2010-01-04 | 17:17:51

Bill och Bull.

Fick ett nytt schema idag, de har snott en söndag av mig. Kanske låter det banalt, en söndag på fyra veckor, det är tyvärr ganska mkt pengar som försvinner i ett nafs. Kanske 1000-1500 kr mindre i lönekuvertet. Samtidigt så säger en del av mig, att så skönt, jobba bara lördag och sen vara ledig söndag. Lite mera helg kvar. Den delen har dock inte hand om ekonomin här hemma. De är som Bill och Bull mina två personligheter.
Ekonomidelen grunnar dock på en liten ide, så jag hoppas att det löser sig iallafall. Så jag tänkte vänta ett tag med att få panik och göra slut med chefen för att han stulit en söndag.

I morse när jag vaknade trodde jag att jag blivit förlamad, tog ett tag att inse att det var Eskil som låg vågrät över mig. Han snarkade och mådde gott.
Visst har jag nämt att de inte får vara i sängen ??!!

Nu hade jag tänkt porrsurfa lite. Kolla runt på lite kläder och sånt menar jag, det ger ju nästan samma tillfredställelse, hehe. Skulle faktiskt behöve nya jeans (nu är det ikke ekonomidelen som talar igen.) och en snygg, varm och skön kofta.

 


Eller varför inte denna snygg tröja från French Connection.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback