2010-08-13 | 22:49:43

En riktig sommardag.

Today har varit en bra dag.
Började med en underbart god frukost, färska samiska glödkakor kan väl egentligen aldrig bli fel.
Vädret har varit på sitt bästa humör och solen har värmt hela dagen. Sommarens varmaste dag för mig iallafall.
Vi åkte ut till Munkis där vi läste, solade (somnade i solstolen, tur man har solskyddsfaktor.), plockade hallon och smultron-mumma, hundarna fick bada och jag och mamma la lite pussel.

Jag har varit avslappnad och lugn nästan hela dagen och jag önskar mig SÅ många fler dagar som denna. Såklart är semester slut på söndag. Typiskt mig, gilla läget när det är påväg att försvinna.

Nu ses det One Tree Hill i soffan.
Härligt, härligt.



Färska jordgubbar hittade jag på torget idag, svenska och goda !!

Kommentarer
S A N N A S . R U M skrev:

Härlig bild (:

Sv; Ja mina föräldrar älskar att resa, så jag får ofta följa med och det är ju kul :D Nej, vad jobbigt att vara flygrädd. Kan säga att jag är det också, men det hindrar mig inte. Jag har ordentlig dödsångest när jag flyger, men brukar äta åksjukepiller innan, som man slocknar ganska gott av ;P

2010-08-15 | 20:41:09
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Anneli skrev:

Jag blir så glad när jag lyckas vila i nuet. Har en tendens att alltid titta framåt och ha svårt att njuta av det som är fint nu. När jag lyckas med det blir jag lycklig. Men jag behöver fortfarande öva ;)



Jadu jag et inte alls vad det blir för mig till hösten, finns arken gott om beteendevetar- eller kuratortjänster så jag har ställt mig på alla viklistor som finns, typ, så håller jag tummarna för att jag ska få jobba också :)



Kramar

2010-08-18 | 21:03:55
URL: http://annelip.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback