2009-09-22 | 11:03:21

Gnäll och gnissel.

Tisdag.
Har precis varit ute med hundarna på en lång promenad. Kallt med solen skiner och värmer lite.
Nu är det mkt som ksa göras. Idag ska gruppen träffas och göra klart allt till redovisningen på torsdag. Jag måste läsa klart etiken, läsa om båda kap. i Anatomin och sedan börja läsa en bok till "boktipset". Var tvungen att tacka nej till att ha prinsen i veckan för jag har så mkt som ska göra. Vet ni hur surt det känns ??!! Jag blir ju depp.
Just ja !! telefonen min har lagt av.....IGEN. Hoppas få svar idag om jag kan få köpa en ny, eller få och få, alltså om de kan ta hem den jag vill ha. Bye bye massa pengar.
Känner mig gode så opeppad idag känner jag. Så mkt skola att jag kommer inte hinna göra ngt av det som känns roligt. Hinner inte se nyaste Greek, träna hundarna med apportering, kanska om jag har varit duktig att jag hinner se Idol ikväll.

Jag skulle verkligen vilja åka bort en sväng. USA resan som var inplanerad till vintern kommer ju inte att bli av, jag har inte de pengarna just nu. Jag och mamma satt och funderade på resmål över nyrå, hon fyller 60 år då och vill inte vara hemma. Vi pratade om USA, men pappa vill inte flyga så länge. London var ett alternativ, men jag har hört att de är ganska så dyrt att bo där. Tillsist så sa vi Stockholm då, bara för att få komma bort och gör angt annat. Vi får väl se hur det blir. Jag måste ju ha hundvakt och hela den biten oxå.

Äsch nu känner jag att detta inlägg blir ett gnälligt ett, så jag ska sluta och sätta mig vid böckerna en stund innan jag måste springa vidare.

Ni kan ju tävla under tiden eller ngt annat roligt !!
Shampoo and balsam kan du vinn !!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback