går till Katta. Dock flummade jag en hel del när jag skulle ta kort på resultatet. ;0)
Känns ltie dumt att dra på mig mössan nu, men jag och hundarna ska ut på promenad i kylan.....brrrrrr.


Bakom mig ser ni min idol, som varje dag påminner mig om att jag är Tigerrrific !!

2009-10-14 | 14:51:24

Kroppen säger ifrån.

Hemma en sväng. Gruppen jobbade bra som alltid, alway a pleasure. =0).
Har varit och fått mina ögonbryn plockade och färgade, av rätt person denna gången. Super nöjd. Precis som jag vill ha dem, och nu slipper jag måla dem varje morgon......yes några minuter till i sängen.
Klockan fyra ska jag gå och få min utväxt fixad, så man är piffad till ordentligt till helgen.

Ikväll blir det nog ganska så lugnt. Min kropp känns inte på topp, lite ont i nacken, lite orkeslös och vaknad emed halsont. Bäst att lyssna på kroppen i tid, eftersom jag inte alls har tid nu att vara sjuk. Blir nog en lugn kväll i soffan med anatomiboken och fotboll.

Nu funderar jag på att röja lite här hemma. Kanske sälja bort lite skor som jag inte använder och så.
Vad tro ni om det ??

2009-10-14 | 13:54:43

T-tävling !!

Tefrossa har tävling !!
Skynda att vara med.


Jag följer Tefrossa på bloglovin, gör samma vetjja !!

2009-10-14 | 11:02:23

Jepp.


2009-10-14 | 10:30:32

Time to start.

Det avr trevlig igå. Men så ini bombens kallt i lokalen att jag tror att mer än hälften satt och huttrade. Mitt lag vann en tävling, sånt gillar jag. =0)
Ska berätta lite mera sen. Hundarna har varit ute på promenad och det är dags att börja dagen med en rivstart. Massor att göra idag och det är bara att börja. I em ska jag färga min utväxt så jag är foxy till helgen.

Kjam !!

2009-10-13 | 18:25:02

This is me today.

Blev enkelt idag.
Ni får ursäkta att bilden är lite kass, men det gick typ inte att få ordning på ljuset.




Nu går jag !!

2009-10-13 | 17:41:56

Rött är sött.

I´m getting ready för kvällens personalfest. Det blir röda naglar och röda läppar. Sen är det lite osäkert. Kanske kan man bara komma så......haha.
Satt på lite bra musik så jag ska få inspiration att dyka in i garderoben.
Om jag hinner får ni en bild av mig senare !!

Kjam !!

2009-10-13 | 15:11:35

Dags att byta.

Jag måste verkligen byta design på bloggen. Ngt i rött och svart kanske.
Tips någon ??

2009-10-13 | 06:06:11

Gårdagen idag.

God morgon !!
Blogg.se var ju helt sjukt segt igår kväll. Jag kom inte ens in på min. Så jag får väl helt enkelt berätta om min kväll nu. =0).

Åkte till mamma och pappa för ltie middag innan det blev storhandling. Mamma hade gjort köttsoppa, fast till mig såklart utan kött. Jag brukar äta den lite speciellt. Jag tar en flattallrik och mosar ihop allt med smör. Tänk er barnmat. ;0) Och sedan så lägger jag allt göra på en hårdbrödmacka....mmmm, riktigt gott och riktigt höstigt.
Sedan blev det storhandling, nu har jag allt jag behöver för ett tag iallafall.
Kväellen avslutades med lite Hollywoodfruar (hur jag nu ska klara mig på måndagar när den är slut ??) och lite läsning.

Idag är det skola, tja annars vore jag ju inte vaken eller hur !! OCh sen ikväll har vi personalfest med Coopan.





Såhära färgglad var jag igår minsann !!

 

Nu är det dags att göra sig klar för lite school !!
Kjam !!


2009-10-12 | 16:40:07

Listfia.

Jag är i princip klar med min uppgift. Lite småsaker som ska fixas, nu får den vila i någon dag, så tar jag fram den och läser den med kritiska ögon igen.

Har varit nere på stan med mammsen en sväng, handlade outfit till helgens party. Nu ska jag bara hitta mina byxor som tydligen rymt från lägenheten. Hur i hela friden kan ett byxor försvinna ?? *suck*

Ska snart gå och storhandla. Jag tycker det är skit kul, allt utom att betala såklart. Men jag älskar att skriva listor, klurar och sedan plocka ihop allt. Weird I know !!
Ska bara planera veckans matsedel först, sen så drar jag till the store.

Kjam !!

2009-10-12 | 13:40:54

Working girl.

I´m working hard.


2009-10-12 | 12:14:42

Tack Nelly och Sofis Mode.

Så nu är hundarna promenerade, mat är intagen och all post är läst. Nu är det bara kvar att plugga hela dagen lång. Yeay !!

Förra torsagden så hade www.nelly.com ett samarbete med Sofis Mode. Om man beställde kläder från Nelly under kväll fick man en goodiebag på köpet. Jag skulle ha lite småsaker så jag passade på, gratis är ju alltid gott. Idag kom paketet, de är sjukt snabba på att skicka Nelly. Hade väl egentligen inga stora förväntningar över vad som skulle följa med, någon lite sak tänkte jag. Jag hade lite fel. En mössa, en plastbag och en klänning fick man !!
Klänningen tyckte jag personligen var riktigt fin, och det är för mig en härlig sommarklänning att ha ljumma kvällar.

Så tack Nelly och Sofis Mode !!



2009-10-12 | 10:42:24

Go morron !!

God måndagmorgon !!


2009-10-11 | 20:39:39

Kalas minsann.

Hemma igen. Ska alldeles precis skicka in min uppgift "boktipset". Känner mig lite halvduktig faktiskt.
Jobbet gick bra, timmarna flöt på helt ok.

Sen bar det av till Rosvik för lite födelsedagsfika hos Maria. Mkt trevligt !!
Vi hann med att prata lite iallafall, planera lite inför lördagens fest och så. Måste ta mig i kragen och träffa henne oftare, man blir så torr i munnen av att prata så mkt. ;0)
Nu känner jag mig ganska så slut i både kropp och knopp. Blir nog lite film i soffan eller serier kanske. Har ju några avsnitt att se ikapp......nu blev jag glad när jag kom på det. =0).


Jag hade med mig en liten present till M iallafall. Tycker inte om att komma tomhänt.

2009-10-11 | 07:38:16

Söndag.

Ursch vad tråk det blev igår när Danmark vann. Nu blir det tungt att ta sig vidare.

Jag borde kanske sätta fart, börjar klockan åtta och sitter här i pyjamas och morgonrock.
Blir att jobba till fyra och sedan åka ut till Maria för lite födelsedagsfika. Dock får hon inte sin present idag, den får hon vänta tills partyt nästa helg. Jag behöver grubbla lite till.

Hoppas ni får en bra söndag alla !!

2009-10-10 | 21:49:15

Fy skrutt.

Fy skrutt.
Det är allt jag har att säga.


2009-10-10 | 21:34:45

Nu är det jobbigt !!

Ojoj nu är det jobbigt !!
Sitter och ser Sverige-Danmark och vi har just fått TVÅ mål bortdömda !!
Mina nerver klarar nog inte detta.






KOM IGEN NU SVERIGE !!

2009-10-10 | 11:09:58

12kr mer i månaden.

En rättelse !!
Jag får ca. 12kr mer i månaden av CSN inte 200 kr som jag trodde.

Fy skrutt, vad ska jag göra med alla pengar som jag får ??!!

2009-10-10 | 10:41:38

God morgon.

God morgon mina vänner !!
Idag är det en kylig lördagsmorgon här uppe i Piteå. Solen försöker förtvivlat höja temperaturen i luften, men med endast 4 plusgrader ute, kan vi väl enas om att den misslyckas.

Idag är det minsann jobb på schemat. Jobbar kväll för ovanlighetens skull, det ska nog gå bra det med. Blir en lugn kväll i soffan framför en film när jag kommer hem. Jobbar ju även i morgon, så det blir inga stora utsvävningar idag.

Sitter nu med en kopp marzipanT i handen och myser lite för mig själv. Hundarna är på dagis hos morfar, så det är nästan lite läskigt lugnt här hemma.
Sitter lite och grubblar vad jag ska köpa till Maria i present. Hon har ju "kalas" i morgon, men fyller ju inte år förrän till veckan, och sen så har hon party nästa helg. Så jag har ju några tillfällen att ta med mig en present på, nu är bara frågan vad

Jo fick ett brev från CSN igår, de höjer ersättningen i månaden med typ 200-300 kr, dock sänker de hur mkt man får tjäna med 500 (!!) kr, så hm tja det var väl bra jobbat eller så inte. Hur de tänker, det fattar jag inte !! 

Så låt mig höra nu, har ni några roliga lördagsplaner ??



2009-10-09 | 22:03:23

Full rulle.

Här har det inte blivit många knop idag. På bloggen alltså.
Själv har jag hunnit med att vara på skolan och lärt mig om nervsystemet. Har hunnit vara på Core på Korpen, det sved där i slutet. =0). Varit hemma lite, sett nyaste Grey´s, duschat en låååååång dusch i VARMT vatten, ätit tacos och sett Idol.

Är ganska så trött just nu. Ska nog krypa i säng med Expressen bilaga Fredag, och läsa om Anna Ankas garderob !! Den är nog fylld med godsaker. Fick även hem senaste Glamour idag, så den får följa i säng oxå.

Vad har ni pysslat med idag då??



Diesel är oxå trött.

2009-10-09 | 07:58:27

Lola by Marc Jacobs.

När jag gick förbi Parelle i Luleå så fångade denna fulsnygga skapelse mitt öga.


Det är Marc Jacobs nya parfym Lola. Jag var ju självklart tvungen att gå in och sniffa lite, och tomten DEN vill jag verkligen ha i julklapp. Den föll fröken Pettersson i smaken alldeles ypperligt. Jag tyckte den var fräsch och jag tror den skulle vara ett bra kompliment till de parfymer jag harhär hemma.
Som en liten karamell !!

2009-10-09 | 06:14:41

Kallt som is.

Fortfarande är allt vatten kallt som is. Snacka om att man är beroende att alla småsaker i livet fungerar.
Det får helt enkelt bli mössa hela dagen idag.

Kjam !!

2009-10-08 | 21:56:40

Smutsig är jag minsann.

Blev lite längre i Lule än planerat. Men vi hade så trevlig mamma och jag. Satt en lång stund och bara surrade på ett cafe´.
Handlade inte alls å mkt, hittade en massa snygga stuff på Monik bla. men jag höll hårt i pengarna. Ska försöka ta nå bilder sen, när kamerorna beslutar sig att befinna sig på samma planet som moi.

Hade tänkt ta en varm dusch innan sänge. INGET VARMVATTEN !!
Vad vara detta ??
Jag behöver bli ren, och jag kan verkligen inte duscha på morgonen, jag fryser alltid så mkt då, att jag blir en isskulptur innan jag är klar.
Hur i hela fridens namn kan jag inte ha något varmt vatten i min kran ??
Jag tror jag kreverar !!

*suck och stön*
//En dirty Jenny.

2009-10-08 | 11:42:57

Luleshopping.

Sitter på skolan och äter lite lunch. Mamma kommer snart och hämtar mig, vi sk och shoppa i Lulestad. =0).

Höres när jag kommer hem !!
Kjam !!


2009-10-07 | 22:07:23

Tråkigt utan bilder.

God kväll i stugorna !!
Nu blir det ett såntdära tråkigt inlägg igen, men jag måste verkligen i säng snart.
Varit hos mor och far. Fårr vinterjackan tvättad och gett mamma lite lotter och choklad. =0).

Sen har jag insettt hur mkt roligare det är att läsa en blogg som innehåller bilder. Jag är verkligen kass på att ha bilder i mina inlägg. Oftats beror det på att alla kameror är utan batteri. och detta i sin tur beror på att när jag väl tar kort och sedan för över dem till datorn, så glömmer jag att stänga av kameran efteråt. Alltså laddar den ur.
Ond cirkel det dära.
Men jag lovar att jag ska försöka bättra mig.

Tillvidare kan ni kolla på mitt Jelly Bean inlägg igen, där har ni mkt färger att kolla på. ;0).

Sov gott alla rara !!



2009-10-07 | 14:39:58

Dear Santa !!

Dear Santa. 


I have been good this year, promise !!


2009-10-07 | 14:32:17

Naptime.

Har varit ned på stan en sväng, men kom hem tomhänt !! Nice.
Eller nu ljög jag, vovvarna fick varsitt ben att gnaga på.

Funderar om ja ska ta en liten tupplur, för att sedan göra klart ex.uppgiften. Känner att jag behöver verkligen få sova lite, längesedan jag sova tills jag vaknade av mig själv.

Jag grunnar även på lite nya tävlingar. Ullas förslag var helt klart bäst, men tyvärr har jag ingen miljon att dela ut !! Fortsätt gärna komma med förslag vad ni vill vinna. Kanske en TRESemmé-tävling igen ??

Så får det bli, en liten nap !!


2009-10-07 | 11:42:02

Mamma namnsdag.

Idag har min älskade mamma namnsdag !!
Grattis mamma och alla andra Birgittor och Britta(or). =0)
I morgon har faktiskt min pappa namnsdag, det är lite roligt. Alla tre efter varandra.
Ska köpa dem ngt litet var, och åka och krama dem.

För fyra år sedan var jag i USA, Miami rättare sagt. Det var varmt och jag hade lite hemlängtan, den försvann dock ganska så snabbt och när vi skulle åka hem till Sverige igen, så vill jag verkligen inte.

Sitter och letar vetenskapliga artiklar. Har suttit med det sen halv nio i morse. Jobbigt men jag kanske har fått fram ngt litet som jag kan använda. S
Ser ni vad duktig jag har varit, varit uppe sedan efter åtta men inte suttit på bloggen ngt. Jag har pluggat, varit ut med hundarna och pluggat lite mera.
Ska fortsätta med det en stund, sen hade jag tänkt ner på stan en sväng. Vero Moda har rea här i stan, så jag ska kika lite. ;0)

Nä nu åter till världen fylld av svåra ord och obegripliga tester !!

Kjam !!

2009-10-06 | 14:30:12

Grattis till mig !!

6 oktober idag minsann och jag vill gratta alla som heter Jenny och Jennifer på deras namnsdag.
Det är alltså min namnsdag idag !!
I våran familj brukar vi uppmärksamma namnsdagen, men bara med ngt litet. En lott, blomma eller ngt liknande. Jag tycker det är ganska mysigt att bara sådära mitt i igentinget få en lite present, samma att få ge någon när de inte förväntar sig det. Det blir som en extra liten chans att berätta för någon att man tycker om dem.

Hur gör ni i era familjer, uppmärksammar ni namnsdagar, eller är det bara något som passerar förbi ??




Psssst mamma är den enda som kommit ihåg att gratulera mig !!

2009-10-05 | 20:36:46

Räven överraskar Jenny.

En av mina hundar har fisit. Det luktar död räv.

Livet är nice ibland.

2009-10-05 | 16:43:25

Vetenskapliga Artiklar.

Hejna med vetenskapliga artiklar är minsann inte lätt.
*suck.*


2009-10-05 | 13:43:21

Jelly Bean.

När jag och mamma var på tjejkvällen häromdagen så var vi in på Önska (fd. Duka.) där hade de fått in en ny serie Jelly Bean. Jag blev helt förälskad i de härliga färgerna och formerna !!
Sepciellt förtjust blev jag i dessertskålarna och tårtfaten. Kilckade in på deras hemsida just och där finns hur mkt som helst som gärna skulle få hamna i mina skåpar.
Förutom dessertskålarna, tårtfatet så skulle jag gärna ha kupan till tårtfaten, det lilla kupan på tre ben. Ja ni det finns en hel del att välja på.
Själv skulle jag blanda lite lätt bland färgerna. Jag älskar porslin som gör mig glad !!
Hur skulle ni göra ??


     
Dessertskålarna 199:-/st.

  
Tårtfat 579:-/st.

  
Fat och kupa 1499:-.

  
Tårtkupa 699:-/st.




     
Stort fat 695:-/st.



De har även muggar, koppar, uppläggningsfat.
Ja det finns hur mkt som helst !!


2009-10-05 | 11:08:41

Stråbär !!

Stråbär är mina nya favoriter !!
Tydligen så är det en korsning mellan jordgubbar och hallon. De smakar dock som smultron. *mums* Av alla de röda bären så är smultron helt klar min absoluta favorit.





2009-10-05 | 09:34:04

Vinterjackor och snöig Diesel.

Nu är det en ny morgon. Solen skiner, men jag tvivlar på att den ger någon värme alls. Igår när jag körde hem från Munkis stod tempen på nollgradigt. Brrrr.
Måste ta fram och tvätta min undrbara vinterjacka, i den fryser jag aldrig !!


Jag och Maria är snygga och väl inbäddade i våra jackor. Från nyår-08.


När jag stal den förra bilden så hittade jag denna på Dissemannen.
Han ser ut att må gott i snön.

Bilderna från Marias blogg kommer ifrån när vi firade nyår i Iggejaur ifjol. En av de bästa nyårsfirandena jag har haft !! Hoppas det funkar så vi kankse kan åka dit i år igen.

 

Nu frukost !!


2009-10-04 | 22:00:20

Musten.

Hemkommen från mor och far. Fick middag där, samt en massa mat med mig hem. Kålpudding, stuvade morötter, fylld smördegsplatta.......*mums*.

Nu är jag helt slut, Coop tar verkligne musten ur mig.
Blir att krypa ner i soffan framför en film.

Kjam !!

2009-10-04 | 19:57:21

Help me !!

Någon som vet vart man kan få tag i en Starbucksmugg ??
Jag fick enorma cravings när jag såg denna, tyvärr så skickar de inte till Sverige.

 
www.starbucksstore.com

Starbucks var min bösta vän när vi var i USA. Jag skulle kunna göra mkt för en Chai Latte Grande !!

2009-10-03 | 21:56:56

Mer sitta på rumpan tack !!

Jag och min ena Maria var ju som sagt var och fikade igår. Jag satt och tänkte på varför man inte gör det oftare.
Jag är verkligen en sådan människa som älskar att sitta på ett cafe´i timmar och bara prata. Jag gillar atomosfären som brukar finnas på cafeér.
Tyvärr så är det oftat så att när man är klar så går man ganska så snabbt vidare.
 Jag tycker jag och mina vänner borde införa en cafékväll, gärna i veckan.
Bara få prata om allt och ingenting, ses och vara lite social.

Känner mig ruggit osocial nu sen jag började plugga, så mkt man ska hinna med. Tyvärr blir vännerna och allt sådant lidande. Har inte träffat Bä på flera flera flera veckor. Tur att det finns MSN så man vet att hon lever iallafall.

Nä mera cafésittande till världen tycker jag !!


2009-10-03 | 17:10:38

Marabou med pepparkaka.

Att Ballerina har kommit ut med pepparkakskex har väl ingen missat ??
Nu läser jag här på Saras blogg att Marabou även gjort en pepparkaksvariant.
MKT intressant !!

Vi här uppe i norr får väl se den i butik runt nyår om vi har tur !! ;0).

2009-10-03 | 17:06:54

Trevlig lördag ??

Har ni en trevlig lördag allihopa ??
Jag är just hemkommen från Munkis, där jag lämnade av panacottan till mamma. Med mig hem fick jag chips, godis, bröd, ljusstakar, ett gulligt fat och en nyckelringsko !!
Bra deal tycker då jag !!

Nu hade jag faktiskt tänkt sätta mig med Anatomin en stund, en lördagskväll, jag vet, helt sjukt !!
Maria har varit förbi med en bok, så nu slipper jag köpa den men kan ändå använda mig av den.
Tack gumman !!

Kjam !!


2009-10-02 | 21:19:48

I give up.

Jippie, eller ngt.
Det har kommit ytterligare en version av min skräckreklam.
Denna gången är det en knutte som börjar dansa när han får rätt pålägg.

Just shoot me !!

2009-10-02 | 21:12:07

Fredagsmys.

Det är dags för fredagsmys !!





2009-10-02 | 18:21:53

Hallå i stugorna.

Håhå idag har jag varit på språng hela dagen.
Först skolan, intressanta disskutioner om etik och moral.
Sedan hem för att träffa Maria på stan, vi hann med en fika och jag fick höra allt om London. Jag blev grön av avundsjuka kan jag lova !! Se sprang vi på stan en sväng, jag köpte med mig lite blommor hem.
Jag funderade och kom fram till att jag aldrig köpt hem blommor, och jag som tycker det är så fint med fräscha blommor i hemmet.
Gick på coop för att köpa allt till att göra tacos ikväll. Till Idol, en fredagsklassiker !!

Har varit en duktig dotter och gjort mjöklchokladpannacotta till mamma som ska ha besök i morgon.
Gissa om jag känner mig lite små duktigt !!
Nu sitter jag här med en kopp T och tänkte kolla vad ni har haft för er idag.

Kjam !!


Lite blomster.







Mmmmmmjölkchoklad-pannacotta !!


2009-10-02 | 06:07:08

Freitag.

I natt så drömde jag att prinsen var arg på mig för att jag inte ridit honom på länge. Jag lovade att komma snart, då bet han mig och galopperade iväg.
Någon som är drömtydare ??

Fredag idag, och man skulle kanske kunna jubla, men se ikke. Jag jobbar hela helgen så tji fick jag.
Nåja nu ska vi inte vara bittra !!

Hoppas ni får en bra fredag allihopa !!
Kjam !!




Min smarriga linssopa från igår, fast hm den ser inte lika smarrig ut på bilden !!

2009-10-01 | 21:49:23

Kärlek i svart coh vitt.

Hemma igen från tjejkvällen. Jag och mamma har haft det mysigt värre, avslutade det hela med en fika på Ekbergs.
Jag fyndade en del, hade lite presentkort att sätta sprätt på också. Hittade en riktigt fin sak på Vila. Kortet är suddigt men jag lovar att lägga upp en bättre bild senare !!


En lite kortare modell med lite axelmarkering. I like !!

 


Fina muffinsformar fick jag av mammi !!


Sen köpte jag min favorit mascara, jag ska aldrig mera göra utsvävningar när det gäller detta !!

Som sagt en mysig kväll, ganska mkt folk på stan. Jag tycker om att gå runt bland folk och jag tycker om när det är liv och rörelse. Det påminde mig lite om julhandeln, och jag fick lite julkänsla. Haha kanske lite tidigt !!


2009-10-01 | 16:16:14

Linssoppa.

Idag ska jag minsann göra röd linssoppa till middag. Inte ätit det på ett bra tag, men vad jag minns så är det då gott !!

Så muskien på högsta volym, anatomiboken brevid mig......nu bär det av till köket !!

2009-10-01 | 15:39:56

Ben and Jerry´s i USA.

Det finns många anledningar till att jag skulle vilja prova på att bo i USA ett tag.
En anledning är alla Ben and Jerry´s smaker som finns där. Känns nästan som om Sverige har tagit in de sämsta.
Eller vad sägs om Brownie Batter, Chocolate Therapy, Cinnamon Buns, Misson to Marzipan, Sweet cream and cookies, Vanilla fudge brownie.



2009-10-01 | 14:38:17

Yeay !!

Yeay !! Nu är jag klar med en uppgift iallafall. Bara en miljon kvar då. ;0).
Halv tre är klockan, undra om det är dags för ett avsnitt Greek eller om ja ska ta fram anatomiboken en stund innan.
Tjejkväll på stan ikväll, då ska jag och mamma gå runt och bara mysa.

Hm tror jag gör en kopp T och funderar vad mitt nästa steg ska bli !!

Kjam !!


2009-10-01 | 12:09:42

Sorry.

Kära vänner idag har jag inte alls tid med er, måste PLUGGA !!
Så utrustad med en bok, papper och penna, samt en kopp MarzipanT med skummad mjölk, bosätter jag mig nu i köket. Långt bort från datorn !!

Ha en bra dag !!

RSS 2.0