2010-07-18 | 17:08:18

Det börjar på S.

Det stavas-
SEMESTER !!

Fyra långa härliga veckor tillsammans med familj och vänner. Fast inte har jag fattat det ännu.
Hade tänkt att sambon och jag skulle fira in semestern med lite mat från Valdinos, lyxa till det lite, men de har stängt på söndagar. Sist vi skulle hämta därifrån hade de bara grillbuffé, alltså ingenting för oss som inte äter kött.
Lite typiskt våran tur, för två veckor sedan firade vi två år som förlovade (jaja, man behöver inte gifta sig efter ett år, sluta tjata nu.) Den kvällen slutade i tårar. Förra helgen hade jag köpt hem en tårta för att vi skulle göra om proceduren, tårtan var sur. Nu har jag fått en ny tårta av Eva och jag hoppas att tredje gången gillt kanske ??!!

Kanske blir det inte så mkt bloggande framöver, eller så kanske det blir det ändå. Jag får se hur andan faller på. I morgon ska vi då iallafall sova länge, äta mysfrukost ( ska sätta en bagelsdeg på jäsning lite senare.) och bara vara vi två. Sambon har tom flyttat sin träning för att vi ska kunna mysa hela dagen, de ni !!

Just nu utanför mitt fönster tokblåser det, jag vet inte om jag har varit med om dess liknande. Det yr smuts och grannarnas fönster höll på att blåsa sönder nyss. Stora svarta moln kryper närmare, oväder på G minsann.
Jag ska krypa ner i soffan med en kopp T och fundera lite på livet.


Svärmor kom hem från Hawaii i förrgår. Titta vad jag fick !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback