2010-12-03 | 12:28:35

Hospitalet.

Känns som om jag bara spenderat tid på sjukhus den senaste tiden. Så är ju inte fallet tack och lov, men i onsdags för att följa med pappa som ville se min morbror och igår hälsade vi på farfar.
Jag tycker inte om lukten som finns på sjukhus. Vet inte om de har med att jag sepnderade en del tid på sjukhus när jag som liten opererade mitt hjärta, fast samtidigt, då hade jag skit kul. Jag vara bara fem och ett halvt och förstod inte allvaret.

Farfar var inte alls i någon fin form kroppsligt. Men i huvudet är han helt klar, pratade om Robban, Diesel och Eskil, min skola och allt sånt. Han hade dock blivit väldigt mager och blåmärken hade han lite här och där. Ärret i huvudet efter det att han hade ramlat i elementet var inte heller så fint.
Sen grät han, många gånger.
Han ville komma hem.
Min farfar, aldrig hade jag väl trott att han kunde gråta.
Det var riktigt, riktigt jobbigt.

Farmor följde också med. Hon är ganska så pigg i kroppen hon, men inte i knoppen. Hon mindes inte varför vi var på Sunderbyn, hann fråga två gånger varför vi var där. När man möter hennes blick så finns ibland ingen där. Dock var hon ganska så klar hela tiden vi var hos farfar i hans rum. Frågade en gång varför han låg där, varför han inte var hemma.
Hon satt och höll hans hand.

Det är jobbigt när två människor man älskat hela sitt liv, inte längre är de människor man minns.
Vad händer med farmor om farfar dör ??
Hon kommer bli helt ensamen i ett stort hus, för tyvärr så inser inte deras barn att de borde få flytta på ett hem. Där de får mat, har någon som ser till dem, och där de får träffa andra människor.
Jag har försökt, men möter ett enormt motstånd.
Jag kommer fortsätta försöka.
För min älskade farmor och farfars skull.


Nu ska jag faktiskt se nyaste Grey´s.
Mera sjukhus !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback