2009-10-10 | 10:41:38

God morgon.

God morgon mina vänner !!
Idag är det en kylig lördagsmorgon här uppe i Piteå. Solen försöker förtvivlat höja temperaturen i luften, men med endast 4 plusgrader ute, kan vi väl enas om att den misslyckas.

Idag är det minsann jobb på schemat. Jobbar kväll för ovanlighetens skull, det ska nog gå bra det med. Blir en lugn kväll i soffan framför en film när jag kommer hem. Jobbar ju även i morgon, så det blir inga stora utsvävningar idag.

Sitter nu med en kopp marzipanT i handen och myser lite för mig själv. Hundarna är på dagis hos morfar, så det är nästan lite läskigt lugnt här hemma.
Sitter lite och grubblar vad jag ska köpa till Maria i present. Hon har ju "kalas" i morgon, men fyller ju inte år förrän till veckan, och sen så har hon party nästa helg. Så jag har ju några tillfällen att ta med mig en present på, nu är bara frågan vad

Jo fick ett brev från CSN igår, de höjer ersättningen i månaden med typ 200-300 kr, dock sänker de hur mkt man får tjäna med 500 (!!) kr, så hm tja det var väl bra jobbat eller så inte. Hur de tänker, det fattar jag inte !! 

Så låt mig höra nu, har ni några roliga lördagsplaner ??



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback