2010-03-03 | 10:26:33

Snöstormen fortsätter.

Det snöar och blåser som bara den även idag. Jag tror minsann att det har snöat sen i fredagskväll. Det måste ha kommit MINST en halvmeter snö.
Ursch, fy och huvva. Man gruvar sig för att gå utanför dörren jhu !!

Sen så startar inte den stora datorn idag heller. Och problemet är att jag kan inte skriva mina arbeten på den lilla, läraren kan inte öppna dem av någon anledning. Men det är ju ganska så mkt dag kvar, så jag håller hoppet uppe om att den ska starta inom en snar framtid.
Har egentligen inte så mkt planer för dagen, inte när vädret ser ut som det gör. Hade tänkt sitta hemma och plugga mest. Mamma och jag hade löst spånat om att åka till Skellefteå, men med tanke på vädret så är det skönt att det inte blev mer än bara "spånande".



Ja vad tyckte jag då om Cougar Town ??
Jag tyckte det var en ganska så skön serie, lagom lättsam men man förstår ändå att det kan faktiskt inte vara lätt att vara i 40-års åldern och skilja sig. Jag skrattade gott några gånger och tror faktiskt att jag kommer fortsätta följa den. Serier brukar ju faktiskt vara lite trevande i början och sedan ta sig, eller helt enkelt bli kassa. Men jag sätter mitt hopp till att det blir bra.


Nu kommer posten !!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback