2010-09-10 | 20:05:24

Fel mat och tårta.

Att få benen masserade gjord emig rejält trött. Så efter en promenad med hundarna la jag mig för att vila en stund. Vaknade när R kom hem från jobbet. Skönt var det då !!

Vi har varit förbi ÖAK en sväng för tårtkalas, VM-medaljörer måste ju såklart grattas. Jag passade på att låna massagebänken där och gick igenom det vi gjorde tidigare idag, samt ryggmassagen. Sambon verkar då ganska så nöjd.
Han är iväg och handlar mat från ThaiGarden, eller han är där andra svängen, jag fick helt fel mat. Det är lixom min lott här i livet, det brukar nästan alltid vara något fel med min mat när vi beställer. Antingen är jag cursed eller så är det self-afficacy, alltså att jag tänker negativt när det gäller att beställa, att det oftast slår in.

Hur som haver, när han kommer blir det att se Idol och äta lite gott. Han ska senare på bio, så jag får en liten myskväll för mig själv här hemma. Ska tända lite ljus och läsa min tjejbok tror jag. Jobb som sagt i morgon och kroppen känns mör efter alla massagebehandlingar i veckan, så jag tror en lugn kväll med en bok blir perfekt !!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback