2010-01-04 | 19:33:14

Bli av med sockersuget, ett litet tips.

Såhära efter nyår vet jag att det är många som försöker ändra på sina vanor.  Många vill kanske dra ner på sitt sockerintag. Och även om det inte finns några vetenskapliga bevis på att sockerberoende är något som verkligen existerar, så är det ju faktiskt många som känner av det.

Så jag tänkte komma med ett litet tips som förhoppningsvis kan underlätta för alla er som försöker. När ni ska äta mellanmål så välj inte frukt. Det kan låta konstigt, men det är nämligen så att frukt innehåller fruktos som är ganska lätt för kroppen att spjälka. Vilket gör att frukt även kan ge dig en "sockerkick". Nu är det ju självklart inte dåligt att äta frukt, frukt är väl bland det bästa som finns.
Men om man vill få bort sötsuget så är det bättre att ta tex en bit grovt bröd med ngt gott pålägg på, eller kanske en omelett eller liknande, när man känner sig lite hungrig. Det gör att man får en bättre blodsockerkurva och man slipper dipparna, som oftast är det man har, när man känner sig lite sugen på ngt sött.

Bara ett litet tips !!



Gott och nyttigt, men kanske att undvika om du har problem med sockersug.

Kommentarer
Linda skrev:

Hej!



Vad mysigt att ha vovven i sängen när man vaknar...;-)

I dag har jag sovit på dagen för jag jobbade i natt, när jag vaknade till låg Tilda i husses säng....och blev jätte glad när jag vaknade!!!! Jag vände bara på mig och då hoppade hon ner och gick runt sängen för att hoppa upp vid min sida. Sedan la hon sig med ryggen tätt mot min mage...=/ Sååå mysigt!

Ha de gott!

Linda

2010-01-04 | 20:07:22
URL: http://goldenlithson.blogg.se/
Anonym skrev:

eller hur, men om det är rea såhär "efter" rean så är det ju great om man hittar nåt:D

2010-01-04 | 20:22:31
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback