2010-06-10 | 21:52:42

Ut och köra.

Efter middagen ringde pappa och hörde om vi ville följa med och titta på en stuga. Jag älskar att vara ute och köra, titta på hus, vyer och bara åka runt. Det tar lite emot i mitt miljösamvete att bara åka runt och spy ut avgaser, men samtidigt det är så avkopplande för mig och en lite tradition i våran familj. Vi har i många år "varit ute och kört" under sommaren.

Nu kokas det ägg här hemma, någon hade visst lite gravidcravings, hehe. En kopp Roobios Cheescake sitter heller aldrig fel
Undrar ni vad som hänt med mina T-planer ??!!
Jag undrar om det fortfarande finns ett intresse bland mina läsare, då många av er bor i Pite och de ska ju öppna en T, kaffe o delikatessbutik i Gallerian snart (jag är INTE bitter.). Finns det ett intresse kvar så beställer jag hem på STÖRT !!
Så skriv gärna en kommentar till detta inlägg så jag vet.

Nu blir det lite kvällsmys innan sängen !!


Jag bidrar i femtioöringsinsamlingen på IKEA.

Kommentarer
Anonym skrev:

är du gravid?

2010-06-11 | 15:20:17
AnnaPanna skrev:

Hehe, var också tvungen att fråga det när du nu skrev så kufiskt, dock såg du inte riktigt ut som det på affärn idag... Jag vill ju såklart beställa med dig, har du nått gott fruktigt att rekomendera?

2010-06-11 | 21:14:13
URL: http://levalivet-ipite.blogspot.com/
Anneli skrev:

Jag beställer gärna av dig om du bestämmer dig för att ta hem några sorter.



Blir ju ändå som spännande att se vad butiken i gallerian har att erbjuda sedan. Knas dock att de påstod sig inte vilja ha en sådan butik men nu kommer en sådan iaf..lite irriterande kanske? ;)



Kramar



kramar

2010-06-12 | 08:20:36
URL: http://annelip.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback